-SomE- Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 #de saptamana viitoare ma pun serios pe invat [bac] , crescut [mu] , spam [forum]
Horica! Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 mai bine sa inveti , lasa mu si spam pe zilele , orele libere :D
-SomE- Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 pai mu il las pe afk , spamu in orele libere, invatatu in restu zilelor
C@mPionuL Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 la multi ani ! :)e stapanul inelelor pe protv :>
MYKIDUTA Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 iar motivul acum este....? sau iar o decizie de smeker, asa cum ne-am obisnuit?
rhazek Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 iar motivul acum este....? sau iar o decizie de smeker, asa cum ne-am obisnuit? hm, uite ca nu stiam ca voi aveti parerea asta despre mine, credeam ca ne-am inteles bine, cu thora cel putin in fine nu vreau sa incep vreo discutie, doar ziceam
MYKIDUTA Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 neatza loome :beer: ps. cand am spus smeker m-am referit la toti GM de aly pe care i-am intalnit pana acm, care luau decizii cum ii taiau capul, fara sa intrebe pe nimeni, iar cand rupeau nu aveau nici macar bunul simt sa dea o explicatie, sau sa ceara scuze. ti se pare ca esti diferit de caracterizarea facuta mai sus?tocmai ptr faptul ca au fost si lucruri bune cred ca se impunea o explicatie....dar nah....GM de aly nu da socoteala, restul suntem marfa neglijabila
Brook Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 neatza loome :beer: ps. cand am spus smeker m-am referit la toti GM de aly pe care i-am intalnit pana acm, care luau decizii cum ii taiau capul, fara sa intrebe pe nimeni, iar cand rupeau nu aveau nici macar bunul simt sa dea o explicatie, sau sa ceara scuze. ti se pare ca esti diferit de caracterizarea facuta mai sus?tocmai ptr faptul ca au fost si lucruri bune cred ca se impunea o explicatie....dar nah....GM de aly nu da socoteala, restul suntem marfa neglijabila Asta denota ceva, daca toti v-au aplicat acelasi tratament, nu le mai dati apa la moara, faceti o alianta unde sa fiti voi GM. Nu mai bagati in seama toti parvenitii care se simt lezati cand le spui adevarul in fata.