PlayNice Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Te rog insistent sa nu mai postezi la acest guild!Ai dreptate imi plac propunerile tale ;;) cam de aia le dadeam 1 saptamana de proba multora :Doke nu mai postez atata timp kt timp nu mai vad numele Venin luat in nume de rau si chesti nasoale.. :DSI DAK CHIAR ERATI "PRIETENII" LUI IL SUSTINEATI IN ORICARE AR FII FOST DECIZIA LUI.spor la ceea ce ve`ti face :)
thoricik Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Alex...nimeni nu a vorbit de rau ... daca nu esti atent reintoarce-te si citeste reply-urile ... iar da, prietenilor nu le faci asa ceva, nu ii lucrezi pe la spate ... au mai fost persoane ce au anuntat ca vor iesi sau vor sa iese si sunt tratate ca atare .... atata vreme cat spui ce ai de gand e ok ...Pentru mine subiectul e inchis!p.s. probabil de acum probabil vom lua doar oameni cu rr.. ca vad ca pentru alte guilde se cere sa ai rr, de aia vin toti rad si glumesc in Heaven pana isi ating scopul!
PlayNice Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 I`ai dat humiliation pe forum si nu i`ati facut nimik :))) si nu au ce scop sa isi atinga in heaven k nu suntetzi HH Honey ceva de genu k sa aiba scopuri :P sau sa fiti putred de bogati sa vina sa iti faca stuff si sa plece si eu ieseam pt o perioada foarte scurta de timp :)max 2 sapt :) dupaia reveneam dar dupa ce am vazut ce Humiliation i`ati dat lui venin...ce sa mai zic...si facut pe la spate nu kred....k nu sa intamplat ceva rau cu guilda sau cu oameni din ea k sa poti sa zici k sa facut pe la spate parsivenie tradare si altele :D..e pur si simplu un om ori cu el ori fara el sau cu mine tot una este...tot aceiasi thora esti :)...cuminte si hazlie...pare rau k a trebuit sa vad toate astea :D...intotdeauna undeva trebe sa fie o buruiana sau doua :))))...Sa va dea Dumnezeu parte de oameni numai pe placu vostru... fara buruiene k mine sau Venin :))))))Va pwp gata :*
NoComment Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Alex...nimeni nu a vorbit de rau ... daca nu esti atent reintoarce-te si citeste reply-urile ... iar da, prietenilor nu le faci asa ceva, nu ii lucrezi pe la spate ... au mai fost persoane ce au anuntat ca vor iesi sau vor sa iese si sunt tratate ca atare .... atata vreme cat spui ce ai de gand e ok ...Pentru mine subiectul e inchis!p.s. probabil de acum probabil vom lua doar oameni cu rr.. ca vad ca pentru alte guilde se cere sa ai rr, de aia vin toti rad si glumesc in Heaven pana isi ating scopul!N-are rost ... daca intelegi ... Generatiile se schimba :|
PlayNice Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 N-are rost ... daca intelegi ... Generatiile se schimba :|dapz :P se schimba sau erau schimbate :))))si u ai fost in heaven si ai iesit asta basta mare tamtam trece :P
ReKooL Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Hai sa lasam toate astea si sa ne vedem de joaca incontinuare! Nu ajuta cu nimic! E duminik....sa ne bucuram de ce a ramas! Spam
ReKooL Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Cand e vorba de spam yonutz park e chemat la masa :))
thoricik Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 :-j p.s. scopul era sa dea 1 rr sa poate face cerere la guildele sus mentionate; cat despre sa iesi si sa revii dupa ce te imbogatesti la altii... denota tot ce trebuie sa stim despre tine si astfel de persoane. :closed: and up cu spamul :D
Narcisa Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Hello :)@Felicitari Myki >:D<@@Veni, imi pare rau ca ai plecat, chiar ma intelegeam foarte bine cu tine :)
PsychoJr Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Merge lvl'ul?eu din pacate nu mai am timp,poate ne auzim in game pe la craciun cand sunt in concediu. :(My page :bananadance2:
NoComment Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 dapz :P se schimba sau erau schimbate :))))si u ai fost in heaven si ai iesit asta basta mare tamtam trece :PEu unul am iesit pentru ca am parasit intraga comunitate Mu :) ... ca sa zic asa , n-am uitat de unde am plecat :)
thoricik Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 ;;) :tiphat:ohhh sper ca revii odata si tu :DEu unul am iesit pentru ca am parasit intraga comunitate Mu :) ... ca sa zic asa , n-am uitat de unde am plecat :):wub: