MYKIDUTA Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 885 ^^va doresc o sapt de vis....si racoare :beer:
uzzy2p3w Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 sal all.....nu am mai trecut pe forum de ceva vreme!!!am fost km ocupat cu invazii sa strang bok pentru nunta :X ...dar e foarte greu...mai ales k aq am un set bone pe mn si trebuie sa ma descurc cu asta!!!dabia ashtept nunta :dance: ... ma grabesc k fata mare la maritat =)) ...voi ce mai zicetzi??:D
Guest ruddyrullz Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Noi va uram de pe acum casa de jol! si sa fiti fericiti :-*
thoricik Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 spammers .... hai cu neata :-* o saptamana superba va doresc!
uzzy2p3w Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 am de anuntzat ceva shocant....cel putzin pentru mine este f shocant!!!imi pare rau k tre sa anuntz asha....aici...si k nu am avut curaj sa spun calumea cum trebuie.....shtiu k pentru chestia asta voi ramane un nesimtzit pentru voi....va trebuii sa ies din guild!!! (dar chiar daca voi ieshii...HEAVEN TOT IN INIMA VA RAMANE) :((((( LOVE HEAVEN ...intotdeauna voi ajuta!!! MS TUTUROR
kenjyi Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 am de anuntzat ceva shocant....cel putzin pentru mine este f shocant!!!imi pare rau k tre sa anuntz asha....aici...si k nu am avut curaj sa spun calumea cum trebuie.....shtiu k pentru chestia asta voi ramane un nesimtzit pentru voi....va trebuii sa ies din guild!!! (dar chiar daca voi ieshii...HEAVEN TOT IN INIMA VA RAMANE) :((((( LOVE HEAVEN ...intotdeauna voi ajuta!!! MS TUTUROR :huh: - :blink: - :wacko: - <_< - :slap: revino-ti
wsunshinew Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 No comment , uzzy :)Ne'ai dezamagit,ne'ai dezamagit pe toti,cel putin pe mine.A avut dreptate Roby in ceea ce te priveste,a avut dreptate si rau am facut ca nu l am ascultat.Inca nu mai am cuvinte:),ai parasit heaven,dupa ce ai crescut aici..dupa toate astea,pleci la cineva cu rr in guild..si nici macar nu dai o scuza de ce ai plecat,NO COMMENT. :)
thoricik Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 am de anuntzat ceva shocant....cel putzin pentru mine este f shocant!!!imi pare rau k tre sa anuntz asha....aici...si k nu am avut curaj sa spun calumea cum trebuie.....shtiu k pentru chestia asta voi ramane un nesimtzit pentru voi....va trebuii sa ies din guild!!! (dar chiar daca voi ieshii...HEAVEN TOT IN INIMA VA RAMANE) :((((( LOVE HEAVEN ...intotdeauna voi ajuta!!! MS TUTURORSa iti fie de bine!No comment , uzzy :)Ne'ai dezamagit,ne'ai dezamagit pe toti,cel putin pe mine.A avut dreptate Roby in ceea ce te priveste,a avut dreptate si rau am facut ca nu l am ascultat.Inca nu mai am cuvinte:),ai parasit heaven,dupa ce ai crescut aici..dupa toate astea,pleci la cineva cu rr in guild..si nici macar nu dai o scuza de ce ai plecat,NO COMMENT. :)Nu e problema Sun...la asa ceva ma astept la multa lume...interesul isi poarta fesul :tiphat: Pacat cand pui suflet si nu intr-un joc ci in persoanele cu care interactionezi in acest joc...de multe ori am fost dezamagita insa parca de fiecare doare mai tare...dar tot raul spre bine..se cerne lumea in Heaven cum se cerne faina...in final vor ramane doar aceia pentru care Heaven nu inseamna interes, ci un loc unde intri sa te destinzi si sa te simti bine! :tiphat:
uzzy2p3w Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 atzi intzeles greshit....eu nu am intrat din interes in HEAVEN...dak voi chiar credetzi asta va rog sa lasatzi aici pe forum ce mi atzi dat...si voi face tot posibilul...si voi si reushii...sa va dau inapoi...incepand de la zen....pana la iteme +13 .... dar nu e chiar asha cum credetzi!!! shi mie imi pare f rau...expliktzii nu are rost sa dau...oriqm nu ma intzelege nimeni deci nu incerk sa explik .... shtiam k asta vetzi incepe sa credetzi in privintza mea!!! :-< sper sa va datzi seama k nu e asa...
Guest godblue Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Multe lucruri se intampla uneori fara voia noastra ,important este cu ce ramaii dupa. Am si eu unele regrete in privintza unor playeri dar dupa cum am spus-o cindva cuiva baza se stie ,restul e trecator pina la proba contrarie: asa ca mami stai linishtita ca noi vom fii mereu alaturi de tine si te vom sustzine orice ar fi. atita timp cit cineva a reusit sa ne adune atitzi citzi sintem e un inceput bun. Timpul le va rezolva pe toate . Pacat ca unii vor doar sa se afirme si nu au intzeles niciodata HEAVEN :pentru noi va fi mereu mai mult decit o guilda asa cum am fost vom fi si vom ramane o -FAMILIE - P.S. : acum vreau sa nu mai fii suparata si sa continuam ce am inceput http://img258.imageshack.us/i/avataresupermarphabylau.png/ a venit momentul adevarului cine nu e cu sufletul poate apasa X nu e suparare ci doar regretul ca a fost acceptat in HEAVEN
Guest ruddyrullz Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 atzi intzeles greshit....eu nu am intrat din interes in HEAVEN...dak voi chiar credetzi asta va rog sa lasatzi aici pe forum ce mi atzi dat...si voi face tot posibilul...si voi si reushii...sa va dau inapoi...incepand de la zen....pana la iteme +13 .... dar nu e chiar asha cum credetzi!!! shi mie imi pare f rau...expliktzii nu are rost sa dau...oriqm nu ma intzelege nimeni deci nu incerk sa explik .... shtiam k asta vetzi incepe sa credetzi in privintza mea!!! :-< sper sa va datzi seama k nu e asa...Daca ai atatea regrete si aproape ca o dam in telenovele nu mai vad sensul acestui reply dramatic care si asa nu ne explica mare lucru pentru care ai facut aceasta decizie. Asta e, ai iesit, nu ne poti explica, probabil ca si in cazul preotului ce a sarit de la geam asa si pe tine te imping vocile.Cum au spus si mai vechi din Heaven, raman in Heaven doar cei care inteleg placerea jocului si inteleg ce e acela un guild stabil si placut.P.S. ca un mic detaliu, chiar daca tu spui ca nu ai iesit din cauza intereselor. Cand am aflat despre guilda Heaven aveam deja peste 40 de rr-uri si BK de baza in guilda HH, dar nu imi mai facea placere de mult jocul. Pana am intrat in Heaven si am redescoperit acea atragere cu care am si inceput, de a ajuta si de a fi alaturi de cei care au nevoie. :right: