kenjyi Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 ai rr?Te-ai gasit tu sa intrebi, care nu stii nici macar cum se blocheaza mouse-ul din tastatura.
MYKIDUTA Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 Salut . As dori si eu sa intru in heaven :) . De ce?Pt ca aveti o GM`ita de trb , o cunosc cam de cand jucam pe old db , de cand era admina , membri de trb , etc :) ceva detalii dc se poate?.....infractiuni?.....certuri cu altii?.......intri c charul principal? cat ai de gand sa ramai? ;).....chiar dc iti place de gm ita...tre sa iti placa si de restul de 35 membri ^^in principiu, dc stii sa te porti civilizat si sa joci in echipa....sunt de acord...(incepand cu 1 sapt de proba)
YonutzD Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 tu vorbesti ken? care iti lipesti mouseul cu scotch
thoricik Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Este sm de 3 rr nick in joc Nicky, guild Honey :DIl luam sau ba?:D
MYKIDUTA Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 Am inceput sa ma joc cam de acum 2 zile ... , am in gand sa raman pe aici , nu cunosc mai pe nimeni din guild , dar am auzit ca sunt de treaba cu totii , sunt o persoana sociabila ( dar cand cineva ma enerveza , iau foc pe persoana respectiva) . Activez pe linkmania de pe prima baza de date , am avut admin pe linkmania(dar am parasit echipa pe usa din spate) .Mai doriti sa aflati si alte chestii despre mn ?si conditia mai e sa incerci sa fii mai linistit, chiar dc cineva te enerveaza, pana gasim o solutie potrivita. nu acceptam certuri in g, ca ne stricam toti ziua ;) poate se mai fac prostii, dar tre sa ne purtam civilizat.
kenjyi Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Mai doriti sa aflati si alte chestii despre mn ?Esti enervant? stresant? Daca nu esti, nu te primim, ca avem destui oameni linistiti. Viva La Revolucion!
thoricik Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Welcome Crs :-* sa prinzi radacini in guild :D
thoricik Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 nb ingerasi :-* o saptamana superba va doresc :wub:
YonutzD Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 nb teop.s. dak tot lasi afk ken,lasa si un nr de tel ca sa pot sa te sun la miezu nopti, nu sa te trezesc in miezu zilei
luk Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Am inceput sa ma joc cam de acum 2 zile ... , am in gand sa raman pe aici , nu cunosc mai pe nimeni din guild , dar am auzit ca sunt de treaba cu totii , sunt o persoana sociabila ( dar cand cineva ma enerveza , iau foc pe persoana respectiva) . Activez pe linkmania de pe prima baza de date , am avut admin pe linkmania(dar am parasit echipa pe usa din spate) .Mai doriti sa aflati si alte chestii despre mn ?Du-te ba , ce cauti tu la mu ma? :))@Neatza thora :-* miky si ceilalti ;;)
NoComment Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Salut . As dori si eu sa intru in heaven :) . De ce?Pt ca aveti o GM`ita de trb , o cunosc cam de cand jucam pe old db , de cand era admina , membri de trb , etc :)Am inceput sa ma joc cam de acum 2 zile ... , am in gand sa raman pe aici , nu cunosc mai pe nimeni din guild , dar am auzit ca sunt de treaba cu totii , sunt o persoana sociabila ( dar cand cineva ma enerveza , iau foc pe persoana respectiva) . Activez pe linkmania de pe prima baza de date , am avut admin pe linkmania(dar am parasit echipa pe usa din spate) .Mai doriti sa aflati si alte chestii despre mn ?Nu-l primiti , va minte :lol:
Horia! Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Buna seara ! :D Welcome crs , sper sa te simti bine cu noi.Scuzati-mi absenta , am fost plecat :P
ReKooL Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Nb teo si yonutz! Si voua va doresc o saptamana placuta..(si mai putina munca:P)!P.S Welcome cRs!
ReKooL Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Eu va zic noapte buna! Spor la rr's elfisoare si nu numai!
Guest D4nl.[b0t] Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Buna dimineatza!! Hai cu saptamana noua bft :crazy: