thoricik Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 MIKYDUTZA pe bune numi merge contu nu stiu ce are PUN CEREREA AICI NU TE SUPARA-Nume/prenume in real life:Focsa Alexandru-Numele din joc de pe fiecare db (caracter principal)/rasa :97d : BigSmoke 4 rr / briscanuMG 19 rr / Bk[Am uitat nicku] : 2 rr-S2 BigJoinT 337 (0) SM-caracterului(elf,bk,mg,dl,sm): SM-Varsta/data nasterii: baiat, 15 ani 1994 aprilie 18-O mica descriere a dumneavoastra (cateva cuvinte) din viata de zi cu zi:sunt un baiat de 15 ani, OMU CU CATERINCA, >playing linkmania daily< ; imi place sa fac sporturi extreme zi de zi cu prietena mea Very Happy-Guilds in care ati mai fost:TaTa , History , TROY-Motivul "TaTa = GM e un copil degeaba are 23 de ani History = mam lasat TROY = nu exista motiv" (daca exsista):-De cand jucati Mu pe LinkMania:; de la inceputul de Mu Linkmania (primul BD de 97 D)-Enumerati "antecedentele" grave (suspenduri, etc.):Niciodata nam avut SS BAN etc.-Timpul aproximativ petrecut in joc (optional): Non-Stop daca e nevoie-Motivul pentru care doriti sa faceti parte din Heaven:as vroiau sa am un guild care ajuta membri , sami fac tovarasi noi si sa ma dezvolt odata cu voi-Care credeti ca poate fi contributia voastra la Heaven? (NU ma refer la partea materiala):I ajut pe toti cu cea mai mare placere cu orice ii ajut si pe cei din ally (daca pot)-Numele persoanelor ce va recomanda (daca exista):Nimeni-Nume de Character cu Care vreau sa intru in Heaven :BigJoinTPe forumul Heaven poti posta la recrutari si fara cont activat, doar ca simplu vizitator (ti s-ar activa contul doar daca ai fi membru Heaven); imi pare tare rau dar momentan nu sunt locuri...suntem 38 deja si mai am 2 persoane de recrutat, iti doresc insa multa bafta :-* si eventual poti vorbi cu GM-ii guildelor aliate...rhazek (Sicily) si Gandy (Griffins)p.s. ce frumos ningeeeeeee la noi :wub:
YonutzD Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 da. la -20 de grade afara in mod sigur te opresti sa privesti si ninsoarea :nanana: sry teo,dar e ffffffffffffffff frig afara :P
Guest pentru_spam Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 hai la un spam ca nu am cu cine... :) :bananadance2: