Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

MYKIDUTA

Heaven is open! Ordin de la Sf.Petre!

Recommended Posts

Posted

Acum, cand roata timpului a mai tesut inca un an, va doresc sa va bucurati alaturi de cei dragi, de minunea vietii asteptand clipele viitorului! La Multi Ani!!! :beer:

Posted

Acum la pragul dintre ani va doresc sa aveti parte de clipe deosebite, sa fiti fericiti si sa petreceti aceasta noapte intr-o baie de bucurie si momente fericite, sa va trazneasca norocul si veselia. Va multumesc tututor care mi-ati fost si imi sunteti alaturi de atata amar de vreme pe acest "joc" in care am reusit sa realizam o familie. La multi ani scumpi mei ingerasi, La multi ani fericiti!

Posted

Sper ca anul care vine sa va aduca numai zile albe si frumoase ca zapada de pe brazi. La Multi Ani Ingerasilor !!!

Ne auzim in 2010 , v-am pupat :-* .

Guest bestboyy
Posted

La multi ani tuturor celor din Heaven si multe impliniri :yupee: anul care vine sa va aduca tot ce va doriti si multa sanatate ca e mai buna decat toate I LOVE ALL :hug:

Posted

De^MenTu va doreste un calduros "La Multi Ani!" fie ca aceste sarbatori sa va lumineze si sa va bucurati din plin din viata....si ptr toti mumaniacii "Play For Fun!"

Guest Aka_26
Posted

Neatza! :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :happybirthday:

Posted

La multi ani tuturor. Ati facut o echipa extraordinara anul trecut si vom continua si anul asta.

Sper sa aveti parte de tot ceea este mai important in viata unui om: iubire si speranta.

:beer:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...