PsychoJr Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 E ziua lui Luixa :D si da suntem inscrisi la CS :-jDe data asta merem cu thora in frunte.. :bananadance2:
YoDMXu Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 La multi (b)Ani Luixa,multa sanatate si toate cele bune.Good Luck Heaven la CS
Guest [Heaven]Venin Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Haidem toata lumea la spam:) Cate 5 la party...rpd. Venine misca-te ca aici nu ai ss =))neata lume!ba puf ..si pe forum am, da am facut alt cont >:)
ReKooL Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Venin' date='Nov 21 2009, 21:15' post='4436111']neata lume!ba puf ..si pe forum am, da am facut alt cont >:)yo....uite un spammer :D ! P.S: Champ nu am avut cum...motive ciudate:D
MYKIDUTA Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 sa visati frumos:Fetita se duce la un magazin de animale si intreaba :- Va log, aveti iepulasi dlagalasi ?Inima vanzatorului se topeste brusc. Se aseaza pe vine langa fetita, si o intreaba:- Vlei un iepulas dlagalas alb, sau unul dlagalas moale si neglu sipufos -Sau poate pe cel dlagalas si maloniu de acolo?Fetita se inroseste, se leagana putin pe calcaie, isi pune manutele pegenunchi, se apleaca in fata si raspunde in soapta.......- Cled ca pe pitonul meu il doale in cul de culoale!Doi naufragiati intr-o barca in mijlocul oceanului. Dupa cateva zile, gasesc plutind lampa lui Aladin. Iese duhul si zice :- Ba baieti, io nu mai am putere decat pentru o dorinta...Unul din naufragiati, insetat, zice :- Transforma oceanul in bere rece !Duhul se conformeaza. Celalalt naufragiat zice :- Boule !!! Acuma trebuie sa facem pipi in barca !!! grija la ce beti :beer: ..si unde :))
ReKooL Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Nb myki! Pacat ca nu erau si ceva covrigei pe langa berea aia!spam again
YonutzD Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 puf,a picat 1 bog dupa ce ai plecat tu :P :hello:
thoricik Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Felicitari tsu pentru rr 5 :wub: la cat mai multe botic :-*Felicitari si ALCOHOL pentru rr, sa cresti mare mare :D