Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

MYKIDUTA

Heaven is open! Ordin de la Sf.Petre!

Recommended Posts

Guest D4nl.[b0t]
Posted

pfff :| vacantza placuta ... sa ne trimiti o vedere. daca tot ai luat ss macar sa-l trimiti in zone mai calde...

sau acolo d unde vin toti nabi

Posted

' date='Oct 27 2009, 10:30' post='4350128']

pfff :| vacantza placuta ... sa ne trimiti o vedere. daca tot ai luat ss macar sa-l trimiti in zone mai calde...

sau acolo d unde vin toti nabi

ADICA?acolo de unde vin toti nabi te referi la mine?

Posted

va multumesc pentru primire si pt cuvintele spuse ! pt teo care vad ca nu este on .. o sa intru maine dupa ora 4 jumatate ! pt restu n b sau spor la ce vor ei ,servici usor (pt ce`i cu sefi ai dracului va urez ora de XXX usoara ,sper sa imi scuzati limbajul dar la mine la munca asa se zice si e funny rau ),succes la note bune pt cei cu scoala (sau mai bine zic la gagici si la sucuri bericici ;;) )

ne vedem doar pe seara, ca ajung de la job la 22 :">

re all,am auzit lucruri frumoase de guildul vostru :beer: care de aici mai joaca 97d,si ii e dor de un 97d adevarat?ce ati spune daca ati venii cu totii? inca e fresh db,doar cativa 1-2 rr.

cine vrea,sa-mi dea pm :tiphat: bft

nu am timp prea mult nici pentru S1, dar multumim mult pentru invitatie :D

O zi buna ingerasi }{

p.s. andr3y imi pare rau, dar nu inteleg daca ala a retras de ce s-a mentinut suspendul dat si asa destul de repede, oricum trebuie sa inveti sa te calmezi :">

Posted

Buna ziua Heaven! Scuza-ti absenta! Din motive de sanatate si scoala, nu prea pot intra momentan! Ce pot sa va mai zic? Succes la lvls si rr's!

Posted

salut ma numesc alexandru am 15 ani(fac 16 in ianuarie:-ss) numele meu din joc este inflame sm lvl 272 care cauta o guilda activa o guilda in care playeri sa se ajute intre ei.Astept parerile voastre :>

Ms

Guest D4nl.[b0t]
Posted

NE FACEM DORITI :D

HAAAI ACAASAAAAAAAAA

:hello:

Posted

claudia, da pm cand esti, nu se face de astea, am cerut teleport scroll, nu teleport ally care pica din 10 in 10 min in orice kalima, ai zis teleport, nu m-am mai uitat, nu-s nebun sa dau 15 bless pe telleport ally, ala e moka peste tot!

apropo re all :P

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...