MYKIDUTA Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 :beer: neatza loome!....si acu ce urmeaza? 10k? :nanana:
C@mPionuL Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 eu vreau sa dau rr in t2 :)) mai am 11 lvl :>
Narcisa Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Set Plate +0 optiuni mixteDragon helm +10 lk dsrDragon boots +9 lk dsrDragon pants +11lk,refGreat Dragon pants +0 lk,hpGreat Dragon boots +9 refBronze gloves +0 lk,hpBronze boots +0 lk,ddBronze pants +0 dsrScale helm +0 ddScale boots +0 dsr,hpDp helm +0 dsr,ddLighting Sword +13 lk,lvl 20Dark Breaker +9 lk,inc dmg 2%Sod +9 edr, manaBob +9 edrLight plate boots ref,ddLight plate armor lk,refLight plate helm lk,manaAveti nevoie de ceva?
C@mPionuL Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 eu nu o sa fiu on azi si maine ... plec la tara :D ne auzim duminica ^_^ pa :D
MYKIDUTA Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 NEWS!!! dpa indelungi negoceri si strofocari am facut-o si pe asta...am dat rr ^^ ca atare, pentru eforturile depuse multmesc urmatorilor: - parintilor care m-au facut - statului care mi-a dat sansa sa merg la gradinita, scoala, facultate.etc. - celor de la webzen care au inventat MU - celor de la rds care imi dau net - sotiei care ma suporta - lui aka care m-a ajutat sa dau ultimele lvl - elfului care a stat cu buff pe mine :) - lui tzu care s-a stresat mai mult ca mine sa dau rr - lui teo, care a facut greseala sa infiinteze prima data guilda si sa ma ia ca membru - lui puf, care m-a motivat extraordinar cu o pereche de pants bone lk+dsr+ref+9.....si care nu mai pleaca odata in HH - lui ken pe care tre sa il capacesc fiindca a fost nepolitcos cu cei non rr - lui enders si stimatei lui elfe - kalypso - lui JB pe care tre sa il ajut dupa ce dau rr - lui dracul@ ptr ca a renuntat la aripile +ign nu stia ce pierde :) - tuturor celor care au trecut pe forum si au vizitat topicul guildei, si datorita carora suntem pe locul 3 la guilds :beer: - tuturor celor care m-au bagat la party si mi-au dat sa manac si eu din xp lor - zilei de sambata ca am timp sa ma bucur in liniste de rr - lui doxxx si fros7 care mi-au oferit primele iteme exe ;) - tuturor guildelor care nu au rezistat in ally si astfel m-au/ne-au motivat sa ne descurcam si singuri - toturor celor care ma vor ajuta sa dau si rr nr.2 :tiphat: =)) va urma, pe masura ce imi revin amintirile :)
YonutzD Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 bravo sefule sa cresti mare si voinic,sa ne-ajuti si tu un pic