thoricik Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Fufi }{Thora }{ :beer: Heaven #Mor de plictiseala,voi?Hai in Heaven pana mai e loc ;;)La multi ani de Sf. Nicolae sa fiti fericiti cei ce va sarbatoriti astazi :-*Ce v-a adus mosu'?p.s. narci intra odata in joc mami ca ne lipsesti =((
Horia! Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 eu am incercat sa stau on , dar n`am rezolvat nimic :|
ReKooL Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Spor ppl...plec la iasi! S-ar putea sa mai absentez din joc...ocupata treaba cu scoala :)
thoricik Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 hrrr puf nici nu am apucat sa te vad bine =((
ReKooL Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 hrrr puf nici nu am apucat sa te vad bine =((Duminica intotdeauna e aiurea..fugi cumpara...fa aia fa aia...cumpara iar...ia nush ce pachet..nici nu stiu cand trece. Sry teo :) Good times maybe are just around the corner :P
MYKIDUTA Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 neatza loom! si LMA! celor ce isi sarbatoresc ziua sau sfintzii :)cum a petrecut Heaven? :beer:
thoricik Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 care pe unde a putut a petrecut ;;)p.s. noi recrutati: Dyabolik, dumy, SebaK_DL ... welcome si va asteptam la spam :hail:
MYKIDUTA Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 spam si poze din RL de urgenta la: mariuspopa2009@gmail.com ^^
thoricik Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Myki sa te uiti si pe la recrutari si daca ceva nu e ok sa ma anunti ;;)
MYKIDUTA Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 am aruncat o privire, dar momentan sunt prea obosit..abia am ajuns acasamaine o sa ma uit mai atent si o sa spun dc e ceva.......oricum am vaz ca mom nici lvl de luat nu mai ai, asa ca...in afara de cei 3 si some+cabal, mai bine inchidem deocamdata recrutarile.lumea am vazut ca da navala, dar.....in principal vor mai mult din cauza reclamei guildului decat a unui motiv mai special ;)
thoricik Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Felicitari ETERON pentru primul rr, la cat mai multe :beer: :P p.s. myki cei doi amici ai tai vor mai intra? sa stiu daca le tinem loc sau nu, pentru ca am deja 393 si voi dar rr maine si nu mai apuc sa ii iau
C@mPionuL Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 lasa ca eu de 1 sapt tot am 391 :)) :bananadance2:
MYKIDUTA Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Felicitari ETERON pentru primul rr, la cat mai multe :beer: :P p.s. myki cei doi amici ai tai vor mai intra? sa stiu daca le tinem loc sau nu, pentru ca am deja 393 si voi dar rr maine si nu mai apuc sa ii iau cei 2 amici ai mei sunt si ai tai :)...eu le-am spus de guild, decizia le apartine. daca nu au dat niciun semn pana acum inseamna ca se mai gandesc. u da-i rr acolo ca daca isi doresc asa de mult or sa mai astepte pana se face iar loc. :beer:
-SomE- Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 #salutare!#poate sa ii dea cineva un bip lui tsu pentru a intra in guild :)?