Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

MYKIDUTA

Heaven is open! Ordin de la Sf.Petre!

Recommended Posts

Posted

io am luat d/c nu mai intru seara asta , ne auzim la dim v`am pupat nb:*

:-* nb Horia si mersi pt legendary

sa intrati mai des la noi in lay topic, sa vedeti show de rime :D in rest e pustiu, la voi e mult mai activ :D

GL all :)

uf uf a fost destul sa intru odata sa incep povestea si m-ati innebunit cu 3-4 pagini de rime =)) nu sunteti normali :D

Posted

cat tam tam ....pt uzache....culmea este ca a avut un sprijin in guild insignifiant...dar pt unu care a tot impartit iteme prin guild nu s`a spus nimic :)) eh...si app teodora eu niciodata nu vb sa nu adorm sau in gluma....dupa ce o sa reusesc ce mi`am propus....o sa revin....fie ca vrei fie ca nu vrei....pana atunci toti prietenii mei ....de pe acolo cand ma vad ....sa imi de`a add la friends.....sau oricum o sa le dau eu lor...

nu am dezertat...si cui nu ii convine sa spuna....ca sa ii fac un tratament cu marmelada ^_^ dar numai asa poti sa iti vezi membrii rr`iti....si sunt sigur ca nobletu de uzzy nu a facut`o doar in scopuri personale....eu unu nu am nici un avantaj.....dak vad un amarat de caracter rr`it...nu ma incalzeste cu nimic....pt ca nu mai am nici o satisfactie cand joc mu...dar in fine o lungesc :)) ne vedem pe joc....si poate ....teodora ....nu mai vb prostii cand esti u suparata ca ....ar fi cazul sa accepti cv ajutor.....si de la astia prapaditi....ca au scopuri nobile....si inca cv.... :beer: :beer: :crazy:

Posted

cat tam tam ....pt uzache....culmea este ca a avut un sprijin in guild insignifiant...dar pt unu care a tot impartit iteme prin guild nu s`a spus nimic :)) eh...si app teodora eu niciodata nu vb sa nu adorm sau in gluma....dupa ce o sa reusesc ce mi`am propus....o sa revin....fie ca vrei fie ca nu vrei....pana atunci toti prietenii mei ....de pe acolo cand ma vad ....sa imi de`a add la friends.....sau oricum o sa le dau eu lor...

nu am dezertat...si cui nu ii convine sa spuna....ca sa ii fac un tratament cu marmelada ^_^ dar numai asa poti sa iti vezi membrii rr`iti....si sunt sigur ca nobletu de uzzy nu a facut`o doar in scopuri personale....eu unu nu am nici un avantaj.....dak vad un amarat de caracter rr`it...nu ma incalzeste cu nimic....pt ca nu mai am nici o satisfactie cand joc mu...dar in fine o lungesc :)) ne vedem pe joc....si poate ....teodora ....nu mai vb prostii cand esti u suparata ca ....ar fi cazul sa accepti cv ajutor.....si de la astia prapaditi....ca au scopuri nobile....si inca cv.... :beer: :beer: :crazy:

nu am priceput mai nimic...dar nah :D hai cu :beer:

Posted

Sal HEAVEN

dupa cum bine shtitzi eu si luiza ne vom casatorii...si vreau k g heaven in mod special sa vina la aceasta nunta!!!dak nu vetzi avea placerea sa venitzi va intzeleg deshii mi ash dorii foarte tare sa va am alaturi de mine in acel moment!!!

VA MULTZUMESC MULT!!!

Posted

Buna ziua colegi. Din pacate va trebui sa va lipsesc de prezenta mea placuta pana pe la mijlocul sapt. viitoare. Am o problema medicala si am acces la net doar de pe notebook. Sper sa va gasesc cu rr-uri cand revin :)

Posted

Neatza all! Bine v-am regasit (sau mai putin vbine dupa cum vad)! :banghead:

@sanatate la cei cu probleme

@ vacanta placuta la cei care au

@ week-end placut la cei care au job #-o

@ cale batuta la cei care au ales alt drum (ps. uzyy noi nu am investit iteme in tine ca sa le returnezi, ci suflet si incredere. Astea cum le returnezi?)

In rest.....numai de bine :) :beer:

Posted
si ce regretatzi miky???k am ieshit dintr un grup dintr un joc???si din cauza asta am iesit si din sufletele voastre???doar pentru k poate am ales un stil de joc mai diferit sa zicem??si dak ma lasam de mu ce se intampla???nu intzelege nimeni ce vreau sa zic deaia nici nu incerc sa explic!!!credetzi ce vretzi facetzi ce vretzi in privintza mea....eu voi avea heaven in inima...si nu numele heaven...ci pe cei kre il reprezinta!!!asta mi se pare mai important dekt un nume de g!!!oriqm ar fi eu v am imvitat la nunta a fost placerea mea sa va invit...dak voi aveti placerea sa venitzi bn dak nu....faceti cu vretzi!!!
Posted

casa de piatra

parerea mea este ca daca tii la prieteni mergi pana la capat cu ei, dar ......e doar parerea mea...

ca atare.....subiectul uzy il consider inchis.

e careva din constanta?....ca vreau sa stiu cum e sapt viitoare la mare :)

Posted

:-j ... oke miky...se vede k m ai intzeles si u la fel k ceilaltzi!!! las o balta nici nu voi mai incerca vreodata sa va conving cu ceva !!!chiar mi am calcat peste orgoliu prea mult milogindu ma de voi sa ma iertatzi si sa intzelegetzi.....MS PT URARI SI VA ASHTEPT!!! bye bye

Posted

:-j ... oke miky...se vede k m ai intzeles si u la fel k ceilaltzi!!! las o balta nici nu voi mai incerca vreodata sa va conving cu ceva !!!chiar mi am calcat peste orgoliu prea mult milogindu ma de voi sa ma iertatzi si sa intzelegetzi.....MS PT URARI SI VA ASHTEPT!!! bye bye

Nu inteleg de ce trebuie sa faci asa o telenovela. Iti multumim pentru conduita din perioada cat ai fost in guild si iti uram spor la lvl si distractie placuta. Poate era necesar sa dai o explicatie; daca ai ales sa nu dai e treaba ta, dar nu te astepta sa gasesti intelegere. Multa bafta.

Posted

Buna ziua colegi. Din pacate va trebui sa va lipsesc de prezenta mea placuta pana pe la mijlocul sapt. viitoare. Am o problema medicala si am acces la net doar de pe notebook. Sper sa va gasesc cu rr-uri cand revin :)

auci...sa ai grija de tine sper ca nu e grav =((

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...