Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

MYKIDUTA

Heaven is open! Ordin de la Sf.Petre!

Recommended Posts

Guest bestboyy
Posted

wow...asta da cerere....merita data exemplu :beer:

salve.....daca e asa cum ai scris atunci cred ca ai sanse sa intri la noi. eu cel putin sunt de acord. mai ramane sa isi exprime opinia si alti membri (in principal Thora, tzu, puf, ken)

ps. treaba cu ally e la fel peste tot...it spunem din propria experienta...baza este tot guilda

si NEATZA! all

Iti multumesc frumos ptr acceptul tau MYKIDUTA :wub: o sa astept si opiiniile celorlalti membri Thora, tzu, puf, ken daca sunt de accord.

La revedere! :bye:

Posted

Nume/prenume in real life:Serban Bogdan

Numele din joc de pe fiecare db (caracter principal):bd97d(BestKiLL)-S1(KiLLmg&BestKiLL) - S2(BestKiLL)

Varsta/data nasterii:20 ani/18.08.1989

O mica descriere a dumneavoastra (cateva cuvinte) din viata de zi cu zi:Salut majoritatea prietelior imi zic KiLL - cei mai apropiati imi zic Bogdan, sunt din Iasi,sunt fidel cu toata lumea imi place sa ajut si sa indeplinesc cerintele acordate daca este nevoie, sunt o persoana cu bun simt si imi place sa ma fac placut prietenilor sunt la Facultatea de Geografie-Turism anul II,momentan lucrez part-time pe unde gasesc si mie se ofera:D(barman-operator-campanie electorala etc. banu sa iasa ),pe scurt ca astea despre mine daca ar mai fi ceva de aflta va spun cu mare placere pe servar

Guilds in care ati mai fost: bd97d-Harmony&ZoHan - S1(TRACIA)

Motivul "plecarii" (daca exista):TRACIA-doresc sa plec din aceasta guilda din cauza faptului ca este o guilda pe cont propriu (se ajuta numai intre prieteni din real life)nu au spirit de echipa,nu se tine cont de ally se ea in party ca pe servar in functie de lvl,se cer iteme in schimbul jwl-urilor-sing-inteme la schimb,GM-ul(TOXARIS)nu are spirit de Leader este indiferent stie decat sa bage playeri si sa scoata din Guild si Ally nu se implimca ii place sa stea AFk-il inteleg ca poate e ocupat dar cat de cat trebuie sa aiba si niste responsabilitati.

De cand jucati Mu pe LinkMania:Joc Mu pe LinkMania din 2004 - nu constant am avut perioade si de 1 an pauza din cauza ca am fost plecat din tara in rest cand simt ca vreau sa joc of fac pe perioade lungi de timp.

Enumerati "antecedentele" grave (suspenduri, etc.):Am primit un ss-5zile pe Contul KiLL pe S1 din cauza unui sacrificiu am fost on si am luat d/c si imi momentul acela ne-a preluat si ca sa nu par neserios am facut pk ptr a luat spotul inapoi in rest nu am avut antecedente de genul asta de loc de cand joc MU.

Motivul pentru care doriti sa faceti parte din Heaven:Motivul ptr care doresc sa vin aici este ptr. ca am intalinit omani cu bun simt si care se ajuta intre ei ceea ce imi doresc cel mai mult.

