Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

MYKIDUTA

Heaven is open! Ordin de la Sf.Petre!

Recommended Posts

Posted

Fiind plecat aproape 7 zile de acasa si nefiind "Holder" propun sa fiu votat cu Da sau Nu, daca o sa fiu scos din guild.

Nb...vb maine seara.

Posted

Fiind plecat aproape 7 zile de acasa si nefiind "Holder" propun sa fiu votat cu Da sau Nu, daca o sa fiu scos din guild.

Nb...vb maine seara.

Ai baut gaz Conor? Nu

P.S Neatza

Posted

neatza all!

frate, cand vad pe unii ca se tot dau de gard ptr o chestie simpla imi vine sa ma las. ce vreti sa demonstrati, ca puteti fi gica contra? (fac referire la persoane de genul conor, andrey si care or mai fi, de se cred mari vedete si ca atare e sub demnitatea lor sa contribuie la o chestie de grup....)

si ca sa fac o completare off topic: se pare ca asta e starea de normalitate la romani. cand e de facut ceva in folosul tuturor, fiecare se gaseste sa traga intr-o directie sau sa il doara in c...r.

Posted

neatza all!

frate, cand vad pe unii ca se tot dau de gard ptr o chestie simpla imi vine sa ma las. ce vreti sa demonstrati, ca puteti fi gica contra? (fac referire la persoane de genul conor, andrey si care or mai fi, de se cred mari vedete si ca atare e sub demnitatea lor sa contribuie la o chestie de grup....)

si ca sa fac o completare off topic: se pare ca asta e starea de normalitate la romani. cand e de facut ceva in folosul tuturor, fiecare se gaseste sa traga intr-o directie sau sa il doara in c...r.

ce am scris eu nu are nici o legatura cu pozele, asa ca stai in banca ta acolo si invata powerpoint.

Posted

ce am scris eu nu are nici o legatura cu pozele, asa ca stai in banca ta acolo si invata powerpoint.

mai bine stai tu in banca ta si inveti sa nu te mai dai asa rotund.

Posted

nu ma dau rotund doar ma enerveaza persoanele care comenteaza aiurea, fara sa stiu despre ce e vorba...asa ca...vezi-ti de ale tale.

tocmai ca imi vad de ale mele. in conditiile in care ma rog de o saptamana de voi sa ma ajutati cu ceva, u imi spui ca lipsesi o sapt. cum ti se pare asta?

Posted

tocmai ca imi vad de ale mele. in conditiile in care ma rog de o saptamana de voi sa ma ajutati cu ceva, u imi spui ca lipsesi o sapt. cum ti se pare asta?

Pai daca lipsesc o saptamana ce? Pot lipsi si 2. Iar pentru restul intreaba-i tu, nu decid eu in locul lor.

Posted

ms. tocmai mi-ai adus argumente in ceea ce sustineam mai sus (dezinteres total).

Parerea mea e ca din moment ce v-ati dorit si ati ales sa intrati intr-un grup inseamna ca ati ales sa aderati si la principiile, regulile, ideile acelui grup. Pentru mine chiar a fost un test personal sa vad cam ce persoane am adunat in guild. ate e.....la final voi pune si lista cu cei care nu au fost receptivi. ramane ca teo sa stabileasca ce va face, din puctul meu de vedere acei membri sunt in +.

ps. vorbesc pentru toata lumea (in special ptr cei care au dat ignore la proiect ^^), nu ma refer la cineva anume (ca sa nu se simta ofensat unul sa altul)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...