De^MenTu Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Putin cate putin comunitatea linkmania se prapadeste au scos s2 beta #-o
Guest D4nl.[b0t] Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 pff ne tot pica curentu'..sa auziti concert de 20 de UPS-uri beepuind deodata :))
ReKooL Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 scoala Coming soon si la mine! Cam in 3 ore juma !
YonutzD Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 aprob pozitiv aprob pozitiv aprobarea pozitiva
ReKooL Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 aprob pozitiv aprobarea pozitiva this can go on forever :D
Andr3y(^_^) Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Buna HEAVEN va e dor de mine?:)) mai 2 zile si ne reintalnim ;)
thoricik Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 aprob pozitiv aprobarea pozitiva aprob pozitiv aprobarea pozitva a aprobarii pozitive o.O Buna HEAVEN va e dor de mine?:)) mai 2 zile si ne reintalnim ;) Neata andr3 :D sper sa nu mai faci prostioare ca ne e cam dor de tine ;;) p.s. vi-am spus cat de mult urasc ziua de luni? si mersul la job? vreau concediu =((
MYKIDUTA Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 si aia buna e de fapt o rugaminte: as vrea sa fac un catalog al celor ce sunt acum in Heaven in care sa pun un print cu charul pe care jucati+ o poza cu voi in real life (daca doriti). capodpera ^^ o voi pune apoi pe forum sa o vada/ia ca amintire cine doreste. pentru asta as dori sa imi trimiteti (aici pe pm, sau pe mail mariuspopa2009@gmail.com) un print cu charul de joc (sa se vada deasupra nikul si guildul) si o poza cu voi dc vreti sa va cunoasca lumea. as mai vrea sa le spuneti si celor care nu prea frecventeaza forumul. vreau sa fac asta ptr ca ne cunoastem de ceva vreme (cu unii e ca si cum as fi facut cei 4 ani de facultate :)) si vreau sa ramana o amintire frumoasa pentru toti.ms de sprijin anticipat. helou again.... :beer: inka astept ^^
MYKIDUTA Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 np teo...dar inka mai raman 33 de persoane ^^
thoricik Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 daca nu vor sa fie in hall of fame treaba lor ;;)
C@mPionuL Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 imediat ce gasesc si eu o poza mai recenta o sa iti dau miky :D :bananadance2:
Guest D4nl.[b0t] Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 imediat ce gasesc si eu o poza mai recenta o sa iti dau miky :D :bananadance2:traducere: cum ies de la cosmetica ma duc la photo session si dupa o luna d editare d poze iti trimit si tie una...
NoComment Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Hello ingerasilor , va doresc o saptamana frumoasa :D
YonutzD Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 ma bucur sa vad ca nu ati uitat de event :blink: la ora 22 o sa dau premiile
ReKooL Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 ma bucur sa vad ca nu ati uitat de event :blink: la ora 22 o sa dau premiileCine a castigat? :D
MYKIDUTA Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 sry ca nu am participat, insa am o surpriza ptr voi....Heaven 2009 - ingerii (si dracusorii) :)ps. tre facut cont ptr download...dar e simpluil voi completa pe masura ce imi trimiteti ceea ce v-am solicitat.....primii veniti, primi serviti :))inka nush ce varianta sa aleg ptr 1 pagina (poate aveti idei mai bune)CITAT(MYKIDUTA @ Nov 6 2009, 18:17) *si aia buna e de fapt o rugaminte: as vrea sa fac un catalog al celor ce sunt acum in Heaven in care sa pun un print cu charul pe care jucati+ o poza cu voi in real life (daca doriti). capodpera ^^ o voi pune apoi pe forum sa o vada/ia ca amintire cine doreste. pentru asta as dori sa imi trimiteti (aici pe pm, sau pe mail mariuspopa2009@gmail.com) un print cu charul de joc (sa se vada deasupra nikul si guildul) si o poza cu voi dc vreti sa va cunoasca lumea.as mai vrea sa le spuneti si celor care nu prea frecventeaza forumul.vreau sa fac asta ptr ca ne cunoastem de ceva vreme (cu unii e ca si cum as fi facut cei 4 ani de facultate 21.gif si vreau sa ramana o amintire frumoasa pentru toti.ms de sprijin anticipat.