PsychoJr Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Weekend placut tuturor vedeti ca inceput sa ma prinda iar sindromul linkmania sa nu ma alatur ia voua inainte de craciun aveti grija. :>
thoricik Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 neatza copii! :beer: sry ca unele decizii te-au suparat ken, dar nah...oameni suntem, mai si gresim. si ca sa iti treaca supararea o sa iti transfer functia de asistent ^^ + trimit pe mail o lada de bere :) acum am 2 vesti: una rea...in weekend snt plecat si nu voi intra, asa ca va urez de acum Distractie placuta!si LMA! in avans celor ce isi serbeaza ziua onomastica de Sf Mihail si Gavrila! LMA! Ken ^^ si aia buna e de fapt o rugaminte: as vrea sa fac un catalog al celor ce sunt acum in Heaven in care sa pun un print cu charul pe care jucati+ o poza cu voi in real life (daca doriti). capodpera ^^ o voi pune apoi pe forum sa o vada/ia ca amintire cine doreste. pentru asta as dori sa imi trimiteti (aici pe pm, sau pe mail mariuspopa2009@gmail.com) un print cu charul de joc (sa se vada deasupra nikul si guildul) si o poza cu voi dc vreti sa va cunoasca lumea. as mai vrea sa le spuneti si celor care nu prea frecventeaza forumul. vreau sa fac asta ptr ca ne cunoastem de ceva vreme (cu unii e ca si cum as fi facut cei 4 ani de facultate :)) si vreau sa ramana o amintire frumoasa pentru toti.ms de sprijin anticipat. Sunt de acord cu tine, poze cu mine si tsu cred ca ai :D in real life... o sa facem si poze din joc :P La multi ani Ken :-* sa ai parte de tot ce e mai bun si sper din suflet ca va fi totul bine ca sa te putem revedea in joc cat de curand ;;)
YonutzD Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 neatza copii! :beer: sry ca unele decizii te-au suparat ken, dar nah...oameni suntem, mai si gresim. si ca sa iti treaca supararea o sa iti transfer functia de asistent ^^ + trimit pe mail o lada de bere :) acum am 2 vesti: una rea...in weekend snt plecat si nu voi intra, asa ca va urez de acum Distractie placuta!si LMA! in avans celor ce isi serbeaza ziua onomastica de Sf Mihail si Gavrila! LMA! Ken ^^ si aia buna e de fapt o rugaminte: as vrea sa fac un catalog al celor ce sunt acum in Heaven in care sa pun un print cu charul pe care jucati+ o poza cu voi in real life (daca doriti). capodpera ^^ o voi pune apoi pe forum sa o vada/ia ca amintire cine doreste. pentru asta as dori sa imi trimiteti (aici pe pm, sau pe mail mariuspopa2009@gmail.com) un print cu charul de joc (sa se vada deasupra nikul si guildul) si o poza cu voi dc vreti sa va cunoasca lumea. as mai vrea sa le spuneti si celor care nu prea frecventeaza forumul. vreau sa fac asta ptr ca ne cunoastem de ceva vreme (cu unii e ca si cum as fi facut cei 4 ani de facultate :)) si vreau sa ramana o amintire frumoasa pentru toti.ms de sprijin anticipat. neatza :hello: azi incerc sa reinstalez win asa ca nu cred ca voi avea timp sa intru. up din partea mea si sper sa ne vedem diseara
Guest D4nl.[b0t] Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Neatza!! cum ajung acasa ma apuc d decupat si iti trimit poza myki. + ce ati zice sa facem si o "poza d grup" cu cat mai multi membrii/pixelpatrat :D Have a Nice Day! edit: 1st
ReKooL Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Mneatza Heaven! Aseara nu am mai apucat sa va zic nb :D! Net sucks! Cya later ingame!P.S. Myki trimit mai incolo chestiile alea!
