ReKooL Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Nu aveti gusturi proaste :)Te cred! Faza mai tare ca eram 5 baieti intr-o camera si stateam cu gurile cascate la fetele alea din videoclip! =))
ReKooL Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 :))Bine ca nu te'a vazut prietenaVery true :D
MYKIDUTA Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 neatza loome! :beer: ma bucur ca v-a placut oferta promotionala :)tzu/teo > e in powerpoint (dezarhivezi si play)am mai primit poze de la 3 elfitze BETON :)....narcisa, cl@udi2 si luixa, dar......nu vi le arat pana nu mai primesc macar inka 5 poze de la alte persoane sa fac upgrade la prezentare (nu e frumos sa tot trag de 1 de altul sa imi trimita pozne.....mai ales ca voi ati ales sa fiti membri Heaven)CITAT(MYKIDUTA @ Nov 6 2009, 18:17) *si aia buna e de fapt o rugaminte: as vrea sa fac un catalog al celor ce sunt acum in Heaven in care sa pun un print cu charul pe care jucati+ o poza cu voi in real life (daca doriti). capodpera ^^ o voi pune apoi pe forum sa o vada/ia ca amintire cine doreste. pentru asta as dori sa imi trimiteti (aici pe pm, sau pe mail mariuspopa2009@gmail.com) un print cu charul de joc (sa se vada deasupra nikul si guildul) si o poza cu voi dc vreti sa va cunoasca lumea.as mai vrea sa le spuneti si celor care nu prea frecventeaza forumul.vreau sa fac asta ptr ca ne cunoastem de ceva vreme (cu unii e ca si cum as fi facut cei 4 ani de facultate 21.gif si vreau sa ramana o amintire frumoasa pentru toti.ms de sprijin anticipat.
ReKooL Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Schimba narci avatars.....n-ai treaba :)LE: Acu mi-am dat seama ca nu e acelasi user! Me dumb dumb :D!
MYKIDUTA Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 puf..dc vrei sa iti schimb poza imi trimiti pe mail lul cunoscut :)
ReKooL Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 puf..dc vrei sa iti schimb poza imi trimiti pe mail lul cunoscut :)ok...mai bine o schimb ca se uita astia cu microscopul la aia :D...yonutz a vazut numai padurea si muntele!
VeninMG Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 neatza loome! :beer: am mai primit poze de la 3 elfitze BETON :)....narcisa, cl@udi2 si luixa, dar......nu vi le arat pana nu mai primesc macar inka 5 poze de la alte persoane sa fac upgrade la prezentare cum sa ai wa poze cu elfitzele beton si sa nu le pui RAUTATE
Guest D4nl.[b0t] Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 am iesit 8-|imi este rau ... n'bunainsanatosire!!cred k voi trimite si eu alte poze numai sa gasesc ceva... o poza cu mine mai putin inzapezit
ReKooL Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 ' date='Nov 10 2009, 20:56' post='4398624']insanatosire!!cred k voi trimite si eu alte poze numai sa gasesc ceva... o poza cu mine mai putin inzapezitTrimite drJ....ii dam lui myki de treaba :P