MYKIDUTA Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Buna Puff#Miky nu e corect sa scoti afara din guild poate unii se simt stanjeniti de cum arata.. sa o luam si asea.fara suparare.....dar cand ies din casa nu sunt stanjeniti ca ii vede tt lumea?.....astia suntem, tre sa ne multumim cu ce moace avem ;)
condor Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Pe mine unul ma doare-n cot de ce cred si spune lumea cand ma vede. :)).
MYKIDUTA Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 deci maine ies din guild :)) bine ca mi-ai zisPrezentarea e prea mare, trebuia salvata pps,etc.....Aaa si un alt link la prezentare....ca ma luase dracii descarcand cu 10kb/s maxim de pe situ ala tampit. http://rapidshare.com/files/306882070/Heav...09_update_1.rarSe da free, se asteapta secundele si Download.e facuta in pps...si nush dc merge la tine greu, ca la majoritatea dw functioneaza normal (cred)iar dc asta e atitudinea multora cu privire la ce doream sa fac atunci voi lua in calcul sa ies eu, ca sa nu va mai stresez cu o simpla rugaminte.......tt lumea eacm vip si nu poate, doamne fereste, sa fie cunoscuta de 30 de persoane, care se presupune ca iti sunt prietene din moment ce esti in aceeasi gaska cu ele....
condor Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Merge greu download-ul nu prezentarea :)).Cam pui mult suflet pt un amarat de joc.Formatul este ppt ca se deschide si il poti edita :P, doar sa-l fi schimbat pana acum in pps
MYKIDUTA Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Merge greu download-ul nu prezentarea :)).Cam pui mult suflet pt un amarat de joc.Formatul este ppt ca se deschide si il poti edita :P, doar sa-l fi schimbat pana acum in ppstocmai ca e un amarat de joc, incercam sa fac ceva care sa ramana si in afara luiapp. u nu mi-ai trimis.....la mail. mariuspopa2009@gmail.com....ms anticipat
condor Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 tocmai ca e un amarat de joc, incercam sa fac ceva care sa ramana si in afara lui= sigur ramane :-j app. u nu mi-ai trimis.....la mail. mariuspopa2009@gmail.com....ms anticipat=stiu ca nu am trimis :))
MYKIDUTA Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 :news: S-a lansat o noua versiune a albumului:Heaven - ingeri si demoni. vs02 - .com poate fi dw doar de 10 ori (precizare ptr conor ;)) sauHeaven - ingeri si demoni - vs02 .ro dw nelimitatdw>dezarhivati>play in powerpointau mai ramas 17 persoane care nu au trimis. ms anticpat de contributie
condor Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 :news: S-a lansat o noua versiune a albumului:Heaven - ingeri si demoni. vs02 - .com poate fi dw doar de 10 ori (precizare ptr conor ;))= daca nu ai cont doar de 10 sauHeaven - ingeri si demoni - vs02 .ro dw nelimitat= iar tre sa stau 2 ore sa-l descarc :))Pune-l aici mai bine decat situ ala dump cu net prin dial-up :))http://www.mediafire.com/
YonutzD Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 SA INCEAPA CS-UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MYKIDUTA Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 mda....Felicitari ptr eforturile depuse la cs ;) :beer: cat pe ce sa il luam :> si..NITE :) :nanana:
ReKooL Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Nb myki si celor care se duc la somn:DPoate pe alta data cu cs-ul asta :)
thoricik Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Prima intalnire de gradu 3 http://img8.imageshack.us/i/screen111402380007.jpg/ interesant :"> neatza! poze plz ^^ teo am o propunere.....cine nu imi trimite pozele pana sapt viitoare propun sa fie scos din guild. pentru mine inseamna ca nu ii pasa si ca atare nu suntem obligati sa ii tinem in brate. e destla lume serioasa care doreste in guild. buna idee :D aprob Acum am ajuns de la job plecata de la 7 dimineata si cica trebuia sa fie sambata mea libera, imi pare rau ca nu am putut participa la cs, dar mi-a spus Tsu in mare ce si cum poate next time :"> am fugit la papa si somnic ... see ya tomorrow FELICITARI VENINAS PENTRU RR! la cat mai multe!!! p.s. am primit pm pe forum de la inflame cum ca s-a lasat de mu si joaca fratele lui acum si a iesit (sau va iesi nu am apucat sa vad) din guild.
kenjyi Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Cam pui mult suflet pt un amarat de joc.De aia e al doilea dupa thora de 3 BD-uri; de aia e Heaven special, pentru ca respectam sufletul nu rr-urile :tiphat:
PsychoJr Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Seara' :>Va place semnatura mea? :> nuj dc nu a mers la avatar ca respecta toate cerintele.
ReKooL Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Noapte buna thoricik....ne-ai lipsit la macel :D! Am murit de mai multe ori in 2 ore decat de cand m-am apucat de link :)But it was funny huh? :DP.S: Deme ma bucur ca te-am mai vazut prin joc!
PsychoJr Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Noapte buna thoricik....ne-ai lipsit la macel :D! Am murit de mai multe ori in 2 ore decat de cand m-am apucat de link :)But it was funny huh? :DP.S: Deme ma bucur ca te-am mai vazut prin joc!Si eu ma bucur ca am fost alaturi de voi chiar de am iesit cand mai erau vreo 30min am facuto de nervi..decat sami pierd spiritul de fairplay si sa injur..P.S mia mers avataru :bananadance2: