Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

MYKIDUTA

Heaven is open! Ordin de la Sf.Petre!

Recommended Posts

Posted

elen@@@ nu mai pierde timpul....avem o super oferta....trimite 1 poza din joc si 1 din real c tine la mail: mariuspopa2009@gmail.com si maine veti vedea un nou update la albumul heaven (versiunea anterioara o gasiti la pagina 362 la postul meu este un link Heaven - ingeri si demoni). ms anticipat :beer:

Posted

Avand in vedere ca HONEY nu este inscrisa la castel si avand o "iubire" fata de hunterz as vrea sa intru maine la voi sa ajut la castel... vrajitoare 31 reseturi:) astept 1 raspuns,SPECIFIC doar pentru 2 ore :yum:

nu am lvl de recrutat, doar sa vorbesti cu rhazek care e gm la ally

party pls lvl 330 :hail:

ohh esti prea mare :">

lvl 88 :rofl1:

si tu prea mic :">

elen@@@ nu mai pierde timpul....avem o super oferta....trimite 1 poza din joc si 1 din real c tine la mail: mariuspopa2009@gmail.com si maine veti vedea un nou update la albumul heaven (versiunea anterioara o gasiti la pagina 362 la postul meu este un link Heaven - ingeri si demoni). ms anticipat :beer:

Myki sper ca ai citit ce am scris eu :"> si sper sa imi pot recupera documentele, cica daca imi inlocuieste unitatea integral ei nu pot salva :rofl2: documentele deci posibil sa trebuiasca sa mearga tsu cu un stick ceva sa le copieze :">

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...