Numele persoanelor ce va recomanda (daca exista): VeninMG

Va multumesc frumos o zis placuta in continuare. KiLL

PRO -> am mai avut party cu el si pot sa spun ca e baiat cu bun simt, sta on, isi vede de lungu nasului, de aceea il si recomand B)

Guest bestboyy
Posted

PRO -> am mai avut party cu el si pot sa spun ca e baiat cu bun simt, sta on, isi vede de lungu nasului, de aceea il si recomand B)

Multumesc frumos ptr complimente Venin :hug:

Posted

Numele din joc de pe fiecare db (caracter principal):bd97d(BestKiLL)-S1(KiLLmg&BestKiLL) - S2(BestKiLL)

O mica descriere a dumneavoastra (cateva cuvinte) din viata de zi cu zi:Salut majoritatea prietelior imi zic KiLL - cei mai apropiati imi zic Bogdan, sunt din Iasi,sunt fidel cu toata lumea imi place sa ajut si sa indeplinesc cerintele acordate daca este nevoie, sunt o persoana cu bun simt si imi place sa ma fac placut prietenilor sunt la Facultatea de Geografie-Turism anul II,momentan lucrez part-time pe unde gasesc si mie se ofera:D(barman-operator-campanie electorala etc. banu sa iasa ),pe scurt ca astea despre mine daca ar mai fi ceva de aflta va spun cu mare placere pe servar

Motivul "plecarii" (daca exista):TRACIA-doresc sa plec din aceasta guilda din cauza faptului ca este o guilda pe cont propriu (se ajuta numai intre prieteni din real life)nu au spirit de echipa,nu se tine cont de ally se ea in party ca pe servar in functie de lvl,se cer iteme in schimbul jwl-urilor-sing-inteme la schimb,GM-ul(TOXARIS)nu are spirit de Leader este indiferent stie decat sa bage playeri si sa scoata din Guild si Ally nu se implimca ii place sa stea AFk-il inteleg ca poate e ocupat dar cat de cat trebuie sa aiba si niste responsabilitati.

De cand jucati Mu pe LinkMania:Joc Mu pe LinkMania din 2004 - nu constant am avut perioade si de 1 an pauza din cauza ca am fost plecat din tara in rest cand simt ca vreau sa joc of fac pe perioade lungi de timp.

Enumerati "antecedentele" grave (suspenduri, etc.):Am primit un ss-5zile pe Contul KiLL pe S1 din cauza unui sacrificiu am fost on si am luat d/c si imi momentul acela ne-a preluat si ca sa nu par neserios am facut pk ptr a luat spotul inapoi in rest nu am avut antecedente de genul asta de loc de cand joc MU.

Motivul pentru care doriti sa faceti parte din Heaven:Motivul ptr care doresc sa vin aici este ptr. ca am intalinit omani cu bun simt si care se ajuta intre ei ceea ce imi doresc cel mai mult.

wow uite cineva care merita tot respectul ca si-a sacrificat un pic din timp sa completeze cererea, din partea mea este OK ... daca este cineva din guild care nu doreste sa fie admis KiLL as dori sa posteze aici indiferent daca este membru mai vechi sau nu, pentru a evita ulterioarele conflicte!

p.s. chiar ne-ai uimit :rofl2: felicitari ;;)

p.s.s. myki in legatura cu alcohol am sa discut cu el sper sa il prind on, nu e frumos asa ceva!

Guest bestboyy
Posted

wow uite cineva care merita tot respectul ca si-a sacrificat un pic din timp sa completeze cererea, din partea mea este OK ... daca este cineva din guild care nu doreste sa fie admis KiLL as dori sa posteze aici indiferent daca este membru mai vechi sau nu, pentru a evita ulterioarele conflicte!

p.s. chiar ne-ai uimit :rofl2: felicitari ;;)

p.s.s. myki in legatura cu alcohol am sa discut cu el sper sa il prind on, nu e frumos asa ceva!

thoricik iti multumesc frumos ptr sustinere :hello: astept raspunsul si celorlati membri ptr a ma accepta in guilda :merci:

Posted

Nume/prenume in real life:Mircea

Numele din joc de pe fiecare db (caracter principal):bd97d(gandalf_me,Boris_Flo,Diablo)-S1 nu am jucat - S2(Sunrize)

