luk Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 A bad boy in heaven? ;;)no plix , don`t throw me to hell =(( i wana be a good guy xD
MYKIDUTA Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 re lukl......momentan avem o problema..suntem 39 si teo nu are lvl de luat..deci, amanam deocamdata recrutarile. sry :beer:
luk Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 re lukl......momentan avem o problema..suntem 39 si teo nu are lvl de luat..deci, amanam deocamdata recrutarile. sry :beer:ok myki , ma anunti si pe mine in caz de ceva?
MYKIDUTA Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 ok myki , ma anunti si pe mine in caz de ceva? sigur, doar ca s-ar putea sa mia dureze......depinde cata rabdare ai :nanana:rog pe cei ce inka nu au trimis poze ptr albumul Heaven sa se puna pe treaba. ms anticipat de ajutor.insistati pe langa cei care ii mai stiti in RL.
luk Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 sigur, doar ca s-ar putea sa mia dureze......depinde cata rabdare ai :nanana:rog pe cei ce inka nu au trimis poze ptr albumul Heaven sa se puna pe treaba. ms anticipat de ajutor.insistati pe langa cei care ii mai stiti in RL.am ceva rabdare :D stau singur in guild :lol: in fine , spor la toata lumea ;;) sa o salutati pe teo din partea mea :D
MYKIDUTA Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 :news: HEAVEN - ingeri si demoni (update01)il descarcati, il dezarhivati si play in powerpoint......sper sa va placa pana aici :)pana acu au trimis:Hutzy90BUFFarwenCl@udi@LuixarikyYonutzDCampionul_DrJekillVeninPufeu :) doar 2 pers au dw?....pfff.....interes la maxim :kar:
thoricik Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Pt fetele Heaven :)doar cele din Bucuresti sunt dulci? :(sigur, doar ca s-ar putea sa mia dureze......depinde cata rabdare ai :nanana:rog pe cei ce inka nu au trimis poze ptr albumul Heaven sa se puna pe treaba. ms anticipat de ajutor.insistati pe langa cei care ii mai stiti in RL.Myki ti-am trimis pe mess, poze am pe unitatea ce e la reparat maine tre sa sune Tsu sa vedem ce si cum :"> mersic de album super ideaam ceva rabdare :D stau singur in guild :lol: in fine , spor la toata lumea ;;) sa o salutati pe teo din partea mea :D}{ drace mic bine ai revenitLAAAAAAAAAAAAAAAA MULTIIIIIIIIII ANIIIIIIIIIIII FERICITIIIIIIIIIIIII !!! kabal sa ai parte de tot ce poate fi mai bun, multa fericire alaturi de cei dragi tie si clipe deosebite acum cand mai adaugi inca o floare la buchetul vietii! :-*