YonutzD Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 :beer: ken, dont worry, be happy si hai la un chat in joc. iti punem noi un zambet pe fata
YonutzD Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 neatza copii! :beer: sry ca unele decizii te-au suparat ken, dar nah...oameni suntem, mai si gresim. si ca sa iti treaca supararea o sa iti transfer functia de asistent ^^ + trimit pe mail o lada de bere :) acum am 2 vesti: una rea...in weekend snt plecat si nu voi intra, asa ca va urez de acum Distractie placuta!si LMA! in avans celor ce isi serbeaza ziua onomastica de Sf Mihail si Gavrila! LMA! Ken ^^ si aia buna e de fapt o rugaminte: as vrea sa fac un catalog al celor ce sunt acum in Heaven in care sa pun un print cu charul pe care jucati+ o poza cu voi in real life (daca doriti). capodpera ^^ o voi pune apoi pe forum sa o vada/ia ca amintire cine doreste. pentru asta as dori sa imi trimiteti (aici pe pm, sau pe mail mariuspopa2009@gmail.com) un print cu charul de joc (sa se vada deasupra nikul si guildul) si o poza cu voi dc vreti sa va cunoasca lumea. as mai vrea sa le spuneti si celor care nu prea frecventeaza forumul. vreau sa fac asta ptr ca ne cunoastem de ceva vreme (cu unii e ca si cum as fi facut cei 4 ani de facultate :)) si vreau sa ramana o amintire frumoasa pentru toti.ms de sprijin anticipat.
Guest D4nl.[b0t] Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 o poza cu mine..s-ar putea sa nu ma recunoasteti pe strada din atat :Phttp://img5.imageshack.us/img5/9503/31057851.jpg
Guest D4nl.[b0t] Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 yonu baga si tu fata sa te vad :Pedit: 350 mine!! muhaha
Guest D4nl.[b0t] Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 iar maine e ziua mea...de trezit la ce ora vreau :D
Guest D4nl.[b0t] Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 :)) ai stat prea mult cu ochii in monitor NB!
thoricik Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 ' date='Nov 7 2009, 21:53' post='4389496']o poza cu mine..s-ar putea sa nu ma recunoasteti pe strada din atat :P http://img5.imageshack.us/img5/9503/31057851.jpg sexy :D Lol e ziua mea! :| cum e ziua ta? de aia mancai pizza ieri? :( La multi ani celor ce isi serbeaza astazi onomastica :-* sa dati de baut si sa va distrati alaturi de cei dragi! La multi ani Puf sa fi iubit :wub: :-* si sa bei si pentru noi un pahar de sampanie ;;)
ReKooL Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 sexy :Dcum e ziua ta? de aia mancai pizza ieri? :( La multi ani celor ce isi serbeaza astazi onomastica :-* sa dati de baut si sa va distrati alaturi de cei dragi!La multi ani Puf sa fi iubit :wub: :-* si sa bei si pentru noi un pahar de sampanie ;;)Mc mult teo! Sa mai am multe zile prin Heaven! P.S Pizza o luasem pentru maicamea...dar a zis ca nu ii place :((
YonutzD Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 LMA tuturor celor care ar trebui sa dea de baut si nu vor sa faca asta :PSa cresteti mari!
Guest D4nl.[b0t] Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 as vrea sa fac un catalog al celor ce sunt acum in Heaven in care sa pun un print cu charul pe care jucati+ o poza cu voi in real life (daca doriti). capodpera ^^ o voi pune apoi pe forum sa o vada/ia ca amintire cine doreste. pentru asta as dori sa imi trimiteti (aici pe pm, sau pe mail mariuspopa2009@gmail.com) un print cu charul de joc (sa se vada deasupra nikul si guildul) si o poza cu voi dc vreti sa va cunoasca lumea. as mai vrea sa le spuneti si celor care nu prea frecventeaza forumul.vreau sa fac asta ptr ca ne cunoastem de ceva vreme (cu unii e ca si cum as fi facut cei 4 ani de facultate :)) si vreau sa ramana o amintire frumoasa pentru toti.ms de sprijin anticipat.sa actualizez putin :Phahaha ce poza am gasit...inainte de rrhttp://img198.imageshack.us/img198/3073/screen090807150010.jpg
CrAzzY_ Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Damn, nu ştiam de questul de lvl 220! :(Am pierdut.. 25 de puncte! :D