condor Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 bv Venine de rr.abia maine seara incep sa joc :))
Guest Wichu Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Ohh Nenea Serg,pli plix plix party srry full =)))) am 4 afkisti + 1 cu mn =))
ReKooL Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Felicitari Venine....ink 50 si esti full =)) !
BAD_DMX Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 neata :Dneatatot nu mi-ai raspunsHoria_bk de pe db2? :whistle:
BAD_DMX Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 ntz ^_^ felicitari venin -_- :)) Si ce a reusit venin de tot il felicitati? Pura curiozitate
YonutzD Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 weekend spam. got 2 luv it :beer:ps: 1st :-j
MYKIDUTA Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 neatza!poze plz ^^teo am o propunere.....cine nu imi trimite pozele pana sapt viitoare propun sa fie scos din guild. pentru mine inseamna ca nu ii pasa si ca atare nu suntem obligati sa ii tinem in brate. e destla lume serioasa care doreste in guild.
C@mPionuL Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 neatza!poze plz ^^teo am o propunere.....cine nu imi trimite pozele pana sapt viitoare propun sa fie scos din guild. pentru mine inseamna ca nu ii pasa si ca atare nu suntem obligati sa ii tinem in brate. e destla lume serioasa care doreste in guild.ntz :)cred totusi ca exagerezi miky :(dmx venin a dat rr :)
BAD_DMX Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 neatza!poze plz ^^teo am o propunere.....cine nu imi trimite pozele pana sapt viitoare propun sa fie scos din guild. pentru mine inseamna ca nu ii pasa si ca atare nu suntem obligati sa ii tinem in brate. e destla lume serioasa care doreste in guild.am o simpla intrebare,daca Thora nu iti trimite pozele pana saptamana viitoare o scoti din guild?Scz daca m-am bagat unde nu`mi fierbe oala
MYKIDUTA Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 neatza!poze plz ^^teo am o propunere.....cine nu imi trimite pozele pana sapt viitoare propun sa fie scos din guild. pentru mine inseamna ca nu ii pasa si ca atare nu suntem obligati sa ii tinem in brate. e destla lume serioasa care doreste in guild.
MYKIDUTA Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 am o simpla intrebare,daca Thora nu iti trimite pozele pana saptamana viitoare o scoti din guild?Scz daca m-am bagat unde nu`mi fierbe oala o intrebare simpla necesita un raspuns simplu: teo a spus ca imi trimite in momentul in care recupereaza pc ul . spre deosebire de altii care ignora aceasta minima rugaminte (chiar si cand vb cu ei in joc se fac ca ploua....). din moment ce nu te intereseaza activtatea guildului, dc sa mai ramai aici?...doar sa te lauzi ca esti in Heaven?...nu asta e spiritul guildului nostru..si in plus....ai si u dreptate.....te-ai cam bagat unde nu iti fierbe oala :beer:mai sunt 23 persoane care trebuie sa trimita (din 38)
BAD_DMX Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 o intrebare simpla necesita un raspuns simplu: teo a spus ca imi trimite in momentul in care recupereaza pc ul . spre deosebire de altii care ignora aceasta minima rugaminte (chiar si cand vb cu ei in joc se fac ca ploua....). din moment ce nu te intereseaza activtatea guildului, dc sa mai ramai aici?...doar sa te lauzi ca esti in Heaven?...nu asta e spiritul guildului nostru..si in plus....ai si u dreptate.....te-ai cam bagat unde nu iti fierbe oala :beer:mai sunt 23 persoane care trebuie sa trimita (din 38)Ok man.Scz again.
kenjyi Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Myki, linkul pentru download nu merge. L-ai pus gresit sau e cazut siteul?DMX are dreptate, faptul ca jucatorii prefera sa nu-si publice poza e cel mai mic motiv pentru care ar trebui scosi din guild.
Horia! Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 o sa`ti trimit , pe forum nu stiu cum, si pe mail imi este lene acuma :P asteapta ca o sa le ai . :P