Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

MYKIDUTA

Heaven is open! Ordin de la Sf.Petre!

Recommended Posts

Posted

Ma simt nevoita sa postez si eu ;;) daca un om din guild cere holder si holderul merge altundeva la party e cam aiurea... nu acuz faptul ca se sta si cu alte persoane in party care pe unde apuca si poate...si eu am stat sau ma gandeam sa nu incurc la lvl mare mergand in party la cei mici. In apararea lui andr3 nu am dovezi doar faptul ca el a inceput cand cum a putut sa mai ia in party; in acuzarea lui doar ca spre exemplu ca si azi a plecat in alta zona la party cu mai mult exp cand clar se cerea holder din guild. Nu vreau sa fie nimeni pus la zid, dar sper ca totul se va rezolva cum trebuie :pray:

Posted

adika, in cazul in care un non rr din g te solicita sa il ajuti sa tina un spot mare (u avand 4-6 rr), indiferent de lvl (chiar daca e in defavoarea celui non rr), u ti-ai pune o mana in c..... si ti-ai vedea mai departe de xp tau?......daca ti-ar fi facut tie faza asta, ca si prieten, cum ai fi reactionat?

acu sa fim seriosi... asta e alta discutie pe care daca vrei o voi initia cu riscu de a-mi atrage antipatie

si eu am fost non rr si m-au ajutat Si Tsu Si Andrey si Alex Si puf si multi altii, dar am stat si ON

adica m-a interesat. Adica NU sunt adeptul ideii ca "Sunt din guild deci mi se cuvine" cum am vazut la altii mai noi dar si mai vechi ca mine. Acu sa nu se zica ca ii tin partea excesiv lui andrey pt ca nu o fac..are si el ca oricare parti proaste numai ca daca are X rr e meritul lui (timp, nervi)

asta e cea ce cred acum si ianinte de a da primul rr tot asa as fi spus

Partyul este un privilegiu care guildu ti-l ofera..nu e un drept (parerea mea)

my 2 cents

Posted

Repet!!!!! atuncea intrasem in joc si nu am vazut nimic genu caut holder tarakn eu doar am cerut party undeva ... nu stiam ca are nevoie de holder... in fine daca s-a inteles gresit asta e

Posted

adika, in cazul in care un non rr din g te solicita sa il ajuti sa tina un spot mare (u avand 4-6 rr), indiferent de lvl (chiar daca e in defavoarea celui non rr), u ti-ai pune o mana in c..... si ti-ai vedea mai departe de xp tau?......daca ti-ar fi facut tie faza asta, ca si prieten, cum ai fi reactionat?

+1

P.S. Eu am stat cu miky rr trecut la lvl 380+ in tarkan3 in ideea sa incerc sa-l ajut cum pot cat pot. Deci nu vad unde ar exista loc de scuza ca exp e mai bun in k7 etc etc.

Bun acuma sa fiu inteles (am intrat pe mu am salutat..... dupa am cerut undeva party ca ma grabeama sa merg la sala sa joc fotbal... 1 dupa vad ca cere cineva pe global holder k7 si intre timp spune ionut daca sunt cu bk sauc eva de genu am spus cas sm... o spus bun vino credeam ca ma ia la party 2 pur si simplu nu ca si holder..asa ca am mers in k7 sa nu-l incurc dupa cate imi amintesc si el e tot sm...3 oricum vad ca nu se vede ajutorul meu fata de voi daca nu am avut sansa sa am party cu unu din voi asta nu inseamna ca nu vreau sa va ajut de ft multe ori mi se intampla sa nu am pe cine sa i-au la party.....4 si in legatura cu tine Rudy aseara din cate imi amintesc iti dadusem spot si am mers sa caut eu altu...

si in legatura cu 5 WestSide daca ati avut vreo probleme cu ei prima data trebuia vorbit cu Thora s-au cu asistentul guildei nu sa sariti cu gura pe ei in fine 6 acuma o sa fiu iara incoltit... toti mai avem si zile proaste

1. Yonutz stie foarte bine clasa ta, dar asta nu are pic de legatura cu ce ai facut tu

2. Si daca te chemase ca holder era o problema? Sau aveai o retinere? Si ca sa-l incurci nu vad cum, ca exp mai mic e mai bun decat deloc.

3. Nu stiu cum se face dar tot timpul aud asta de la tine si Aka, nu aveti pe cine ajuta sau mai tot timpul nu e on, nu stiu cum eu reusesc de fiecare data sa gasesc om din guilda la party.

4. Din cate imi amintesc nu mi-ai lasat tu spotul ca esti generos de fire sau ca sa te duci sa cauti inca un spot pentru guilda, ci in cazul in care nu gaseai un spot mai bun sa revi pe acela. sau ma insel? Eu am venit ca m-ai chemat sa iti tin spotul, nu aveam si intentia neaparata sa raman pe el.

Deci in idee ti-ai facut tie o favoare, ca eu in acel moment dadeam la drakanii rosii, flamand dupa spot nu eram.

