MYKIDUTA Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 whoaaa...nmn nu ma vrea si pe me la spam?:)) pai nu prea ai demonstrat de ce esti in stare :dontknow:
arh Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 pfoai....pai sunt in stare de cv :>:> nu am voie nu ma lasati?:))hai sa trec pe contu meu real...vechiul meu cont ;))
shadowar Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Mr musculo in air :)) savuram o bere si mi`am adus si eu amitne de vremurile de prin :beer: Bucurestii vechi :)):Xce v`as ruga eu ...nush dak a gasit uzzy guild....la me nu are cum sa vina...luati`l dak vreti la voi...mai intra si el asa din cand in cand.. ii e drag....stiu ca nu e prea bine primit...dar in situatia lui am fost si eu ...si cred ca inca mai sunt...si stiu ca nu itemele schimba cv...dar dak ii tre cv...imi spuneti mie si ii fac eu rost..
C@mPionuL Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 se duce ora maaa :)) :bananadance2: hai rpd spam :>
C@mPionuL Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 la ce profesoara avem .... a zis de referat acu :))