thoricik Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 salutare HEAVEN :bananadance2:neata :Dp.s. cine vine la film ?:D The Hangover
thoricik Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 e interesanta comedia, dar finalul e genial...face de 1000 ori mai mult decat tot filmuletul :D
Stefan^MG Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 n`seara nu pot intra azi ma luat cumnatu cu japk la ei aksa si nu are mu aici ;)) sper sa ne auzim maine
MYKIDUTA Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 nite!....o sa ne uitam doar la final atunci :))
Guest Vicious<3 Fern@nD0 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Deci pe mn ma streseaza aliantza asta X( juma is nabi si in maniacii pe db 3 nu au exitat ca o guilda serioasa cu vrun caracter full in ea iar cei de pe db 2 stiau cu adevarat sa joace si nu cred ca pe s1 sunt prea multi de pe db 2simplul fapt pentru care m-am lasat de MU a fost pentru ca ACEASTA NU ESTE ALIANTZA!!! cat timp am fost cu MGul de la lvl 100 pana la 320...eu nu am primit UN PARTY/UN ITEM/UN JEWEL/si nici macar un SALUT(abea 2 3 dadeau salut) deci....stefane de unde tiai dat seama ca sunt nobi...daca din 100 de oameni din toata alianta...30 sunt afk 50 sunt inactivi 10 sunt in party si 10 pe gard...respect Mikidutza,Gandalf,alcholic,Ang3lik,Gashpar,lucyanMG si thora!nu merita...aici e pe prietenii....ala de lvl 200 are party tarkan 2 si ala de 350 sta in lt7....GREAT JOB...
Sly Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 e interesanta comedia, dar finalul e genial...face de 1000 ori mai mult decat tot filmuletul :DNo..cum e? E bun sau duzină? :-?
MYKIDUTA Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 Neatza all!mmmmm....1 coffe careva?ps. pe acest topic va puteti exprima opinia cu privire la guild/ally, atata timp cat o faceti in mod civilizat (e democratie, dar tre sa fie si bun-simt). Nemultumirile se accepta, dar sa fie postate intr-un mod in care sa putem gasi si solutii daca e cazul.ms.
thoricik Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 n`seara nu pot intra azi ma luat cumnatu cu japk la ei aksa si nu are mu aici ;)) sper sa ne auzim mainelasa mai ca e bine, mai iesi din casa un pic }{ sa te distrezi bine Stefsimplul fapt pentru care m-am lasat de MU a fost pentru ca ACEASTA NU ESTE ALIANTZA!!! cat timp am fost cu MGul de la lvl 100 pana la 320...eu nu am primit UN PARTY/UN ITEM/UN JEWEL/si nici macar un SALUT(abea 2 3 dadeau salut) deci....stefane de unde tiai dat seama ca sunt nobi...daca din 100 de oameni din toata alianta...30 sunt afk 50 sunt inactivi 10 sunt in party si 10 pe gard...respect Mikidutza,Gandalf,alcholic,Ang3lik,Gashpar,lucyanMG si thora!nu merita...aici e pe prietenii....ala de lvl 200 are party tarkan 2 si ala de 350 sta in lt7....GREAT JOB...pe undeva ai dreptate, este greu de primit party daca nu cunosti lumea, de aceea trebuie sa incerce cei micutzi sa se integreze, eu am luat ieri un bebe in guild nici nu l-am cunoscut, dar mi-a placut o faza la el (picase un JOL pe jos ...ca el statea la adunat scrolluri... si mi-a dat trade sa mi-l dea ca sunt ale noastre ca au cazut pe spotul nostru :"> ) si l-am trimis direct la party...acum cum se va integra sau cum se va imprietenii cu cei din jur depinde doar de el. :DNo..cum e? E bun sau duzină? :-?e bun ca razi, dar cel mai tare razi la final }{
Guest Vicious<3 Fern@nD0 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 nu am fost destul de civilizat?.....atunci scuze...m-am lasat dus de val...
MYKIDUTA Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 eu am lasat doar un mesaj preventiv, ca sa nu ajungem sa ne certam unii cu altii aici....sa stii ca nu esti sg care s-a lovit de situatia respectiva, dar nah...noi sa fim sanatosi :)
Sly Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 e bun ca razi, dar cel mai tare razi la final }{O să-l caut! Sărut mâna! ;;)
kenjyi Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Buna seara. Scuzele de rigoare pentru ca n-am mai intrat sa va cresc; stiu ca, micuti cum sunteti, va bazati pe mine.Mi-am permis o scurta vacanta la strandul din Tg. Mures, un loc pe care va sfatuiesc sa-l vizitati cat mai repede, cat timp berea mai este ieftina, mancarea buna si apa calda. Un loc care va va face garantat sa uitati ca exista Marea Neagra, Baile Felix sau alte prostii de genul :)
Stefan^MG Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 N`seara afekistilor 1 zi 2 va lasi singuri si deja dormiti la posturi ;)) Glumeam ce mai faceti :D? am trecut prin niste peripetii azi in mare ne`a daramat un val salupa si am pierdut si tel si chei si tot :| da pana la orma au veniti aia de la "garda de coasta" si ne`au salvat :)) macar a fost frumos dupa am facut gretar si ne`am umflat cu bere la maxim noi sa fim sanatosi ^^:)):D si ia gata noapte buna ca maine la munci ;)) de fapt eu mai am si maine liber si apoi iar la munca hooouaa:((
MYKIDUTA Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Neatza loome!moa da ce de aventuri in weekend...dc nu bagati si niste poze nu va credem ^^.....tot gasiti scuze sa nu dati rr :) :beer:
Stefan^MG Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 as baga da e pe fundu marii si tel si chei si aparat si din mici berea totusi plutea:D :)) app Neatzaaa :D
Guest Doxxx Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Ar merge un strand acum Kenjyi :X. Mai bine taceai din gura:P
Guest Doxxx Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Va rog domnu myki sa ma iertati, nu vreau sa raman la obiectul predat de dumneavoastra, nu mai chiulesc, promit (s-o crezi tu) :))
MYKIDUTA Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 pai eu nu ti-am predat nici un obiect (nici macar 1 jwl ), asa ca poti ramane la ce obiect vrei u (iti recomand un staff viper exe) :crazy: :beer: #-o =)) =)) ps. nite loome!