Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

MYKIDUTA

Heaven is open! Ordin de la Sf.Petre!

Recommended Posts

Posted

Salz :) sry de deranj dar am si eu o intrebare c trebuie sa fak ca sa pot intra si eu in Heaven?:)daka nu deranjez :)...

Posted
sonki ....eu ca bm al g....te sfatuiesc a te descrie cu amanunte picante ...pe tine si pe characterul tau....apoi voi discuta cu thora si vom vedea ce putem face pentru a intra in heaven!...la intrare vei avea 1 sapt de proba, reguli: (nu se vinde in g, nu se injura, trebuie sa joci pe un singur caracter nu pe "n-shpe" adica pe caracterul cu, care vei intra in g).Te ashtept cu spam pe forum si sa nu uiti sa iti lashi nick ul de la character!!! O ZII BUNA!!!
Posted

Salz :) sry de deranj dar am si eu o intrebare c trebuie sa fak ca sa pot intra si eu in Heaven?:)daka nu deranjez :)...

exact cum a spus si uzzy :D mai jos... ori ne cauti in joc, ori ne detaliezi un pic pe forum ce si de ce :">

Netzulica all

}{ sweety

}{ sweety

sonki ....eu ca bm al g....te sfatuiesc a te descrie cu amanunte picante ...pe tine si pe characterul tau....apoi voi discuta cu thora si vom vedea ce putem face pentru a intra in heaven!...la intrare vei avea 1 sapt de proba, reguli: (nu se vinde in g, nu se injura, trebuie sa joci pe un singur caracter nu pe "n-shpe" adica pe caracterul cu, care vei intra in g).Te ashtept cu spam pe forum si sa nu uiti sa iti lashi nick ul de la character!!! O ZII BUNA!!!

Exact!

horia ? as in horia_bk ? :D :D

da, doar ca nu joaca :">

p.s. Bun venit noilor membrii speram sa va simtit extrem de bine !

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...