MYKIDUTA Posted November 17, 2009 Author Posted November 17, 2009 nite all! Buffy..u ce char ai in g?
thoricik Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 nb celor ce s-au culcat sau se culca :D si chiar daca nu mai e in Heaven... felicitari Elen@ pentru rr!
Guest [Heaven]Venin Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Nb baieti si fetitze :wub: Ne revedem pe 24-Nov-2009 21:45
YonutzD Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 neatza B) ps. nu vreau sa va scot ochi,dar sunt primul
ReKooL Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Neatza Heaven! Nice day to you! P.S: Felicitari Ele pt rrP.S.S: Alev mi-a picat netul aseara pe la 1 si ceva! De atunci nu mai stiu nimic!
Guest D4nl.[b0t] Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 - Marie, daca te culci cu mine, iti dau mobilul meu.- Daca e asa, Ioane, s-a facut! Dupa consumarea actului, Ion da sa plece. - Ioane, zice Maria, da mobilu’??- Aaaaa, da, noteaza: 0726…Neatza ;)
ReKooL Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Un suedez din Stockholm s-a dus la o vanatoare de rate. Umbla cat umbla si, la un moment dat, impusca o rata in zbor. Insa, din nefericire pentru el, rata pica in curtea unui taran. Suedezul vanator se duce la taran si ii cere rata. Taranul nu vrea sa ii dea rata. Insa ii propune sa joace “taraneasca” si cine castiga sa ia rata. Suedezul de la oras se uita mirat la taran si-l intreaba cum se joaca. Taranul spune ca jocul e simplu: pe rand, fiecare dintre ei trage cate un picior intre picioarele celuilalt. Castigator e acela care reuseste sa nu tipe. Oraseanul se uita la taran si ii spune ca e gata sa joace “taraneasca”. Taranul zice bine, si ii trage una zdravana intre picioare oraseanului. Vanatorul cade, se zvarcoleste, maraie, mormaie, dar nu tipa. Intr-un tarziu se ridica si ii spune taranului: “Acum e randul meu!” La care taranul ii raspunde: “Neee, da? poti sa pastrezi rata!”
thoricik Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Venin' date='Nov 18 2009, 00:53' post='4423480']Nb baieti si fetitze :wub: Ne revedem pe 24-Nov-2009 21:45 =(( aiurea ' date='Nov 18 2009, 10:12' post='4423770']- Marie, daca te culci cu mine, iti dau mobilul meu. - Daca e asa, Ioane, s-a facut! Dupa consumarea actului, Ion da sa plece. - Ioane, zice Maria, da mobilu??? - Aaaaa, da, noteaza: 0726? Neatza ;) lol :rofl1: Un suedez din Stockholm s-a dus la o vanatoare de rate. Umbla cat umbla si, la un moment dat, impusca o rata in zbor. Insa, din nefericire pentru el, rata pica in curtea unui taran. Suedezul vanator se duce la taran si ii cere rata. Taranul nu vrea sa ii dea rata. Insa ii propune sa joace “taraneasca” si cine castiga sa ia rata. Suedezul de la oras se uita mirat la taran si-l intreaba cum se joaca. Taranul spune ca jocul e simplu: pe rand, fiecare dintre ei trage cate un picior intre picioarele celuilalt. Castigator e acela care reuseste sa nu tipe. Oraseanul se uita la taran si ii spune ca e gata sa joace “taraneasca”. Taranul zice bine, si ii trage una zdravana intre picioare oraseanului. Vanatorul cade, se zvarcoleste, maraie, mormaie, dar nu tipa. Intr-un tarziu se ridica si ii spune taranului: “Acum e randul meu!” La care taranul ii raspunde: “Neee, da? poti sa pastrezi rata!” destept taranul :rofl2: neata ingerasi :">
Guest D4nl.[b0t] Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 doua pe aceasi tema...-Voi, barbatii, sunteti foarte brutali! Voi vreti numai sex! Noi, fetele, dorim atentie...- Atentie !!! Acusi o sa facem sex!In noaptea nuntii, tanara sotie isi intreba sotul:- Ce facem mai intai, mancam sau facem sex?- Cum vrei tu, si dupa aceea mancam.