Varsta/data nasterii:21ani/1.02.1988

O mica descriere a dumneavoastra (cateva cuvinte) sunt din Constanta,student

Guilds in care ati mai fost: bd97d-nu mai tin minte -

De cand jucati Mu pe LinkMania:Joc Mu pe LinkMania din 2005 - multe pauze

Enumerati "antecedentele" grave (suspenduri, etc.):nu mai stiu

Motivul pentru care doriti sa faceti parte din Heaven:incep de la 0 , joc de placere, lvl31 :)

Numele persoanelor ce va recomanda (daca exista): nu cunosc

Posted

:news: :news: :news:

MARE LANSARE!!! ALBUMUL HEAVEN 2009 vs3

doar de AICI!!!

va inscrieti pe forum (daca nu aveti deja cont)

il dw

il dezarhivati

play in powerpoint

ps. aveti si o surpriza de la Moshu in pachet :)

pss ptr teo> deoarece nu au trimis si nici nu au jucat ultimele 2 sapt, propun: OUT> redmoon si ARTHUR01. cu bludolph ramane sa stabilesti tu ce si cum sta treaba. iar ALCOHOL pe lista de disponiblizari daca nu dovedeste receptivitate. dupa cum vezi e destula lume interesata sa intre in clanul nostru....si care pare mult mai serioasa decat el.

Numele din joc de pe fiecare db (caracter principal):bd97d(gandalf_me,Boris_Flo,Diablo)-S1 nu am jucat - S2(Sunrize)

Motivul pentru care doriti sa faceti parte din Heaven:incep de la 0 , joc de placere, lvl31 :)

hmmm..ai jucat atata timp si nu ai retinut nici un guild in care sa fi activat?..inseamna ca nu ai stationat prea mult prin ele

iar belelele (suspend, etc.) sigur ne amintim de ele daca exista ^^...nu cred ca ai fost usa de biserica ;)

eu ma abtin momentan.......poate te stiu altii sa poata da recomandari despre tine

Posted

Eu unul dupa interesul acordat si datele afisate, sunt de acord cu intrarea sa. Numai ca o rugaminte am, exista pe forumul nostru un topic de recrutari, se putea posta si acolo. Ms. :right:

-Gandalf- daca nu ma insel in joc, nu stiu ce pot spune sincer, ca persoana ai dat dovada de incredere, dar ca jucator activ nu pot spune, ramane pe viitor de vazut. Aceiasi rugaminte am si de la tine, posteaza pe forumul Heaven ce il gasesti aici si ca vizitator se poate posta la acea sectiune. Mersi.

Guest bestboyy
Posted

-TsuTzi- imi cer scuze ptr ca am postat aici daca te-a deranjat :( cand m-am inregistrat pe forumul guildei ptr recrutare trebuia sa astept sa imi fie activat contul si pe urma sa postez si am vb cu Venin si mi-a zis ca pot posta si aici ..alta data o sa tin minte.... ca sa nu mai produc neplaceri. Va multumesc tuturor :*

Posted

Nice Myki....a meritat efortul, parerea mea :P!

P.S Sunt de acord cu intrarea lui BestKiLL...am avut placerea de a sta cu el la pt!

P.S Ma abtin in cazul lui SunRize

Guest bestboyy
Posted

Nice Myki....a meritat efortul, parerea mea :P!

P.S Sunt de acord cu intrarea lui BestKiLL...am avut placerea de a sta cu el la pt!

P.S Ma abtin in cazul lui SunRize

-Puf- Multumesc frumos ptr acceptul tau :-* astept si pe ceilalti membri sa posteze si sa imi zica cand as putea sa ma alatur guildei Heaven :clapping:

Posted

Felicitari Myki pentru album ... pur si simplu superb mai ales cu "Si ei au fost ai nostri" :rofl1: super

p.s. kill cauta-ma prin joc cand ai vreme azi, maine

Posted

Sunt de acord cu intrarea lui BestKiLL , Din partea mea esti primit cu bratele deschise :hug: :tiphat: :beer:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...