MYKIDUTA Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 NEWS!!! :cool2: xp dubla, azi 01.08.2009, pana pe la ora 20.00NU SHOMATI!!! :hail:
kenjyi Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 auci...sa ai grija de tine sper ca nu e grav =((Se pare ca e destul de urat, include si o mica operatie :(Sper sa fiu din nou apt de munca si de joc pana la sfarsitul sapt. viitoare. Pana atunci va stresez pe forum :P
MYKIDUTA Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 ken..si ti-am spus sa nu te mai iei de golden ca te faulteaza :)ps. multa sanatate.....sau dau rr inaintea ta :beer:
thoricik Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Neatza!WTF..s-a dat rollback la sv??????dap s-a dat 20 oreSe pare ca e destul de urat, include si o mica operatie :(Sper sa fiu din nou apt de munca si de joc pana la sfarsitul sapt. viitoare. Pana atunci va stresez pe forum :P}{ ai sa te faci bine si daca poti sa iti iei medical...i-ati si mai odihneste-te ca trebuie o perioada de recuperare...iti doresc multa, multa sanatate }{salutare ulati =)) :bananadance2:}{ drace s-a dar roll back facem faza cu bokurile iar? :rofl2:
dracula Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 }{ drace s-a dar roll back facem faza cu bokurile iar? :rofl2:facem facem dar dupa ora 8 :D app }{}{}{ ;) :Dps: nu de alta da is k7 acum si merge prea bine xp sa perd vremea cu bok-uri :D
Horia! Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 nu`l bagati in seama ca nu da cu seama ce vrea sa zica :))
dracula Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 999nr meu MU-HAAAAAA :right: :hello:9999 si te-am batut =))))
thoricik Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 facem facem dar dupa ora 8 :D app }{}{}{ ;) :Dps: nu de alta da is k7 acum si merge prea bine xp sa perd vremea cu bok-uri :D :nanana: ufa sa se faca odata ora 8 ca toti sunt ahtiati dupa exp o.O prin arena peste tot...parca ar castiga la loto :rofl2: