Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

MYKIDUTA

Heaven is open! Ordin de la Sf.Petre!

Recommended Posts

Posted

horia...u ce dq fac?..vrei un redbull sa prinzi aripi? b-(

Lost in translation :D!

Ti-am zis ca te prind! "Abilitu"

P.S. Tot nu merg brutele! Am unul tare care fura arme! :D

Posted

Eu va salut pentru ultima oara.pentru mine linkmania,un capitol incheiat.

Multumesc thora pentru toata rabdarea

Multumesc puf pentru noptile de pt in icarus :>

Bafta all.

deme ce s-a intamplat? :cry:

Neatza lume eu am un mic ss pt limbaj pauza 5 zile:) :hair: :angelbath: :angelbath: :angelbath: va poop :*

rautate, mai usor ca ne lasi fara BM :">

:beer: :tiphat:

ohh aka bine ai venit :}{ te asteptam mai des la spam

Andrey, nu ti se contesta tie sau lui Aka faptul ca ati ajutat si membrii guildei. Problema e ca de multe ori preferati sa nu urmariti cererile de party / holderi din guild (sa nu-mi zici ca verdele nu se vede mai clar decat galbenul sau albastrul pe chat :| ) si sa dati singuri sau in party-uri care va avantajeaza.

Treaba asta se accepta pana la un punct; in timp, tot mai multi membri o observa si atrag atentia. Am inteles, e bine sa faci exp, sa dai niste rr ca sa te descurci mai usor la exp / invazii, poate si pentru a ajuta guildul mai bine, dar care e limita? 10, 20, 30 de rr?

Inevitabil, unii vor creste mai repede ca altii, din considerente de rasa, timp, relatii. Dar daca nu vor ajuta in acelasi timp si guildul, inseamna ca nu fac parte din el. Mi s-a intamplat si mie odata sau de doua ori sa nu gasesc oameni din guild la party, dar la voi se intampla cam des.

Repet si repet: in Heaven nu se respecta si nu se apreciaza rr-urile, se respecta modul in care interactionezi cu colegii. Asta ne face mai speciali, si atata timp cat avem 2-3 membri care joaca dupa ideea asta, nu ne vom schimba. O baza de date dureaza 2 ani, e destul timp ca fiecare sa dea 100 de reseturi, daca vrea.

Mi-au obosit degetele, pax vorbiscum :)

Frumos spus si cred ca mai toti care fac parte la acest moment din Heaven au cam inteles ce si cum; cum ai spus o baza de date dureaza 2 ani, dar prieteniile realizate pot dura o viata.

Pupici dracusori mici }{}{}{

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...