Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

MYKIDUTA

Heaven is open! Ordin de la Sf.Petre!

Recommended Posts

Posted

neatza copii! :beer:

sry ca unele decizii te-au suparat ken, dar nah...oameni suntem, mai si gresim. si ca sa iti treaca supararea o sa iti transfer functia de asistent ^^ + trimit pe mail o lada de bere :)

acum am 2 vesti: una rea...in weekend snt plecat si nu voi intra, asa ca va urez de acum Distractie placuta!si LMA! in avans celor ce isi serbeaza ziua onomastica de Sf Mihail si Gavrila!

LMA! Ken :wav::wav: ^^

si aia buna e de fapt o rugaminte: as vrea sa fac un catalog al celor ce sunt acum in Heaven in care sa pun un print cu charul pe care jucati+ o poza cu voi in real life (daca doriti). capodpera ^^ o voi pune apoi pe forum sa o vada/ia ca amintire cine doreste. pentru asta as dori sa imi trimiteti (aici pe pm, sau pe mail mariuspopa2009@gmail.com) un print cu charul de joc (sa se vada deasupra nikul si guildul) si o poza cu voi dc vreti sa va cunoasca lumea.

as mai vrea sa le spuneti si celor care nu prea frecventeaza forumul.

vreau sa fac asta ptr ca ne cunoastem de ceva vreme (cu unii e ca si cum as fi facut cei 4 ani de facultate :)) si vreau sa ramana o amintire frumoasa pentru toti.ms de sprijin anticipat.

:happy1:

Guest D4nl.[b0t]
Posted

o poza cu mine..s-ar putea sa nu ma recunoasteti pe strada din atat :P

http://img5.imageshack.us/img5/9503/31057851.jpg

Guest D4nl.[b0t]
Posted

yonu baga si tu fata sa te vad :P

edit: 350 mine!! muhaha

Guest D4nl.[b0t]
Posted

:happybirthday:

iar maine e ziua mea...de trezit la ce ora vreau :D

Guest D4nl.[b0t]
Posted

:shocking: :))

ai stat prea mult cu ochii in monitor

NB!

Posted

' date='Nov 7 2009, 21:53' post='4389496']

o poza cu mine..s-ar putea sa nu ma recunoasteti pe strada din atat :P

http://img5.imageshack.us/img5/9503/31057851.jpg

sexy :D

Lol e ziua mea! :| :wav:

cum e ziua ta? de aia mancai pizza ieri? :(

La multi ani celor ce isi serbeaza astazi onomastica :-* sa dati de baut si sa va distrati alaturi de cei dragi!

La multi ani Puf sa fi iubit :wub: :-* si sa bei si pentru noi un pahar de sampanie ;;)

Posted

sexy :D

cum e ziua ta? de aia mancai pizza ieri? :(

La multi ani celor ce isi serbeaza astazi onomastica :-* sa dati de baut si sa va distrati alaturi de cei dragi!

La multi ani Puf sa fi iubit :wub: :-* si sa bei si pentru noi un pahar de sampanie ;;)

Mc mult teo! Sa mai am multe zile prin Heaven!

P.S Pizza o luasem pentru maicamea...dar a zis ca nu ii place :((

Guest D4nl.[b0t]
Posted

as vrea sa fac un catalog al celor ce sunt acum in Heaven in care sa pun un print cu charul pe care jucati+ o poza cu voi in real life (daca doriti). capodpera ^^ o voi pune apoi pe forum sa o vada/ia ca amintire cine doreste. pentru asta as dori sa imi trimiteti (aici pe pm, sau pe mail mariuspopa2009@gmail.com) un print cu charul de joc (sa se vada deasupra nikul si guildul) si o poza cu voi dc vreti sa va cunoasca lumea.

as mai vrea sa le spuneti si celor care nu prea frecventeaza forumul.

vreau sa fac asta ptr ca ne cunoastem de ceva vreme (cu unii e ca si cum as fi facut cei 4 ani de facultate :)) si vreau sa ramana o amintire frumoasa pentru toti.ms de sprijin anticipat.

sa actualizez putin :P

hahaha ce poza am gasit...inainte de rr

http://img198.imageshack.us/img198/3073/screen090807150010.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...