ReKooL Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 nite all!maine seara voi posta albumul. avand in vedere ca mai stau dupa 1 sg personaj -ALCOHOL, in cazul in care nu imi trimite pozele propun sa fie exclus din guild. astept opinii.Nu excludere dar 2-3 pk :)
clauditzaaa Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Welcome to Season 2 :-*P.S. Cine nu are cliker sau nu stie cum sa-i mearga e rugat sa viziteze situl Heaven si gaseste raspunsul acolo. ;;)ce site ? :)
thoricik Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 http://members.heavenforum.com astaneata lume :bananadance2:
Guest bestboyy Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Nume/prenume in real life:Serban BogdanNumele din joc de pe fiecare db (caracter principal):bd97d(BestKiLL)-S1(KiLLmg&BestKiLL) - S2(BestKiLL)Varsta/data nasterii:20 ani/18.08.1989O mica descriere a dumneavoastra (cateva cuvinte) din viata de zi cu zi:Salut majoritatea prietelior imi zic KiLL - cei mai apropiati imi zic Bogdan, sunt din Iasi,sunt fidel cu toata lumea imi place sa ajut si sa indeplinesc cerintele acordate daca este nevoie, sunt o persoana cu bun simt si imi place sa ma fac placut prietenilor sunt la Facultatea de Geografie-Turism anul II,momentan lucrez part-time pe unde gasesc si mie se ofera:D(barman-operator-campanie electorala etc. banu sa iasa ),pe scurt ca astea despre mine daca ar mai fi ceva de aflta va spun cu mare placere pe servar Guilds in care ati mai fost: bd97d-Harmony&ZoHan - S1(TRACIA)Motivul "plecarii" (daca exista):TRACIA-doresc sa plec din aceasta guilda din cauza faptului ca este o guilda pe cont propriu (se ajuta numai intre prieteni din real life)nu au spirit de echipa,nu se tine cont de ally se ea in party ca pe servar in functie de lvl,se cer iteme in schimbul jwl-urilor-sing-inteme la schimb,GM-ul(TOXARIS)nu are spirit de Leader este indiferent stie decat sa bage playeri si sa scoata din Guild si Ally nu se implimca ii place sa stea AFk-il inteleg ca poate e ocupat dar cat de cat trebuie sa aiba si niste responsabilitati.De cand jucati Mu pe LinkMania:Joc Mu pe LinkMania din 2004 - nu constant am avut perioade si de 1 an pauza din cauza ca am fost plecat din tara in rest cand simt ca vreau sa joc of fac pe perioade lungi de timp.Enumerati "antecedentele" grave (suspenduri, etc.):Am primit un ss-5zile pe Contul KiLL pe S1 din cauza unui sacrificiu am fost on si am luat d/c si imi momentul acela ne-a preluat si ca sa nu par neserios am facut pk ptr a luat spotul inapoi in rest nu am avut antecedente de genul asta de loc de cand joc MU.Motivul pentru care doriti sa faceti parte din Heaven:Motivul ptr care doresc sa vin aici este ptr. ca am intalinit omani cu bun simt si care se ajuta intre ei ceea ce imi doresc cel mai mult.Numele persoanelor ce va recomanda (daca exista): VeninMGVa multumesc frumos o zis placuta in continuare. KiLL
MYKIDUTA Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Nume/prenume in real life:Serban BogdanNumele din joc de pe fiecare db (caracter principal):bd97d(BestKiLL)-S1(KiLLmg&BestKiLL) - S2(BestKiLL)Varsta/data nasterii:20 ani/18.08.1989O mica descriere a dumneavoastra (cateva cuvinte) din viata de zi cu zi:Salut majoritatea prietelior imi zic KiLL - cei mai apropiati imi zic Bogdan, sunt din Iasi,sunt fidel cu toata lumea imi place sa ajut si sa indeplinesc cerintele acordate daca este nevoie, sunt o persoana cu bun simt si imi place sa ma fac placut prietenilor sunt la Facultatea de Geografie-Turism anul II,momentan lucrez part-time pe unde gasesc si mie se ofera:D(barman-operator-campanie electorala etc. banu sa iasa ),pe scurt ca astea despre mine daca ar mai fi ceva de aflta va spun cu mare placere pe servar Guilds in care ati mai fost: bd97d-Harmony&ZoHan - S1(TRACIA)Motivul "plecarii" (daca exista):TRACIA-doresc sa plec din aceasta guilda din cauza faptului ca este o guilda pe cont propriu (se ajuta numai intre prieteni din real life)nu au spirit de echipa,nu se tine cont de ally se ea in party ca pe servar in functie de lvl,se cer iteme in schimbul jwl-urilor-sing-inteme la schimb,GM-ul(TOXARIS)nu are spirit de Leader este indiferent stie decat sa bage playeri si sa scoata din Guild si Ally nu se implimca ii place sa stea AFk-il inteleg ca poate e ocupat dar cat de cat trebuie sa aiba si niste responsabilitati.De cand jucati Mu pe LinkMania:Joc Mu pe LinkMania din 2004 - nu constant am avut perioade si de 1 an pauza din cauza ca am fost plecat din tara in rest cand simt ca vreau sa joc of fac pe perioade lungi de timp.Enumerati "antecedentele" grave (suspenduri, etc.):Am primit un ss-5zile pe Contul KiLL pe S1 din cauza unui sacrificiu am fost on si am luat d/c si imi momentul acela ne-a preluat si ca sa nu par neserios am facut pk ptr a luat spotul inapoi in rest nu am avut antecedente de genul asta de loc de cand joc MU.Motivul pentru care doriti sa faceti parte din Heaven:Motivul ptr care doresc sa vin aici este ptr. ca am intalinit omani cu bun simt si care se ajuta intre ei ceea ce imi doresc cel mai mult.Numele persoanelor ce va recomanda (daca exista): VeninMGVa multumesc frumos o zis placuta in continuare. KiLLwow...asta da cerere....merita data exemplu :beer: salve.....daca e asa cum ai scris atunci cred ca ai sanse sa intri la noi. eu cel putin sunt de acord. mai ramane sa isi exprime opinia si alti membri (in principal Thora, tzu, puf, ken)ps. treaba cu ally e la fel peste tot...it spunem din propria experienta...baza este tot guildasi NEATZA! all
C@mPionuL Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 eu am plecat prin iasi oleaca :D vb cand revin :)
MYKIDUTA Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 si o tema de gandire ptr toti cei din clan, pana diseara: vi se pare corect ca 30 de oameni sa stea dupa fitzele unui pustan? (e vb de ALCOHOL)eu ma voi tine de cuvant si astazi voi pune albumul, dar.....eu as trata altfel neseriozitatea. :violent: