thoricik Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 hrrrr sper ca macar blondele le imparti cu noi :rofl2:
VeninMG Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 salut, da vreau sa fiu din nou membru Heaven.e trist rau singur si mi-e dor de atmosfera din heavennu ca nu as avea unde ma duce dar privind in urma realizez ca am gresit si vreau sa incerc sa "repar" ce am stricat. In alta oridne de idei "daca voi nu ma vreti eu tot va vreau" si indiferent daca ma acceptati inapoi sau nu, nu imi va schimba parerea despre membri,gm si guildul Heaven in general. :hug:
C@mPionuL Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 salut comment :Ddin partea mea poti sa revii :>
thoricik Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 salut, da vreau sa fiu din nou membru Heaven.e trist rau singur si mi-e dor de atmosfera din heavennu ca nu as avea unde ma duce dar privind in urma realizez ca am gresit si vreau sa incerc sa "repar" ce am stricat. In alta oridne de idei "daca voi nu ma vreti eu tot va vreau" si indiferent daca ma acceptati inapoi sau nu, nu imi va schimba parerea despre membri,gm si guildul Heaven in general. :hug:Oricine merita a doua sansa, daca realizeaza anumite lucruri. Da din partea mea!
thoricik Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Cine esti Daisy? tot trebuie sa stiu eu :rofl2:
thoricik Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 ehh asa ele, dar asteptam sa ne si graiesti ceva =))
PsychoJr Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Care vrea compot mai am putin,nu's egoist. :P