Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

MYKIDUTA

Heaven is open! Ordin de la Sf.Petre!

Recommended Posts

Posted

Neatza. Nu voi fi foarte activ in perioada urmatoare, am foarte mult de lucru si, ca sa fiu sincer, in momentele in care reusesc sa intru, sunt foarte dezamagit de incalcarea repetata a principiilor pe care le tot enuntam si aparam pe-aici. Membri noi, acceptati pe ochi frumosi, membri vechi, reprimiti dupa ce au fost refuzati de alte guilde pentru ca "asa a ales majoritatea", parca am un deja - vu urat de pe db2. Sunt cativa oameni in Heaven, atat vechi cat si noi, pe care-i apreciez prea mult ca sa-i parasesc, dar prefer sa raman o vreme pe margine, sa vad in ce directie se indreapta guildul. Daca ma insel, imi voi cere scuze, dar experienta imi spune ca am dreptate.

Posted

Uf imi pare rau Kenjyi ca te-am dezamagit, am incercat insa sa fac cum vrea lumea in speranta ca intr-un final va fi totul bine, imi pare rau de decizia ce ai luat, dar o respect si sper din suflet ca te vom revedea cat mai repede prin joc pentru ca imi e dor de tine. Referitor la recrutari, nu se vor mai face si cine mai iese e pe cont propriu...eu cred ca problema este nu de recrutari sau cine intra ci de mentalitatea unora ce joaca acum spre deosebire de "vremurile de aur" de care sincer si mie imi este dor; nu cred ca vom putea avea ce am avut pe prima si a doua baza de date...si problemele sunt nu doar in guild dar si in aliante in general (chiar si noi nu doar odata am fost scosi pentru ca nah ei doreau mai mult) pentru ca acum nu se mai joaca pentru placere ci pentru foamea de rr, exp, iteme, castel etc.

Posted

Imi pare rau ca s-a ajuns aici Kenjyi! Sper doar sa nu dai vina pe thora si pe restul guildei pentru ce s-a intamplat! La cererea mea thora a propus votul acela si vorba ei a incercat sa faca pe plac la toti! Am facut ce am facut in ideea ca e exceptia care confirma regula si ca nu se va mai intampla de acum! Guilda si-a pastrat traseul pe care era...membrii se ajuta unii pe altii...se glumeste...mai exista si certuri dar de uniti suntem uniti! Asha ca te rog daca vrei sa nu bagi in seama pe cineva, acela sunt eu si nu restul guildei!

P.S Thora are inima prea mare ca sa ma refuze si nu are nici o vina!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...