Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

MYKIDUTA

Heaven is open! Ordin de la Sf.Petre!

Recommended Posts

Guest [Heaven]Venin
Posted

Nb baieti si fetitze :wub:

Ne revedem pe 24-Nov-2009 21:45 Imagine IPB

Posted

Neatza Heaven! Nice day to you!

P.S: Felicitari Ele pt rr

P.S.S: Alev mi-a picat netul aseara pe la 1 si ceva! De atunci nu mai stiu nimic!

Guest D4nl.[b0t]
Posted

- Marie, daca te culci cu mine, iti dau mobilul meu.

- Daca e asa, Ioane, s-a facut! Dupa consumarea actului, Ion da sa plece.

- Ioane, zice Maria, da mobilu’??

- Aaaaa, da, noteaza: 0726…

Neatza ;)

Guest D4nl.[b0t]
Posted

astept provocari :> joke fight

Posted

Un suedez din Stockholm s-a dus la o vanatoare de rate. Umbla cat umbla si, la un moment dat, impusca o rata in zbor. Insa, din nefericire pentru el, rata pica in curtea unui taran. Suedezul vanator se duce la taran si ii cere rata. Taranul nu vrea sa ii dea rata. Insa ii propune sa joace “taraneasca” si cine castiga sa ia rata. Suedezul de la oras se uita mirat la taran si-l intreaba cum se joaca. Taranul spune ca jocul e simplu: pe rand, fiecare dintre ei trage cate un picior intre picioarele celuilalt. Castigator e acela care reuseste sa nu tipe. Oraseanul se uita la taran si ii spune ca e gata sa joace “taraneasca”. Taranul zice bine, si ii trage una zdravana intre picioare oraseanului. Vanatorul cade, se zvarcoleste, maraie, mormaie, dar nu tipa. Intr-un tarziu se ridica si ii spune taranului: “Acum e randul meu!” La care taranul ii raspunde: “Neee, da? poti sa pastrezi rata!”

Posted

Venin' date='Nov 18 2009, 00:53' post='4423480']

Nb baieti si fetitze :wub:

Ne revedem pe 24-Nov-2009 21:45 Imagine IPB

=(( aiurea

' date='Nov 18 2009, 10:12' post='4423770']

- Marie, daca te culci cu mine, iti dau mobilul meu.

- Daca e asa, Ioane, s-a facut! Dupa consumarea actului, Ion da sa plece.

- Ioane, zice Maria, da mobilu???

- Aaaaa, da, noteaza: 0726?

Neatza ;)

lol :rofl1:

Un suedez din Stockholm s-a dus la o vanatoare de rate. Umbla cat umbla si, la un moment dat, impusca o rata in zbor. Insa, din nefericire pentru el, rata pica in curtea unui taran. Suedezul vanator se duce la taran si ii cere rata. Taranul nu vrea sa ii dea rata. Insa ii propune sa joace “taraneasca” si cine castiga sa ia rata. Suedezul de la oras se uita mirat la taran si-l intreaba cum se joaca. Taranul spune ca jocul e simplu: pe rand, fiecare dintre ei trage cate un picior intre picioarele celuilalt. Castigator e acela care reuseste sa nu tipe. Oraseanul se uita la taran si ii spune ca e gata sa joace “taraneasca”. Taranul zice bine, si ii trage una zdravana intre picioare oraseanului. Vanatorul cade, se zvarcoleste, maraie, mormaie, dar nu tipa. Intr-un tarziu se ridica si ii spune taranului: “Acum e randul meu!” La care taranul ii raspunde: “Neee, da? poti sa pastrezi rata!”

destept taranul :rofl2:

neata ingerasi :">

Guest D4nl.[b0t]
Posted

doua pe aceasi tema...

-Voi, barbatii, sunteti foarte brutali! Voi vreti numai sex! Noi, fetele, dorim atentie...

- Atentie !!! Acusi o sa facem sex!

In noaptea nuntii, tanara sotie isi intreba sotul:

- Ce facem mai intai, mancam sau facem sex?

- Cum vrei tu, si dupa aceea mancam.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...