MYKIDUTA Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Cei nou recrutati Mesaj Scris de thora Astazi la 4:35 pm Dyabolik dumy (amic al Luixei) SebaK_DL (amic al lui [sirDrago] ) SunStriker (amic al lui Andr3yutzu) p.s. momentan suntem 37, ar mai urma -Some- si CabraL p.s.s cei care v-au recomandat sunt raspunzatori de cum va comportati asa ca aveti grija, la eventuale abateri vor fi si ei sanctionati! :readthis: Nite al! si o sapt usoara
-SomE- Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Nb heaven!Ma duc la somn , am fost la patinuar si nu mai pot!
thoricik Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Some astept sa ma cauti maine dupa 15 in joc ;;) la fel si CabraL (daca mai doreste in Heaven) + prietenul lui Puf.p.s. ok myki scuze de confuzie dar nu mai stiam exact pe cine vroiai sa aduci :pray: O saptamana superba va doresc la toti!
Guest bestboyy Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Buna seara la toata lumea :D Fortzza Base - PDL-u duce greu :roflag: :sef:
BAD_DMX Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Hai in Heaven pana mai e loc ;;)La multi ani de Sf. Nicolae sa fiti fericiti cei ce va sarbatoriti astazi :-*Ce v-a adus mosu'?p.s. narci intra odata in joc mami ca ne lipsesti =((Draguta ca intotdeauna }{ .... Ma bate TORI daca il las fara guild :Pcare pe unde a putut a petrecut ;;)p.s. noi recrutati: Dyabolik, dumy, SebaK_DL ... welcome si va asteptam la spam :hail:Multa bafta noilor "ingerasi"...Damn,ce fel suna :whistle: Felicitari ETERON pentru primul rr, la cat mai multe :beer: :P p.s. myki cei doi amici ai tai vor mai intra? sa stiu daca le tinem loc sau nu, pentru ca am deja 393 si voi dar rr maine si nu mai apuc sa ii iauHmm,cand o sa dau primu rr,ma feliciti si pe mine? ;;)
Guest D4nl.[b0t] Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Neatza! O saptamana frumoasa!UP Base!! :D
Guest bestboyy Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Neatza :D BASE RULLZZZ ...hai ca ii scufunda arca lui GEAOANA .... INCA UN PIC SI GATA :violent1:
Guest pentru_spam Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 ntz ^_^deci pana la urma base e boss ?:))
kenjyi Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 baftaAh SomE, am uitat. Ai sprijinul meu daca renunti la diezuri :P