uzzy2p3w Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 :))) azi a fost supher tare pe langa chestiile nasoale pe kre mi s au intamplat....si da sun...toata lumea ma recunoashte k cel mai bun...dar ce sa fac...mai creshti si u si ai sa vezi ;) si o iubesc mult pe luy a mea :X:X:X ...dabia ashtept pe urmatorul...sper sa vina mai multzi :-w :D ....APP AZI CRED K A FOST O ZII CU GHINION SI TOTUSHI NOROCOASA .... HEAVEN THE BEST ....SPARG PE REST!!!
shadowar Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 hai ma sa mai pun si eu in miscare vechiul meu cont pe forum :D:D:D :beer: :beer: ce`i drept un bk respectabil ca me si cu unu mai jaf precum calutzu...a trebuit sa munceasca sa faca atmosfera dar stiu ca toata lumea s`a simtit bine...si data viitoare...va spun cu mana pe inima.....Ca berea o sa fie de la voi )....ca ati vazut ce greu a fost sa vb tot timpu` pe caldura aia :)) (se usuca gatu fratiilor ) =)) :beer: :beer: sa auzim de bine...si inca cv ...sun....(fiule) sa ii spui lu` varata ca o iubim mult ^_^
shadowar Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 teodora s nobletu de uzzy au pozele...mai ast :crazy:
thoricik Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Maine cu pozele cand ajungem acasa :wub: home sweet home
uzzy2p3w Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 pozele sunt la bozgo nu la mine!!!tre sa ashtept sa ajunga pe mess :)
Guest PresSpLay Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Ehe B) toata lumea ma iubeste pe mn :wub: . App, azi am mai crescut putin :baby: , cu ajutorul ubithului meu evident :P.
<<Amar3to>> Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Neatza ....sa vezi ce itzi fac thora...atzi fost in buc si nu ai spus nimic ...grrrrrr
shadowar Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 :beer: :beer: da da ia hai un up ca astia mi`o ia inainte....si s`ar putea sa :crazy: :crazy: II SPERII!!!! MUAHAHA
uzzy2p3w Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 de knd nu prea mai intra thora....nu prea ne mai organizam asa bine...creshtem cum putem si pe unde apukm!!!CE SE INTAMPLA AICI???? :angry1:
Horia! Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 da ar cam trebui sa ne organizam putin....da mai avem timp nu ne grabim;;)
thoricik Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Neatza ....sa vezi ce itzi fac thora...atzi fost in buc si nu ai spus nimic ...grrrrrrnuuuu nu ma bate si asa nu am apucat nici sa rasuflu cat am stat si nu a iesit chiar relaxant concediul, dar recuperam la anul sau cand ai tu drum prin tm :D .... te-ai reapucat mami?:Dde knd nu prea mai intra thora....nu prea ne mai organizam asa bine...creshtem cum putem si pe unde apukm!!!CE SE INTAMPLA AICI???? :angry1: asa asa...apreciati ce aveti ca vedeti cum e cand sunteti singuri :rofl2:p.s. niciunde nu e mai bine ca acasa :wub:
<<Amar3to>> Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 nuuuu nu ma bate si asa nu am apucat nici sa rasuflu cat am stat si nu a iesit chiar relaxant concediul, dar recuperam la anul sau cand ai tu drum prin tm :D .... te-ai reapucat mami?:Dasa asa...apreciati ce aveti ca vedeti cum e cand sunteti singuri :rofl2:p.s. niciunde nu e mai bine ca acasa :wub:Da....m-am reapucat sa ma distrez putzin:)
Guest godblue Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 neatza ingerashi ! mai facem si noi eventu ca se strica bokurile la kenjyi :bananadance2: nu de alta dar lucrez 2 de zi si 2 de noapte si iar pierd trenu :pray: eu pina atunci continui sa ma antrenez :dontknow: PS:nu am inteles ce s-a intamplat cu Ang3lik dar oricum pacat :HeaveFun }}}{{{
uzzy2p3w Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 si eu ashtept event dar kenj asta nu prea intra....aq fiekre q treaba lui....am 28 de bok in stash....au putrezit pe acolo de knd ashtept sa se faca event....si da thora...poi makr u ne mai organizezi....in rest fiekre de capul lui
thoricik Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Da....m-am reapucat sa ma distrez putzin:)ma bucur sweety, imi pare rau ca nu apuc sa stau asa mult pe comp, sper insa sa recuperez :Dp.s. in legatura cu eventul...poate ar trebui totusi tinut intr-una din zile..eu nu prea am putut intra si nu stiu ce e cu Ken