Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

MYKIDUTA

Heaven is open! Ordin de la Sf.Petre!

Recommended Posts

Posted

Imi pare rau ca s-a ajuns aici Kenjyi! Sper doar sa nu dai vina pe thora si pe restul guildei pentru ce s-a intamplat! La cererea mea thora a propus votul acela si vorba ei a incercat sa faca pe plac la toti! Am facut ce am facut in ideea ca e exceptia care confirma regula si ca nu se va mai intampla de acum! Guilda si-a pastrat traseul pe care era...membrii se ajuta unii pe altii...se glumeste...mai exista si certuri dar de uniti suntem uniti! Asha ca te rog daca vrei sa nu bagi in seama pe cineva, acela sunt eu si nu restul guildei!

P.S Thora are inima prea mare ca sa ma refuze si nu are nici o vina!

Guilda e formata din 2 feluri de jucatori: cei care se identifica cu modul nostru de a juca, sa-i numim miei, si cei care o folosesc drept parghie, sa-i numim lupi. De unde pana unde un lup devine din nou miel dupa ce a fost refuzat de lupi, nu pot intelege. E foarte clar ca el va folosi prima ocazie ca sa redevina lup.

Lasand metaforele deoparte, inainte de reprimirea lui Venin si de noile recrutari, se stabilise o regula prin care nimeni nu va mai fi primit fara o recomandare serioasa. Dupa iesirile lui stefan, roby, uzzy, sun, alexutza etc., era vorba ca cei care au plecat sunt buni dusi, ca nu suntem Societatea Caritabila Mama Dolores.

Pe db 2, din cauza nerespectarii acestor reguli, era cat pe ce sa se duca naibii tot guildul. La momentul respectiv am si iesit din guild. N-o fac si acum pentru ca m-am obisnuit prea mult aici.

Problema lui Teo e ca accepta prea multe pentru "bunul mers al lucrurilor", dar nu-si da seama ca tocmai inconsecventa face rau. Cand Venin va iesi din nou din Heaven, imi veti da dreptate. As mai putea da cel putin 5 exemple, pentru care as putea pune la bataie contul meu.

Cu exceptia lui Sun, nu-mi amintesc un jucator cu a carui intrare am fost de acord, dintre cei care au iesit. Exista oameni in guild cu mai multa experienta decat a mea, ma refer aici la Tsu si Myki, lasati-i pe ei sa hotarasca cine si ce, daca tot nu va pasa de ce spun eu.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...