Horia! Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 n'seara ce faceti? Nici acuma nu-mi umbla calculatoru`:(
thoricik Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 cum fu la plimbarica?:).....s-a mai aerisit lumea?:Psi acum.....lvl uppppp ^^sapt viitoare o sa cam lipsesc putin din considerente de munca....ne mai vedem in weekend :)....sa nu faceti prostii (prea multe ^^)a fost super, sa ai grija de tine :}{n'seara ce faceti? Nici acuma nu-mi umbla calculatoru`:(yoy sper sa ti-l repari odata :">pagina 2? :huh:nop acum e pagina 1 :Dyeyeyeyey hai cu concediu ce frumos, ce liniste pana pe 3 august :wub:
Zefram Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Hello ppl :)n'seara ce faceti? Nici acuma nu-mi umbla calculatoru`:(Maybe I can help.
Horia! Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 gata am rezolvat:X da o sa joc mai rar putin acuma...pt ca ii santier la mine in casa da peste 2 sapt ii gata:X
thoricik Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Hello ppl :)Maybe I can help.neata...mai treci si prin joc :Dgata am rezolvat:X da o sa joc mai rar putin acuma...pt ca ii santier la mine in casa da peste 2 sapt ii gata:Xmai rar? tocmai trebuie mai des :D}{ noutati de ieri am mai facut curat in guild si la cererea celor 2 BM (sun si uzzy) am luat in guild pe Alexutza =)) deci bine ai venit!
kenjyi Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 la cererea celor 2 BM (sun si uzzy)Lol ai impacat capra cu varza? :))
thoricik Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 mai greu dar cand amandoi vor acelasi lucru se poate :rofl2: sa vad cum o sa imparta ei elfita sau elful ;;)
kenjyi Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Mi-a venit o idee, cat am dormit cu capul pe tastatura: pana duminica seara, toti membrii guildului sunt rugati sa adune bok-uri, dupa posibilitati. Duminica seara vom organiza un event (fie si drop event daca nu ne vin idei). In caz de drop event, fiecare va face ce va dori cu ce aduna. In caz de alt event, castigatorul are dreptul sa tina ce iteme doreste din bokuri, nefiind obligatoriu sa imparta cu ceilalti.Astept idei de event, si sugerez tuturor sa fie online duminica seara.
thoricik Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Mi-a venit o idee, cat am dormit cu capul pe tastatura: pana duminica seara, toti membrii guildului sunt rugati sa adune bok-uri, dupa posibilitati. Duminica seara vom organiza un event (fie si drop event daca nu ne vin idei). In caz de drop event, fiecare va face ce va dori cu ce aduna. In caz de alt event, castigatorul are dreptul sa tina ce iteme doreste din bokuri, nefiind obligatoriu sa imparta cu ceilalti.Astept idei de event, si sugerez tuturor sa fie online duminica seara.Super :wub: sper doar sa fiu pe cont duminica...ca s-ar putea sa fim in drum spre Bucuresti...sa vad cum reusesc sa adun bok :rofl2: ....doar sa ii faci pe astia micii sa intre si pe forum :D
thoricik Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 neata lume :-* weekend placut tuturor...noi duminica plecam la Bucuresti asa ca nu stiu exact cat cum voi putea intra :D
kenjyi Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Imi dai toate calculele peste cap. Duminica, daca nu e event, vroiam sa dau rr :))
Guest godblue Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 :cool2: neatza lume ! pina la urma cum ramine cu eventul ? poate ne imbracam si noi astia mici :dance: http://img5.imageshack.us/i/avataresupermarphabylau.png/
kenjyi Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 :cool2: neatza lume ! pina la urma cum ramine cu eventul ? poate ne imbracam si noi astia mici :dance: http://img5.imageshack.us/i/avataresupermarphabylau.png/Am o vaga impresie ca nu prea citesc toti forumul, si alta impresie ca n-o sa adune nimeni boks :P
MYKIDUTA Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Neatza all!.....din nou:Pps. nu prea s-a muncit pe forum, ceea ce ma face sa cred ca are lumea rr :))ceva noutati deosebite?ps. ken......raii aia de golden +4 nu vor sa dea bok....... :(( :(( :(( :(( :((
Horia! Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Eu n`am cum sa strang bok`uri pt ca lucrez si cand vin acasa is rupt de oboseala:( , deaia intru asa rar acuma:|
thoricik Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Eu nu prea am cum sa omor goldeni, dar am sa incerc sa cumpar niste bok :wub: si eventul ar fi bine sa se tina, dar mai anuntati si prin joc :D
MYKIDUTA Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 neatza a tutti! ;)....ce vreme de sooooomm n:P