YonutzD Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 myki e plecat pana duminica seara asa ca aveti timp berechet sa faceti poze. p.s. nu se accepta poze nud cu charul de joc :Pp.s. 2: conform ultimului recensamant,am 955 de posturi in guild :beer: :right:
clauditzaaa Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 mey, nu ma mai lasa sa intru in joc. sunt pe ultimu spot din arena si ma scoate din joc :(
YonutzD Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 nu e pt noi spotu si de aia :Pn-avem fatza de spot arena inca
Guest D4nl.[b0t] Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=Gy8-tcAQeSc...feature=related
PsychoJr Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Dar unde vor fi toate pozele?aveti un forum?
Horia! Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 ii le trimiti lui myki pe mail sau ii le dai pe pm :D
VeninMG Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Guilda e formata din 2 feluri de jucatori: cei care se identifica cu modul nostru de a juca, sa-i numim miei, si cei care o folosesc drept parghie, sa-i numim lupi. De unde pana unde un lup devine din nou miel dupa ce a fost refuzat de lupi, nu pot intelege. E foarte clar ca el va folosi prima ocazie ca sa redevina lup.Lasand metaforele deoparte, inainte de reprimirea lui Venin si de noile recrutari, se stabilise o regula prin care nimeni nu va mai fi primit fara o recomandare serioasa. Dupa iesirile lui stefan, roby, uzzy, sun, alexutza etc., era vorba ca cei care au plecat sunt buni dusi, ca nu suntem Societatea Caritabila Mama Dolores. Pe db 2, din cauza nerespectarii acestor reguli, era cat pe ce sa se duca naibii tot guildul. La momentul respectiv am si iesit din guild. N-o fac si acum pentru ca m-am obisnuit prea mult aici. Problema lui Teo e ca accepta prea multe pentru "bunul mers al lucrurilor", dar nu-si da seama ca tocmai inconsecventa face rau. Cand Venin va iesi din nou din Heaven, imi veti da dreptate. As mai putea da cel putin 5 exemple, pentru care as putea pune la bataie contul meu. Cu exceptia lui Sun, nu-mi amintesc un jucator cu a carui intrare am fost de acord, dintre cei care au iesit. Exista oameni in guild cu mai multa experienta decat a mea, ma refer aici la Tsu si Myki, lasati-i pe ei sa hotarasca cine si ce, daca tot nu va pasa de ce spun eu.in primu rand scuze ca nu am citit forumu mai devreme.acum sa va spun cum vad eu lucrurile:Dupa cum am spus de la inceput am cerut sa fiu reprimit, nu pentru ca nu aveam unde ma duce cum se sugereaza mi sus ci pentru simplu fapt ca imi era dor de atmosfea din heaven, daca ajungeti la hotararea ca nu mai e loc spuneti-mi si nu va mai deranjez.In al doilea rand, da sunt lup pt simplu fapt ca nu imi place sa fiu oaie, deci daca joc un joc il joc cu un scop insa fiecare cre ca isi poate alege pt ce joaca, insa de aici si pana la a spune ca folosesc heaven ca parghie pt scopurile mele diabolice, e cale lunga. Nu cred ca am fost numai ajutat si imi place sa cred ca la randu meu nu am ajutat si eu.In al treilea rand, eu joc pe severul asta de 2 luni, nu stiu cea fost inainte si sincer nu ma intereseza trecutul ci viitorul, iar pt afirmatia "Cand Venin va iesii din nou din Heaven imi veti da dreptate" astept scuze pana la sfarsitul db'ului cand te vei convinge convinge ca ai batut campii.
YonutzD Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 am dat rr-u,dar nu am pastrat nici o bucatica din el,asa ca tot la zero am ramas :P
balena Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Si eu sunt de acord cu kenj dar nu in leg cu venin :)) . El e baiat de treaba , zgarcit si egoist :)) , dar am reusit sa ii deschid capu si sa il fac sa revina in Heaven . Imi iau responsabilitatea de a garanta pt el , pt ca tot eu l-am adus prima oara :). A progresat cel mai mult din guild , sta cel mai mult on ... bla bla ...Prea multi intra cum am intrat si eu ... fara recomandari fara nimica , la lvl 150 . Creca tre sa ramanem un grup mai mic dar unit care sa se bazeze pe incredere ... nu ?