Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

MYKIDUTA

Heaven is open! Ordin de la Sf.Petre!

Recommended Posts

Posted

:angelbath: :angelbath: :angelbath: :angelbath: :angelbath: :angelbath: :angelbath: :coffee: a: :tiphat: Sunteti supi pe mine?>

Sal andr3!

De ce sa fim suparati pe tine?

Posted

Sunteti supi pe mine?>

Andrey, nu ti se contesta tie sau lui Aka faptul ca ati ajutat si membrii guildei. Problema e ca de multe ori preferati sa nu urmariti cererile de party / holderi din guild (sa nu-mi zici ca verdele nu se vede mai clar decat galbenul sau albastrul pe chat :| ) si sa dati singuri sau in party-uri care va avantajeaza.

Treaba asta se accepta pana la un punct; in timp, tot mai multi membri o observa si atrag atentia. Am inteles, e bine sa faci exp, sa dai niste rr ca sa te descurci mai usor la exp / invazii, poate si pentru a ajuta guildul mai bine, dar care e limita? 10, 20, 30 de rr?

Inevitabil, unii vor creste mai repede ca altii, din considerente de rasa, timp, relatii. Dar daca nu vor ajuta in acelasi timp si guildul, inseamna ca nu fac parte din el. Mi s-a intamplat si mie odata sau de doua ori sa nu gasesc oameni din guild la party, dar la voi se intampla cam des.

Repet si repet: in Heaven nu se respecta si nu se apreciaza rr-urile, se respecta modul in care interactionezi cu colegii. Asta ne face mai speciali, si atata timp cat avem 2-3 membri care joaca dupa ideea asta, nu ne vom schimba. O baza de date dureaza 2 ani, e destul timp ca fiecare sa dea 100 de reseturi, daca vrea.

Mi-au obosit degetele, pax vorbiscum :)

Posted

Silentio stampa ken :D! Hai sa trecem mai departe de discutiile astea momentan! Conflicte o sa apara tot timpul! Depinde cum le rezolvam! Sunt total de acord sa ne ajutam unul pe altul cum putem! Bine sa ne mai si ciondanim ca apoi e plictisitor!

P.S. Si Andr3 am o rugaminte la tine! De acum daca vrei sa injuri pe cineva fa-o te rog mai subtil! Ca ne lasi fara Battle Master 5 zile lucratoare! Insulta-le inteligenta in mod eficient ca altfel ne faci sa ne fie dor de tine:D !

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...