wsunshinew Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 :)) ce repede creste:D eu 370 bara 7 ^^29 si 3 bare pana la :yum: rr :yum: :beer:
thoricik Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 :)) ce repede creste:D eu 370 bara 7 ^^29 si 3 bare pana la :yum: rr :yum: :beer:mai un pic, cam o saptamana cum trebuie :D
uzzy2p3w Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 8-| de voi e bn...creshtetzi in k6...k7 nu aveti trb....off ce greu e :-<
thoricik Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 lasa mami ca te luam, dar nu e spotul nostru si are 2 sm pe el, sau avea ca unu tot pica :D
sonki Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Salz :) sry de deranj dar am si eu o intrebare c trebuie sa fak ca sa pot intra si eu in Heaven?:)daka nu deranjez :)...
kenjyi Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Neatza. De weekendul asta sper sa pot trage si eu spre rr, ca de-o saptamana stau pe loc :hair:
uzzy2p3w Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 sonki ....eu ca bm al g....te sfatuiesc a te descrie cu amanunte picante ...pe tine si pe characterul tau....apoi voi discuta cu thora si vom vedea ce putem face pentru a intra in heaven!...la intrare vei avea 1 sapt de proba, reguli: (nu se vinde in g, nu se injura, trebuie sa joci pe un singur caracter nu pe "n-shpe" adica pe caracterul cu, care vei intra in g).Te ashtept cu spam pe forum si sa nu uiti sa iti lashi nick ul de la character!!! O ZII BUNA!!!
thoricik Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Salz :) sry de deranj dar am si eu o intrebare c trebuie sa fak ca sa pot intra si eu in Heaven?:)daka nu deranjez :)...exact cum a spus si uzzy :D mai jos... ori ne cauti in joc, ori ne detaliezi un pic pe forum ce si de ce :">Netzulica all}{ sweety}{ sweetysonki ....eu ca bm al g....te sfatuiesc a te descrie cu amanunte picante ...pe tine si pe characterul tau....apoi voi discuta cu thora si vom vedea ce putem face pentru a intra in heaven!...la intrare vei avea 1 sapt de proba, reguli: (nu se vinde in g, nu se injura, trebuie sa joci pe un singur caracter nu pe "n-shpe" adica pe caracterul cu, care vei intra in g).Te ashtept cu spam pe forum si sa nu uiti sa iti lashi nick ul de la character!!! O ZII BUNA!!!Exact!horia ? as in horia_bk ? :D :Dda, doar ca nu joaca :">p.s. Bun venit noilor membrii speram sa va simtit extrem de bine !
Horia! Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 joc si eu si TheWizz pe cont... si pe forum acelasi user il folosim:DCf amareto?