Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

MYKIDUTA

Heaven is open! Ordin de la Sf.Petre!

Recommended Posts

Posted

Nicky a iesit si e in Sicily (lunga durata intr-adevar )

I-am scos pe ingerulRO si violettaRO ....mica poveste: tsu gasise spot k7, a chemat din guild...la un mom eram eu (lvl 378),tsu, dark (mg) mai 5 lvl pana la rr, picolo 357 (parca) si ingerul 375...a rugat tsu pe ingerul sa iese sa putem chema sm sa dea dark odata rr (ca luam 3-4 k exp) ... raspunsul la adresa lui Tsu (printre altele) a fost "e un rahat de om", ca el vroia sa dea rr ...

Posted

M-am cam saturat de mu si de toate intrarile si iesirile unora in/din guild ...

lol ce naspa bruta am... ia bataie de la toti o.O de abia se misca si si mai greu scoate armele :(

Posted

Este si asta o idee Narci, pana acum am mai tot luat ca sa avem oameni la party cand e nevoie, plus mai sunt 2-3 ce vor intra pe pile ;;) dar mai mult decat incercam sa facem pentru guild nu putem , din pacate intr-un party sunt doar 5, iar cei ce sunt holderi ori iau suspend, ori ies din guild, ori se lasa de mu...si atunci te chinui zile in sir sa ii cresti sa dea macar 1 amarat de rr sa ai o baza si ...te trezesti ca tot fara oameni ramai in guild.

Mi-a spus un amic mai demult (cand am creat Heaven prima oara acum 4 ani) ca nu sunt buna ca GM si era sa il trimit in oras, doar ca avea mana shield :rofl2: si mi-a spus si de ce .... pentru ca sunt femeie si sunt prea buna :rofl2: ajung la concluzia ca are dreptate din moment sub nici o forma nici o alianta nu rezista, iar oameni vin si pleaca exceptie cate persoane deosebite care inteleg si au inteles notiunea de "guild" in Heaven!

Posted

Este si asta o idee Narci, pana acum am mai tot luat ca sa avem oameni la party cand e nevoie, plus mai sunt 2-3 ce vor intra pe pile ;;) dar mai mult decat incercam sa facem pentru guild nu putem , din pacate intr-un party sunt doar 5, iar cei ce sunt holderi ori iau suspend, ori ies din guild, ori se lasa de mu...si atunci te chinui zile in sir sa ii cresti sa dea macar 1 amarat de rr sa ai o baza si ...te trezesti ca tot fara oameni ramai in guild.

Mi-a spus un amic mai demult (cand am creat Heaven prima oara acum 4 ani) ca nu sunt buna ca GM si era sa il trimit in oras, doar ca avea mana shield :rofl2: si mi-a spus si de ce .... pentru ca sunt femeie si sunt prea buna :rofl2: ajung la concluzia ca are dreptate din moment sub nici o forma nici o alianta nu rezista, iar oameni vin si pleaca exceptie cate persoane deosebite care inteleg si au inteles notiunea de "guild" in Heaven!

ehh, draguta, nu-ti face zile amare singura. Problema nu este ca tu esti femeie ( fie vb intre noi, ador femeile =)) ) ci faptul ca pe link, datorita xp proaste, se alearga dupa party, lvl, Asta determina tot mai multi jucatori sa uite de omenie, de bun simt, etc...

Fiind gm, trebuie sa nu afisezi deznadejde si nici sa iti para rau daca X a iesit din guild, chiar daca v-ati chinuit cu el... nu va merita si atat

Noh, acum ca sunteti in alianta cu noi, poate lucrurile se vor limpezi un pic.

Succes in tot ceea ce faceti ! :)

Posted

Daca unii nu inteleg ideea unui joc cum e MU e problema lor si nu a ta thoricik!

Din moment ce e low exp cred ca ar insemna ca oamenii sa fie uniti intr-o guilda si sa se ajute unii pe altii! Nu sa isi taie creanga de sub picioare! Si cand vine vorba de party in guild ,"e un privilegiu si nu un drept"! Dau dreptate celui care a zis asta!

P.S : Ideea lui narci suna bine!

Posted

salut :tiphat:

cine esti si tu micutule?

Thora, a avut dreptate prietenul acela al tau, sunt de acord cu partea "... pentru ca sunt femeie si sunt prea buna " :)

adica na prea moale, vroiam sa nu par lipsita de modestie :">

ehh, draguta, nu-ti face zile amare singura. Problema nu este ca tu esti femeie ( fie vb intre noi, ador femeile =)) ) ci faptul ca pe link, datorita xp proaste, se alearga dupa party, lvl, Asta determina tot mai multi jucatori sa uite de omenie, de bun simt, etc...

Fiind gm, trebuie sa nu afisezi deznadejde si nici sa iti para rau daca X a iesit din guild, chiar daca v-ati chinuit cu el... nu va merita si atat

Noh, acum ca sunteti in alianta cu noi, poate lucrurile se vor limpezi un pic.

Succes in tot ceea ce faceti ! :)

Stiu ca ai dreptate ca na trebuie sa fiu dura, dar imi e greu pentru ca fiind guildul meu de suflet nu pot sa fiu indiferenta, chiar daca nu am timpul sau posibilitatea necesara sa ajut pe toti individual, imi pasa de fiecare ce a purtat Heaven deasupra capusorului :"> .... te asteptam la spam :">

Daca unii nu inteleg ideea unui joc cum e MU e problema lor si nu a ta thoricik!

Din moment ce e low exp cred ca ar insemna ca oamenii sa fie uniti intr-o guilda si sa se ajute unii pe altii! Nu sa isi taie creanga de sub picioare! Si cand vine vorba de party in guild ,"e un privilegiu si nu un drept"! Dau dreptate celui care a zis asta!

P.S : Ideea lui narci suna bine!

Cam asa e si acum inteleg guildele mari de ce au ajuns "mari", sper sa ne stabilizam odata si in privinta aliantelor si a membrilor guildei :(

Posted

M-am cam saturat de mu si de toate intrarile si iesirile unora in/din guild ...

lol ce naspa bruta am... ia bataie de la toti o.O de abia se misca si si mai greu scoate armele :(

Nu mai recruta ... testeaza-ti membrii sa vezi care merita cu adevarat in guild

pS: am si eu o bruta la fel ... ia bataie de la toti :|

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...