thoricik Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 teo :swsword: champlol ce pervers arata smile-ul ala de mai sus :rofl2:
MYKIDUTA Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 riky is back...alex is..go......se pare ca insistati sa nu stricati echilibrul in G....se la vie :kar:
condor Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 damn voi faceti level eu stau la terasa si beau in cinstea voastra. :P
VeninMG Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 damn voi faceti level eu stau la terasa si beau in cinstea voastra. :Ppfff...iar ai ramas in urmaaaa :slap: B)
thoricik Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 damn voi faceti level eu stau la terasa si beau in cinstea voastra. :Phrrr te invidiez :D }{pfff...iar ai ramas in urmaaaa :slap: B)Veninas de ce a iesit A|eX din Heaven?
VeninMG Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 hrrr te invidiez :D }{Veninas de ce a iesit A|eX din Heaven?hmm cred ca e vb de un schimb de caractere nush exact acum nici eu..doarme bustean :D
MYKIDUTA Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 NEWS!!! :dooh: o prima regula in relatia cu noii nostri ally - Zbumy: nu se va mai acorda party intre G (se pare ca la ei fiecare creste singur, ca atare, pentru a evita viitoare discutii vom aplica aceasta regula)...dc faceti party, o faceti pe propria raspundere ;)
VeninMG Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 NEWS!!! :dooh: o prima regula in relatia cu noii nostri ally - Zbumy: nu se va mai acorda party intre G (se pare ca la ei fiecare creste singur, ca atare, pentru a evita viitoare discutii vom aplica aceasta regula)...dc faceti party, o faceti pe propria raspundere ;) wa eu am avut party cu ni din ei..is baieti buni.. si chiar daca e cum zici tu barem NU SE PREFAC ca cei de pana acum >:)
thoricik Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 pai fiecare padure are uscaturile ei ;;) oricum sper sa fie ok, daca nu chiar nu mai fac nici o alianta ... cu nimeni
VeninMG Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 don't worry be happy..PS mami nu-i frumos sa scoti limba :X
ghiGhi89 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 ce v`a place sa face`ti din tzantzar armasar...Eu sunt ghiGhiNu fac party in guild deci nici in ally ... nu inteleg dc atata tamtam si acuze nefondateApp am parasitu guildu ajea ca spor :clap:
VeninMG Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 ce v`a place sa face`ti din tzantzar armasar...Eu sunt ghiGhiNu fac party in guild deci nici in ally ... nu inteleg dc atata tamtam si acuze nefondateApp am parasitu guildu ajea ca spor :clap:lol tare aia cu "eu sunt ghiGhi :)))))))imi amintesc de-o melodie cu " Pe mine ma cheama Sorel" IMBA :trophy:
thoricik Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 ce v`a place sa face`ti din tzantzar armasar...Eu sunt ghiGhiNu fac party in guild deci nici in ally ... nu inteleg dc atata tamtam si acuze nefondateApp am parasitu guildu ajea ca spor :clap:nu e problema mai, doar ca noi eram obisnuiti altfel :D ... nu stiam de regula voastra de a nu face party decat daca e nevoie de membri de suport :D ... lasa ca revi tu in guild ;;)
ghiGhi89 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 lol tare aia cu "eu sunt ghiGhi :)))))))imi amintesc de-o melodie cu " Pe mine ma cheama Sorel" IMBA :trophy:Mda Venine te`am deranjat cu ceva? sau vrei sa te deranjez? ca nu te intelegam dat o explicatie .. si ar trebuii sa intelegi ce scrie acolo nu sa ma iei u pe mine peste picior'eu sunt ghiGhi'= asea sunt euCam asta reiese ...
thoricik Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 hai mami ca nu te-a suparat nimeni GG :D noi suntem pasnici :bananadance2: