Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

MYKIDUTA

Heaven is open! Ordin de la Sf.Petre!

Recommended Posts

Posted

Salut .

As dori si eu sa intru in heaven :) . De ce?

Pt ca aveti o GM`ita de trb , o cunosc cam de cand jucam pe old db , de cand era admina , membri de trb , etc :)

ceva detalii dc se poate?.....infractiuni?.....certuri cu altii?.......intri c charul principal? cat ai de gand sa ramai? ;).....chiar dc iti place de gm ita...tre sa iti placa si de restul de 35 membri ^^

in principiu, dc stii sa te porti civilizat si sa joci in echipa....sunt de acord...(incepand cu 1 sapt de proba)

Posted

Am inceput sa ma joc cam de acum 2 zile ... , am in gand sa raman pe aici , nu cunosc mai pe nimeni din guild , dar am auzit ca sunt de treaba cu totii , sunt o persoana sociabila ( dar cand cineva ma enerveza , iau foc pe persoana respectiva) . Activez pe linkmania de pe prima baza de date , am avut admin pe linkmania(dar am parasit echipa pe usa din spate) .

Mai doriti sa aflati si alte chestii despre mn ?

si conditia mai e sa incerci sa fii mai linistit, chiar dc cineva te enerveaza, pana gasim o solutie potrivita. nu acceptam certuri in g, ca ne stricam toti ziua ;) poate se mai fac prostii, dar tre sa ne purtam civilizat.

Posted

Esti enervant? stresant? Daca nu esti, nu te primim, ca avem destui oameni linistiti. Viva La Revolucion!

Posted

Am inceput sa ma joc cam de acum 2 zile ... , am in gand sa raman pe aici , nu cunosc mai pe nimeni din guild , dar am auzit ca sunt de treaba cu totii , sunt o persoana sociabila ( dar cand cineva ma enerveza , iau foc pe persoana respectiva) . Activez pe linkmania de pe prima baza de date , am avut admin pe linkmania(dar am parasit echipa pe usa din spate) .

Du-te ba , ce cauti tu la mu ma? :))

@Neatza thora :-* miky si ceilalti ;;)

Posted

Salut .

As dori si eu sa intru in heaven :) . De ce?

Pt ca aveti o GM`ita de trb , o cunosc cam de cand jucam pe old db , de cand era admina , membri de trb , etc :)

Nu-l primiti , va minte :lol:

Guest D4nl.[b0t]
Posted

Buna dimineatza!!

Hai cu saptamana noua :box:

bft :crazy:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...