Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

MYKIDUTA

Heaven is open! Ordin de la Sf.Petre!

Recommended Posts

Guest godblue
Posted

am dat sw si e bug la caractere daca reushesc intru daca nu sry mami }{

se pare ca nu merge :angry1: deci hai cu rollback :comp2: vb mai tarziu

Posted

Roll back din nou, am pierdut iar vreo 20 levele.

Ma las de MU. Daca se da rr la baza de date, ma anuntati. bft.

hrr te bat ai rabdare 2-3 zile :">

Neatza all : se pare ca unii aseara au facut tumbe fara rost =)) asha este in viatza :te mai si loveshti :banghead::banghead: totul se plateshte :dance: HeaveFun :hello: :hello: :hello: http://img139.imageshack.us/i/avataresupermarphabylau.jpg/

ehhh :D

np God :-*

Guest godblue
Posted

Myki la ce shtrand eshti ca vin si eu acum :beer: http://img268.imageshack.us/i/avataresupermarphabylau.gif/

Posted

Deci,daca tot linkmania e la pamant deocamdata,cei din heaven care sunt interesati,pm Sunrise pe Myth mu,ne-am strans 3 deja:D thora tsu si eu.Va Asteptam:D

hai cu ss acu =))

:beer:

Posted

Pfff se pare ca inca nu s-au rezolvat problemele cu serverul :| . NB guild si stati linistiti ca in 8 zile cand revin eu , isi revine si serverul :)

:P :happy1:

Posted

Haideti pe MU official. Season 5 bugless, seturi ancient +9 la shop pe zen, iteme superi noi, level 450 no rr, vreo 20si ceva de servere etc.

Eu m-as baga dar n-am cu cine :D

Guest ruddyrullz
Posted

Pfff se pare ca inca nu s-au rezolvat problemele cu serverul :| . NB guild si stati linistiti ca in 8 zile cand revin eu , isi revine si serverul :)

:P :happy1:

da da da

:* Neatza ally:P

neata

Haideti pe MU official. Season 5 bugless, seturi ancient +9 la shop pe zen, iteme superi noi, level 450 no rr, vreo 20si ceva de servere etc.

Eu m-as baga dar n-am cu cine :D

pai noi am intrat pe un server high rate 3000 x asa sa facem cateva rr-uri pana isi revine link asa sa ne mai distram, vezi ca a postat mai sus sun serverul unde ne-am bagat

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...