Guest godblue Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 HI ingerashi ! Mami intra ca se strica bokurile la lume :> sau macar posteaza ce event sa shtiu sa ma antrenez app myk ti s-a stricat PC ul ;stau on pina la 21 heavefun :dance:
MYKIDUTA Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 aloha amigos!nu mi s-a stricat, v-am spus ca 4-5 saptamani o sa fiu ocupat in timpul sapt si voi intra in weekend.in rest..toate bune :)
MYKIDUTA Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 neatza loome! sa nu dati pe aici ca se iau virusi.....clar?
thoricik Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Deci a ramas stabilit pe sambata o bere cu Heaven in Bucuresti...cine doreste poate veni...in principiu eu si tsu ii luam din gara la 13,30 pe Uzzy, Jarul, Bozgo, calumik...si apoi sper sa il vedem si pe myki daca ne onoreaza cu prezenta...pentru locatie astept sugestii :D dar ar fi fost ok prin centru pe la TNB ca acolo stie mai toata lumea...V-am pupat!
MYKIDUTA Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 ca loc de intalnire in centru, la Universitate, ar merge sus, pe acoperisul Teatrului National, La Motoare (terasa mare, ptr bere), sau langa Facultatea de Arhitectura la Pizza Colosseum (unde se poate si manca daca doreste careva, terasa e mai micuta) -- use google 4 detalii ;)
MYKIDUTA Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 poate o sa faca careva poze atunci, sa vezi ce ai ratat :)
uzzy2p3w Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 poate sigur o sa se faca poze :photo: .....dabia ashtept sambata sa mergem la bere :beer: dar undeva mai ieftin zic eu :)) k deh...prin economie kte 1 leu imi mai iau o bere :D ....si dabia ashtept sa ma int si cu gagikmea :X ....o sa ma ashtepte ea cu sun la fel k si voi in gara :) dabia ashtept >:D<
kenjyi Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 ca loc de intalnire in centru, la Universitate, ar merge sus, pe acoperisul Teatrului National, La Motoare (terasa mare, ptr bere).Cam desfranate fetele de acolo, am fost si eu odata si am ramas fara tricou dupa ce-am intrat in vorba cu o domnisoara :)Acolo jos, langa teatru, am mancat cea mai buna pizza din viata mea. Nu mai stiu cum se numea restaurantul, poate nici nu mai exista.
MYKIDUTA Posted July 17, 2009 Author Posted July 17, 2009 Cam desfranate fetele de acolo, am fost si eu odata si am ramas fara tricou dupa ce-am intrat in vorba cu o domnisoara :)Acolo jos, langa teatru, am mancat cea mai buna pizza din viata mea. Nu mai stiu cum se numea restaurantul, poate nici nu mai exista.langa teatru din cate stiu e Cafeneaua Actorilor, dar e full mai mereu si s-a cam stricat la servicii.
uzzy2p3w Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 eu pe 18 - iulie - 2009 la ora 10 : 34 voi avea tren spre bucuresti basab care va ajunge la 13 : 04 ! ne vom intalnii acolo :) ;)
thoricik Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 eu pe 18 - iulie - 2009 la ora 10 : 34 voi avea tren spre bucuresti basab care va ajunge la 13 : 04 ! ne vom intalnii acolo :) ;)ok uzzy te asteptam si mai vorbim si la telefon ca sa ne recunoastem cumva =)) sa nu trecem unul pe langa altul :D p.s. myki am spus in fata la TNB ca sa fie mai usor unde sa ne gasim din moment ce nu stim care cum arata :D dar berea buna si acceptabila ca pret e sus pe terasa :D ... deci cu tine myki ne vedem pe la ora 14 cam asa pana luam metro-ul una alta sa nu aibe trenul intarziere :P ce bine va fi:d
MYKIDUTA Posted July 18, 2009 Author Posted July 18, 2009 neatza loome!.....deja CAAAAALLLLDDDDD b-( b-(
thoricik Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Distractie placuta ingerasi!!!ohhh mersi mult :-* chiar a fost...Horia am baut si pentru tine o bere ;;) ... ce pot spune deosebit de trazniti oameni, razi cu ei de mori...a iesit super ok :nanana: :nanana: multumesc celor ce au facut "efortul" sa vina de la distanta mai mare sau mai mica }{
Horia! Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 ma bucur ca ati baut o bere si pentru mine :X si poate o sa mai facem un gather si o sa vin si eu :P
MYKIDUTA Posted July 18, 2009 Author Posted July 18, 2009 :) a fost trupa lui Papuc :beer: #-o ps. poate dati un vot si pe aici. http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=297414ms
wsunshinew Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 O da !Horia nasol ca nu ai venit :dooh: , a fost cool , calu si jaru cei mai mortali :)) mai haiosi si mai perversi ca astia nu vezi in fiecare zi :)) si foarte tare faza cand thora cu tsu intrebau pe jaru si calu fara sa stie k ei sunt unde e gara basarab =)) sa se mai organizeze :> ,sunt pro :right: Si dragul nostru uzzy ne-a mai recitat din cele 7 laude ale lui personale gen ,,cel mai iubit sm din guild , bm " etc <_< #-o cheers si spor :P P.S: Cei din umbra guildului adica cei care nu vizitati forumul da apoi cei care nu posteaza,sa incepeti si voi sa mai intrati aici si sa postati!P.S 2:Da , mai era un loc lliber langa mine .. ii era destinat Alexutzei (as folosi emoticon-uri dar am folosit prea multe):beer:
Guest PresSpLay Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Chiar a fost super gather-ul de azi . Ii pup pe toti cei care au fost acolo :*, in special p al meu iubit :wub:. Sper sa mai facem asta again :dance: P.S.: Sun, nu t mai luat de Uzzy :D , stii doar ca una din calitatiile lui e ca se lauda mult :kiss: