ghiGhi89 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 nu e problema mai, doar ca noi eram obisnuiti altfel :D ... nu stiam de regula voastra de a nu face party decat daca e nevoie de membri de suport :D ... lasa ca revi tu in guild ;;)Nu exista nici`o regulaSunt in guilda asta de mic si nu era nimeni mai mare ca sa ma / ne ajute Ajea ca noi am muncit singuri pentru a ne da rr`urileNu stau sa`mi scoata unii ochii ca na ca te`am crescut naahhEu zic ca este ceva normal astaDar in fine fiecare intelege ce vrea si ce poate mai nou.. #-o Si apropo Narcis ziceai ca ma si cunosti....Dak ma cunosteai nu faceai acuze nefondate bazate pe vorbe goaleHF
VeninMG Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Mda Venine te`am deranjat cu ceva? sau vrei sa te deranjez? ca nu te intelegam dat o explicatie .. si ar trebuii sa intelegi ce scrie acolo nu sa ma iei u pe mine peste picior'eu sunt ghiGhi'= asea sunt euCam asta reiese ...eu sunt ghiGhi e explicatie?citeste mai sus ..am spus ca barem sunteti sinceri..nu e de raucat despre deranjat nu m-ai deranjat decat acum, vi si postezi la un guild intreg eu sunt ghighi..chiar de ai fi primu sm de pe sv nu cred ca as vb altfel cand tu vi cu d'astea..fi om si dupa aia vb de respect
ghiGhi89 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 eu sunt ghiGhi e explicatie?citeste mai sus ..am spus ca barem sunteti sinceri..nu e de raucat despre deranjat nu m-ai deranjat decat acum, vi si postezi la un guild intreg eu sunt ghighi..chiar de ai fi primu sm de pe sv nu cred ca as vb altfel cand tu vi cu d'astea..fi om si dupa aia vb de respectE clar ca cu tine nu are ce discuta omuDak citesti ce am scris nu are nici`o relevantza 'eu sunt ghiGhi' cu ce aberezi u acoloSorry gata numai fac spamm in topic Ca la cum decurge ma iau la cearta HF
thoricik Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Gata scandalul :kar: scuze GG dar nici noi nu am stat sa cersim party, dovada nr de rr-uri ce il avem fiecare :P noi jucam for fun :) stima si respect pentru cei ce stau on mai non stop si isi pierd noptile pentru a da rr-uri, nu e usor... acu...hai gata cu scandalul :yum:
ghiGhi89 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 eu sunt ghiGhi e explicatie?citeste mai sus ..am spus ca barem sunteti sinceri..nu e de raucat despre deranjat nu m-ai deranjat decat acum, vi si postezi la un guild intreg eu sunt ghighi..chiar de ai fi primu sm de pe sv nu cred ca as vb altfel cand tu vi cu d'astea..fi om si dupa aia vb de respectApp de respect U esti chiar stresant ajea ... Mai intai adu`mi acuze fondate asupra mea si dupaia sa vb u cu mine de respect si de ...E chiar culmea mi`a sarit o guilda in cap ca nu fac eu party :))
MYKIDUTA Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 ce v`a place sa face`ti din tzantzar armasar...Eu sunt ghiGhiNu fac party in guild deci nici in ally ... nu inteleg dc atata tamtam si acuze nefondateApp am parasitu guildu ajea ca spor :clap:daca nu intelegi cu atat mai rau.....esti o cauza pierduta....app. schimba si u semnatura si scrie: guildul EU-EGOISTULapp. iar. ar trebui sa iti spuna ceva dc o guilda intreaga iti sare in cap :)....se cheama unitate :))>Veni: nu neg ca ar fi si baieti buni acolo. regula am pus-o ptr a preveni eventuale acuze pe viitor
VeninMG Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 App de respect U esti chiar stresant ajea ... Mai intai adu`mi acuze fondate asupra mea si dupaia sa vb u cu mine de respect si de ...E chiar culmea mi`a sarit o guilda in cap ca nu fac eu party :))eu nu ti-am adus nici o acuza , nici macar nu-s on macar..si la asta cu party am zis-o si o repet sunt de parere ca e mai mult un privilegiu decat drept dar asta nu inseamna ca vi tu p'aci si ne iei cu eu sunt ghiGhidaca erai vDragos intelegeam da asa...?
thoricik Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Hai sa depasim subiectul :D deja mai pe fiecare pagina sunt certuri :crazy: let's dance :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: baby baby .. if you touch me like this, if you hold me like that :wub:
VeninMG Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 daca nu intelegi cu atat mai rau.....esti o cauza pierduta....app. schimba si u semnatura si scrie: guildul EU-EGOISTULapp. iar. ar trebui sa iti spuna ceva dc o guilda intreaga iti sare in cap :)....se cheama unitate :))>Veni: nu neg ca ar fi si baieti buni acolo. regula am pus-o ptr a preveni eventuale acuze pe viitorwa..prea mult tamtam pt nimic in fine..miki..iar mi-ai indoit bruta..nu ma mai joc =))
kenjyi Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 ce v`a place sa face`ti din tzantzar armasar...Eu sunt ghiGhiNu fac party in guild deci nici in ally ... nu inteleg dc atata tamtam si acuze nefondateApp am parasitu guildu ajea ca spor The return of the gexies? :-j :dooh:
ghiGhi89 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 eu nu ti-am adus nici o acuza , nici macar nu-s on macar..si la asta cu party am zis-o si o repet sunt de parere ca e mai mult un privilegiu decat drept dar asta nu inseamna ca vi tu p'aci si ne iei cu eu sunt ghiGhidaca erai vDragos intelegeam da asa...?Bine vad ca eu cu tine nu reusesc sa o dau la capatNu ca nu ai inteles ci doar ca faci u pe incapatzanatu si vrei sa demonstrezi ceva aici ... u sti nu euIa toata ideea in ansamblu si calculeaza in cap citeste si reiese ceva.... Si da uite mai folosesc odata da uite ' Eu sunt ghiGhi' si nu fac party ... DoneMukydutza ajea am sa fac MS HF
condor Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 si eu sunt eu, cand nu se poate apela la ajutorul din guild mai sunt metode de crestere...cum am gasit eu...dar e secret...inca mai beau.Venine te PK maine dca ma intreci :))
ghiGhi89 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 si eu sunt eu, cand nu se poate apela la ajutorul din guild mai sunt metode de crestere...cum am gasit eu...dar e secret...inca mai beau.Venine te PK maine dca ma intreci :))Uite ca exista si oameni care nu`s deranjati ca nu fac eu party :beer:
VeninMG Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 The return of the gexies? :-j :dooh: :rofl2: :rofl2: :rofl2: Bine vad ca eu cu tine nu reusesc sa o dau la capatNu ca nu ai inteles ci doar ca faci u pe incapatzanatu si vrei sa demonstrezi ceva aici ... u sti nu euIa toata ideea in ansamblu si calculeaza in cap citeste si reiese ceva.... Si da uite mai folosesc odata da uite ' Eu sunt ghiGhi' si nu fac party ... DoneMukydutza ajea am sa fac MS HFasa-s io mai bolovan... :closed:
ghiGhi89 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 :rofl2: :rofl2: :rofl2: asa-s io mai bolovan... :closed:bun
Buffy Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 hai mei...gata cu cearta asta...n-are rost sa ne certam asa...gata...incheiem subiectul...
MYKIDUTA Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 ba da....rostul ascuns =)) e sa facem spam ^^ si cat mai multe pag
Buffy Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 spam spam, dar nu prin cearta...putem sa discutam si normal...