Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

MYKIDUTA

Heaven is open! Ordin de la Sf.Petre!

Recommended Posts

Posted

Neatza ingerasilor am vazut ca nu mai aveti alianta cu maniacii:-" si ca ar mai fi loc de o guilda :"> primiti un ulat cu pretenii lui :D? sau sa puneti o vb buna ;;) daca se poate ms anticipat si pt nu si pt da .. la fel ca si voi macam plictisesc cred ca ma duc sa dorm :-?? .... somn usor .afk si la linutzeeee:D

Posted

383 bara 1 pe BK :D :>

hai cu rr-ul,pana pe 15 :D

apropo,oare de ce are motive si nu vrea sa le spuna ? k nu sunt,doar unul.overdosed are rr :-j , sau cel putin asta da de inteles,dak el nu vrea sa ne zica alt motiv :-j , oricum nu ma mai intereseaza subiectul asta.. ;)

este adevarat ce spuneti voi toti:D dar totusi mult tam-tam pentru doar un player care a iesit din g, nu s-a dus guildul doar ca a iesit un jucator,ne continuam drumul :D

ce mai faceti ?:D eu sunt cu MG ul :"> :D :-"

spor la lvls angels :beer:

Guest ruddyrullz
Posted

Neatza ingerasilor am vazut ca nu mai aveti alianta cu maniacii:-" si ca ar mai fi loc de o guilda :"> primiti un ulat cu pretenii lui :D? sau sa puneti o vb buna ;;) daca se poate ms anticipat si pt nu si pt da .. la fel ca si voi macam plictisesc cred ca ma duc sa dorm :-?? .... somn usor .afk si la linutzeeee:D

Promitem ca facem ally si cand nu ne convine ceva sa iesim, ok asa? ;;)

Posted

Salut una din guildele cu cea mai mare continuitate pe acest server dar in special pe THORA! ... si imi cer scuze ca nu am facut-o mai devreme fiind ocupat cu ''flotarile'' de baza ;)

Keep up the good work!

Posted

Salut una din guildele cu cea mai mare continuitate pe acest server dar in special pe THORA! ... si imi cer scuze ca nu am facut-o mai devreme fiind ocupat cu ''flotarile'' de baza ;)

Keep up the good work!

zamooooooooooooooolxis :-* ce faci old one? pfff de cand nu te-am mai vazut >:D< sper poate ca te vei reapuca si ne vedem si pe joc ... miss you! :tiphat: nu fi strain macar pe forum }{

p.s. imi aduc aminte cand m-ai crescut pe mine si piticii mei in ds de pe Toxaris :D

p.s.s. neata horia }{

Guest ruddyrullz
Posted

Neatza Heaven. :tiphat:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...