Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

MYKIDUTA

Heaven is open! Ordin de la Sf.Petre!

Recommended Posts

Guest D4nl.[b0t]
Posted

nu le pierzi... cand ai terminat questul punctele le ai (indiferent d lvl) numai sa nu dai rr inainte sa faci quest :P

Posted

' date='Nov 8 2009, 10:26' post='4390543']

sa actualizez putin :P

hahaha ce poza am gasit...inainte de rr

http://img198.imageshack.us/img198/3073/screen090807150010.jpg

Lol dr...numai aur in jurul tau! Bashtan

Posted

' date='Nov 8 2009, 11:13' post='4390725']

nu le pierzi... cand ai terminat questul punctele le ai (indiferent d lvl) numai sa nu dai rr inainte sa faci quest :P

Şi după ce fac questul voi primi 6 pcte / level for ever?

Posted

Şi după ce fac questul voi primi 6 pcte / level for ever?

Primesti 6 puncte pana la rr...apoi dupa ce dai rr iar 5 puncte pana la 220 cand trebuie sa faci iar quest...si iar...si iar..

Posted

lol yonut nici nu te vezi de goldeni :rofl2:

Crazy nu pierzi punctele, ele se dau incepand cu lvl 220 indiferent la ce lvl faci questul....(doar dupa 220 poti sa il faci)...si primesti 1 punct in plus pe lvl pana la 400 :D

Posted

Deci eventul e cam asa:

Ca sa fie putin mai dificil trebuie sa ghiciti ziua si varsta pe care o voi implini. Aveti dreptul la 3 combinatii. Ca indiciu va pot spune ca numerele sunt intre 1 si 31 :)

Castigatorul sau castigatorii vor primi 3 jwl la alegere (n-am decat bless,soul,chaos,life si creation asa ca sa nu va lacomiti :P).

Aveti la dispozitie pana maine seara cand intru sa dau premiile.

Posted

pai erau numai 31 de posibilitati. asa sunt mult mai multe :)

daca nu ghiciti niciunul,oricum primiti un choas fiecare ca si premiu de consolare

p.s. sa nu zica teo sa v-am dat munca de ocnas, va mai dau un indiciu. Al doilea nr e intre 20 si 30. :beer: good luck si acum sa jucam "GET MY JWLS" :)

Posted

si aia buna e de fapt o rugaminte: as vrea sa fac un catalog al celor ce sunt acum in Heaven in care sa pun un print cu charul pe care jucati+ o poza cu voi in real life (daca doriti). capodpera ^^ o voi pune apoi pe forum sa o vada/ia ca amintire cine doreste. pentru asta as dori sa imi trimiteti (aici pe pm, sau pe mail mariuspopa2009@gmail.com) un print cu charul de joc (sa se vada deasupra nikul si guildul) si o poza cu voi dc vreti sa va cunoasca lumea.

as mai vrea sa le spuneti si celor care nu prea frecventeaza forumul.

vreau sa fac asta ptr ca ne cunoastem de ceva vreme (cu unii e ca si cum as fi facut cei 4 ani de facultate :)) si vreau sa ramana o amintire frumoasa pentru toti.ms de sprijin anticipat.

NEAtza loome! si bine v-am regasit. sper ca v-ati distrat pana acum, caci intorcem foaia :angry1: :angry1: :angry1:

nu am primit pana acm decat 3 poze :(..puf, jekill si yonutz

teo...nu mai am poze cu tine si tzu in rl (nush dc am avut...sry :hail: :hail: )

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...