Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

MYKIDUTA

Heaven is open! Ordin de la Sf.Petre!

Recommended Posts

Posted

Ohh Nenea Serg,pli plix plix party Imagine IPB

srry full =)))) am 4 afkisti + 1 cu mn =)) :box:

Posted

neatza!

poze plz ^^

teo am o propunere.....cine nu imi trimite pozele pana sapt viitoare propun sa fie scos din guild. pentru mine inseamna ca nu ii pasa si ca atare nu suntem obligati sa ii tinem in brate. e destla lume serioasa care doreste in guild.

Posted

neatza!

poze plz ^^

teo am o propunere.....cine nu imi trimite pozele pana sapt viitoare propun sa fie scos din guild. pentru mine inseamna ca nu ii pasa si ca atare nu suntem obligati sa ii tinem in brate. e destla lume serioasa care doreste in guild.

ntz :)

cred totusi ca exagerezi miky :(

dmx venin a dat rr :)

Posted

neatza!

poze plz ^^

am o simpla intrebare,daca Thora nu iti trimite pozele pana saptamana viitoare o scoti din guild?

Scz daca m-am bagat unde nu`mi fierbe oala

Posted

neatza!

poze plz ^^

Posted

neatza!

poze plz ^^

Posted

am o simpla intrebare,daca Thora nu iti trimite pozele pana saptamana viitoare o scoti din guild?

Scz daca m-am bagat unde nu`mi fierbe oala

o intrebare simpla necesita un raspuns simplu: teo a spus ca imi trimite in momentul in care recupereaza pc ul . spre deosebire de altii care ignora aceasta minima rugaminte (chiar si cand vb cu ei in joc se fac ca ploua....). din moment ce nu te intereseaza activtatea guildului, dc sa mai ramai aici?...doar sa te lauzi ca esti in Heaven?...nu asta e spiritul guildului nostru..

si in plus....ai si u dreptate.....te-ai cam bagat unde nu iti fierbe oala :beer:

mai sunt 23 persoane care trebuie sa trimita (din 38)

Posted

o intrebare simpla necesita un raspuns simplu: teo a spus ca imi trimite in momentul in care recupereaza pc ul . spre deosebire de altii care ignora aceasta minima rugaminte (chiar si cand vb cu ei in joc se fac ca ploua....). din moment ce nu te intereseaza activtatea guildului, dc sa mai ramai aici?...doar sa te lauzi ca esti in Heaven?...nu asta e spiritul guildului nostru..

si in plus....ai si u dreptate.....te-ai cam bagat unde nu iti fierbe oala :beer:

mai sunt 23 persoane care trebuie sa trimita (din 38)

Ok man.

Scz again.

Posted

Myki, linkul pentru download nu merge. L-ai pus gresit sau e cazut siteul?

DMX are dreptate, faptul ca jucatorii prefera sa nu-si publice poza e cel mai mic motiv pentru care ar trebui scosi din guild.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...