Guest ExOrCiStU Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Buna seara buna seara!Am venit cu cererioara si cu lvl-e proaspete bucurosi de oaspete?As vrea sa fac si eu parte din guilda Heaven .Joc mai tot timpul...Si am fost in Heaven la inceput cu HeLLgATE thora stie :nanana: Va multumesc ! astept raspuns...
MYKIDUTA Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 Buna seara buna seara! Am venit cu cererioara si cu lvl-e proaspete bucurosi de oaspete? As vrea sa fac si eu parte din guilda Heaven . Joc mai tot timpul...Si am fost in Heaven la inceput cu HeLLgATE thora stie :nanana: Va multumesc ! astept raspuns... re..sry, dar momentan teo nu are lvl de luat. dar vom lua in considerare solicitarea ta. NIte all si spor la afk de noapte ;).....o saptamana de vis
ReKooL Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 re..sry, dar momentan teo nu are lvl de luat. dar vom lua in considerare solicitarea ta. NIte all si spor la afk de noapte ;).....o saptamana de vis Nb myki....si salutari din Iasi. P.S: Venine nasa avea _)_ . :error:
Guest D4nl.[b0t] Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Neatza si o sapt frumoasa!sau 7 zile "frumosh" ;)Nb myki....si salutari din Iasi.P.S: Venine nasa avea _)_ . :error:sper k nu te-ai dat la persoane cu banana :P
Guest D4nl.[b0t] Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 :crazy: 1stam pus un mic sell la "business topic" sa va uitati poate va gasiti ceva....
VeninMG Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 gata suspendu pe forum..acu ramane de asteptat sa treaca si ss din joc :))
C@mPionuL Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 salut :)momentan pc nu imi merge bine si cred ca e stricata placa video :( nu stiu cand o sa mai intru in joc , dar sper ca nu peste mult timp :D
VeninMG Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 salut :)momentan pc nu imi merge bine si cred ca e stricata placa video :( nu stiu cand o sa mai intru in joc , dar sper ca nu peste mult timp :Dparca avea thora un comp bun de vanzare =))
Guest D4nl.[b0t] Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 nu, nu mai e bun...l-a dus la service .. l-au stricat aia
ReKooL Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 gata suspendu pe forum..acu ramane de asteptat sa treaca si ss din joc :))Venine....e ziua lui chitra azi :) ratezi petrecerea ingame....Hutzy e dezbracat si pe bar in lore! E muc :PP.S : Spor ppl...am plecat la partial :)