Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

MYKIDUTA

Heaven is open! Ordin de la Sf.Petre!

Recommended Posts

Posted

iar motivul acum este....?

sau iar o decizie de smeker, asa cum ne-am obisnuit? :box:

hm, uite ca nu stiam ca voi aveti parerea asta despre mine, credeam ca ne-am inteles bine, cu thora cel putin

in fine nu vreau sa incep vreo discutie, doar ziceam

Posted

neatza loome :beer:

ps. cand am spus smeker m-am referit la toti GM de aly pe care i-am intalnit pana acm, care luau decizii cum ii taiau capul, fara sa intrebe pe nimeni, iar cand rupeau nu aveau nici macar bunul simt sa dea o explicatie, sau sa ceara scuze. ti se pare ca esti diferit de caracterizarea facuta mai sus?

tocmai ptr faptul ca au fost si lucruri bune cred ca se impunea o explicatie....dar nah....GM de aly nu da socoteala, restul suntem marfa neglijabila

Posted

neatza loome :beer:

ps. cand am spus smeker m-am referit la toti GM de aly pe care i-am intalnit pana acm, care luau decizii cum ii taiau capul, fara sa intrebe pe nimeni, iar cand rupeau nu aveau nici macar bunul simt sa dea o explicatie, sau sa ceara scuze. ti se pare ca esti diferit de caracterizarea facuta mai sus?

tocmai ptr faptul ca au fost si lucruri bune cred ca se impunea o explicatie....dar nah....GM de aly nu da socoteala, restul suntem marfa neglijabila

Asta denota ceva, daca toti v-au aplicat acelasi tratament, nu le mai dati apa la moara, faceti o alianta unde sa fiti voi GM. Nu mai bagati in seama toti parvenitii care se simt lezati cand le spui adevarul in fata.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...