thoricik Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 sal HEAVEN !!! cu ocazia de sf Marie vreau sa spun LA MULTZI ANI tuturor din g cu numele de Marius Maria Marian etc... am mai trecut si eu pe aici sa vad ce se mai intampla cu my BEST g Heaven...asta dak nu va deranjeaza :-s .... multzi dintre voi au crescut mari , mai mari k mn!!!bv'o , felicitari!!! imi e dor de voi :(Multumim uzzy :">Where are all the monkeys coming from ? :blink:da-i click pe icoana respectiva si iti face trimitere la site :">La multi ani celor ce isi serbeaza astazi onomastica :-* sa aveti parte de tot ce va doriti!
Bastia Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 MYKIDUTAzi cand sa intru sa-ti dau alea sa ma scap de ele, daca cineva are pene, cumpar eu, ofer orice, chiar si iteme mari sa bag in wings am nevoie :D
MYKIDUTA Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 NEATZAAA!!! MYKIDUTA zi cand sa intru sa-ti dau alea sa ma scap de ele, daca cineva are pene, cumpar eu, ofer orice, chiar si iteme mari sa bag in wings am nevoie :D azi sunt cam tt ziua pe acasa, dc nu sunt in joc lasa un semn pe forum, aici, ca ma uit mai des. ms si scz de intarziere.
thoricik Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 :cool2: gata vinetele de copt ... mai urmeaza fripturica :D hrrr bine ca esti primul pe pagina :">
Cristian Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 ma uit la Yamato Nadeshiko Shichi Henge, funny rau serialul :bananadance2:
thoricik Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 ma uit la Yamato Nadeshiko Shichi Henge, funny rau serialul :bananadance2:te invidiez ...eu nu am vreme ca tot la cratita sunt :( p.s. Savage ce om .... http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=304203