MYKIDUTA Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 nite all!ps. TheMask ce nick de char normal are si in ce guild e?
Narcisa Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 nite all!ps. TheMask ce nick de char normal are si in ce guild e? TheMask este Balaurul, din Zohan
clauditzaaa Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 mi-am cumparat arc :Pnu spun cat am dat pe el :)):D
Guest jellyX Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Salut as dorii sa ma alatur voua :D Nick : BigJoinTCharacter : SMLVL : 366 Restart : 0 trag de el
MYKIDUTA Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 Salut as dorii sa ma alatur voua :D Nick : BigJoinTCharacter : SMLVL : 366 Restart : 0 trag de el neatza all1recutarile se fac aici http://members.heavenforum.com/recrutri-f2/
YonutzD Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 are cineva ceva scroll pt DL? :Ppoate si niste iteme neimportante
Guest jellyX Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Pffff numi merge contu MIKYDUTZA pe siteu care mi lai dat tu :-?? baga idu meu sa vorbim :D un.bezmetik :bananadance2:
Guest jellyX Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 MIKYDUTZA pe bune numi merge contu nu stiu ce are PUN CEREREA AICI NU TE SUPARA-Nume/prenume in real life:Focsa Alexandru-Numele din joc de pe fiecare db (caracter principal)/rasa :97d : BigSmoke 4 rr / briscanuMG 19 rr / Bk[Am uitat nicku] : 2 rr-S2 BigJoinT 337 (0) SM-caracterului(elf,bk,mg,dl,sm): SM-Varsta/data nasterii: baiat, 15 ani 1994 aprilie 18-O mica descriere a dumneavoastra (cateva cuvinte) din viata de zi cu zi:sunt un baiat de 15 ani, OMU CU CATERINCA, >playing linkmania daily< ; imi place sa fac sporturi extreme zi de zi cu prietena mea Very Happy-Guilds in care ati mai fost:TaTa , History , TROY-Motivul "TaTa = GM e un copil degeaba are 23 de ani History = mam lasat TROY = nu exista motiv" (daca exsista):-De cand jucati Mu pe LinkMania:; de la inceputul de Mu Linkmania (primul BD de 97 D)-Enumerati "antecedentele" grave (suspenduri, etc.):Niciodata nam avut SS BAN etc.-Timpul aproximativ petrecut in joc (optional): Non-Stop daca e nevoie-Motivul pentru care doriti sa faceti parte din Heaven:as vroiau sa am un guild care ajuta membri , sami fac tovarasi noi si sa ma dezvolt odata cu voi-Care credeti ca poate fi contributia voastra la Heaven? (NU ma refer la partea materiala):I ajut pe toti cu cea mai mare placere cu orice ii ajut si pe cei din ally (daca pot)-Numele persoanelor ce va recomanda (daca exista):Nimeni-Nume de Character cu Care vreau sa intru in Heaven :BigJoinT