Stefan^MG Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Vai c lene am abea tastez si pe aici :D spor la liniutzeeeeeeee
Lanaya Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 salutare! hehe 260 xD merge bine :X sper ca maine dimineata sa am cel putin 280 :-<
thoricik Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Bine a-ti revenit in Guild GodBlue si WhiteMan(TheSun). :-*Spor la liniute.
MYKIDUTA Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 Netaza loome!...welkom celor reveniti din negura timpului :Pps. lanaya..ai guild acum ^^ vezi la semnatura :beer:
Stefan^MG Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 thora te`am tot cautat in joc ia te rog u n preten de`al meu in guilda Roby^Bk ms :D
kenjyi Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 "95% dintre români înteleg spontan limba moldoveneascaUn studiu demarat de comitetul pe probleme de lingvism al Uniunii Europene a relevat, în mod absolut surprinzator, ca 95.26% dintre români înteleg spontan limba oficiala a Republicii Moldova, respectiv, limba moldoveneasca.Fenomenul este cu atât mai teribil cu cât limba în cauza este, dupa cum probabil se cunoaste, una dintre cele mai noi limbi indo-europene, aparuta pe planeta de abia doua decenii, mai exact, în anul 1989.Uluiti, cercetatorii britanici afirma ca singura explicatie plauzibila este ca românii sunt înzestrati genetic cu inteligenta deosebita, talent în comunicare si o profunda înclinatie spre limbi straine. Un argument invocat în sprijinul acestei teorii este si acela ca procentul de 4.74% din populatie care nu manifesta o asemenea întelegere spontana este reprezentat de minoritati nationale, în special, ungare, care de asemenea, nu înteleg nici limba româna.Studiul a fost demarat de autoritatile europene în încercarea de a cuantifica necesarul de traducatori autorizati din limba româna în limba moldoveneasca."
MYKIDUTA Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 nicere all!..sry, azi am avut treaba cu reinstal xp..cap-coada.ps. are cineva vreun link sa iau un kit xp sp2....cat mai bun?
MYKIDUTA Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 neatza! si rusine :whistle: tot eu, care imi reinstalez pc de la 0, tre sa trec pe aici ca sa fac un up..mdah^^macar un :tiphat: ati putea sa dati pe aici, ca nu costa ^^
Stefan^MG Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Cate luni o sa mai treaca oare pana o sa invatam si noi notiunea de guilda #-o :slap:
thoricik Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Buna seara. Scuzele de rigoare pentru ca n-am mai intrat sa va cresc; stiu ca, micuti cum sunteti, va bazati pe mine.Mi-am permis o scurta vacanta la strandul din Tg. Mures, un loc pe care va sfatuiesc sa-l vizitati cat mai repede, cat timp berea mai este ieftina, mancarea buna si apa calda. Un loc care va va face garantat sa uitati ca exista Marea Neagra, Baile Felix sau alte prostii de genul :)loll ce distractie pe tine mai :">N`seara afekistilor 1 zi 2 va lasi singuri si deja dormiti la posturi ;)) Glumeam ce mai faceti :D? am trecut prin niste peripetii azi in mare ne`a daramat un val salupa si am pierdut si tel si chei si tot :| da pana la orma au veniti aia de la "garda de coasta" si ne`au salvat :)) macar a fost frumos dupa am facut gretar si ne`am umflat cu bere la maxim noi sa fim sanatosi ^^:)):D si ia gata noapte buna ca maine la munci ;)) de fapt eu mai am si maine liber si apoi iar la munca hooouaa:((tu ai putea face un film pe baza celor intamplate :}{salutare! hehe 260 xD merge bine :X sper ca maine dimineata sa am cel putin 280 :-<buna lanaya }{ eu sper sa dai rr cat mai repedere thoricik k tal:D:*neata Warlord }{HEAVEN the BEST....SPARG PE REST !!!yoy ce rime avem :Dp.s. R.I.P Michael Jackson!
kenjyi Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 :kar: http://img38.imageshack.us/i/screen062722240000.jpg/ :kar:
thoricik Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 neatza thori :-*:-* luk ce mai faci micutule? :D:kar: http://img38.imageshack.us/i/screen062722240000.jpg/ :kar:hell yeah...there are my boys :wub:
luk Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 :-* luk ce mai faci micutule? :Dpe acasa si eu :D ma pregatesc de mare :bananadance2: u ce mai faci? :D@neatza myki :> ce zici ma?