5. Pentru propia ta cunostinta, am avut permanenta legatura cu teo, din clipa cand m-a sunat micutzzu sa-mi explice asa zisa "neleguire" ce o facusem fata de scooby(nanotek) pana in momentul in care ei, si ma repet EI/el au rupt alianta. Eu dupa cum am spus de cateva ori pana acum, incercam sa rezolvam problema nu sa fugim de ea.

6. Nu esti incoltit, si nu ai de ce sa faci pe victima, nu te certam, ca din cate sti am tupeul necesar sa te cert in joc, dar am scris problema aici ca sa ne dam toti cu parerea si sa fie la cunostinta generala, si poate intr-un final ajungem la o solutie comuna. :kar:

Posted

ok.hai sa mai dezamorsez putin problema si sa despic firul in 4.

In primul rand e adevarat ca nu am cerut holder,ci doar pe cineva in party care sa fie on sa nu pierd spotul cat eram afk si singur pe spot. Nu stia ca eram singur pe spot,asa ca a raspuns la postul in care se cerea jucator pt k7. I-am spus sa mearga,daca tot gasise intre timp spot. Puteam sa tin spotul,dar aveam nevoie doar de cineva on.

Nu stau asa de mult ca sa imi dau cu pararea daca ajuta sau nu cu party,dar daca ceilalti colegi sunt ajutati de el atunci nu pot sa consider asta decat un lucru bun.

Posted

acu sa fim seriosi... asta e alta discutie pe care daca vrei o voi initia cu riscu de a-mi atrage antipatie

si eu am fost non rr si m-au ajutat Si Tsu Si Andrey si Alex Si puf si multi altii, dar am stat si ON

adica m-a interesat. Adica NU sunt adeptul ideii ca "Sunt din guild deci mi se cuvine" cum am vazut la altii mai noi dar si mai vechi ca mine. Acu sa nu se zica ca ii tin partea excesiv lui andrey pt ca nu o fac..are si el ca oricare parti proaste numai ca daca are X rr e meritul lui (timp, nervi)

my 2 cents

U this little hydralisk is soooo cute :D!

Scuze nu m-am putut abtine :D! I miss Brood!

Posted

ok.hai sa mai dezamorsez putin problema si sa despic firul in 4.

In primul rand e adevarat ca nu am cerut holder,ci doar pe cineva in party care sa fie on sa nu pierd spotul cat eram afk si singur pe spot. Nu stia ca eram singur pe spot,asa ca a raspuns la postul in care se cerea jucator pt k7. I-am spus sa mearga,daca tot gasise intre timp spot. Puteam sa tin spotul,dar aveam nevoie doar de cineva on.

Nu stau asa de mult ca sa imi dau cu pararea daca ajuta sau nu cu party,dar daca ceilalti colegi sunt ajutati de el atunci nu pot sa consider asta decat un lucru bun.

Bun. Eu o las asa acum, nu mai are sens sa presez mai tare problema asta. Sper doar ca de acum inainte sa se evite astfel de situatii. Ca pentru mine unu nu sunt placute. :tiphat:

Posted

my 2 cents

sa nu generalizam. aici era vorba de aprox 30 min afk. si in cazul lui Yonutz nu exista expresia #sunt din G deci mi se cuvine# ptr il cunosc f bine si nu e asa.

si dc cineva vrea sa se laud cu rr si cat timp a stat ptr ele, atunci nu Heaven e guildul potrivit. mai ales ca nush dc s-a observat pana acum, dar eu zic ca de bine de rau nu am acceptat cersetor de pt in g.

Posted

sa nu generalizam. aici era vorba de aprox 30 min afk. si in cazul lui Yonutz nu exista expresia #sunt din G deci mi se cuvine# ptr il cunosc f bine si nu e asa.

si dc cineva vrea sa se laud cu rr si cat timp a stat ptr ele, atunci nu Heaven e guildul potrivit. mai ales ca nush dc s-a observat pana acum, dar eu zic ca de bine de rau nu am acceptat cersetor de pt in g.

ba sa generealizam. asta e ideea! nu am spus punctual ca ionut face obiectul expresiei dar exista. cat despre laudat cu rr si cat timp a stat on pt ele..nu tre laudat dar nici blamat.. iar faptul ca uni din noi joaca si pt xp nu consider ca sunt cersetori de pt

Posted

Tot ce a fost azi a fost legat de circumstante! Sunt anumite conditii in joc si cateodata se mai intampla si de astea! Sper ca nu e nevoie sa atrag atentia la un post de acum o saptamana in leg cu un anumit BK! Daca ne ciondanim de la ceva nu ne agatam de trecut! Trebuie sa trecem mai departe daca tot suntem uniti!

Guest AimeX_Rullz
Posted

tz`ar catzaua ^^

9 pardon :))))

Posted

Eu va salut pentru ultima oara.pentru mine linkmania,un capitol incheiat.

Multumesc thora pentru toata rabdarea

Multumesc puf pentru noptile de pt in icarus :>

Bafta all.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...