ReKooL Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Sincer teo eu vedeam pufuleti! Nu dadeam atentie la ambalaj! Dar daca au poze mai deocheate pe ei,,, ma apuc si eu de pufuleti! Fac colectie de ambalaje!
thoricik Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 =)) nu e deocheata poza mai... sunt arici normali :rofl2: dar sunt cu ulei si sarati si sunt super :wub:
YonutzD Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 teo,cred ca mananci prea multi pufuleti si ai halucinatii. te crezi elfa :P
MYKIDUTA Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 e noua reteta..... :yum: pufuleti cu ierburi :))
YonutzD Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 eu cred ca ati mancat pufuletii si ati fumat iarba :P
ReKooL Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Sa nu prizati pufuletii ca va raman blocati in nas si nu mai puteti respira! Asa am facut si eu! :) Be warned!
Guest Rudy Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 As dori sa pronunt o problema,(asa incep sa o consider de la o vreme) din care doresc membrilor Heaven ce viziteaza topicul guildei sa-si dea cu parerea.Subiectul e Andr3yutzu:Problemele am sa le clasez in 2-3 criterii, ca asa pot stabili o relevanta in idei, si ne e mai usor sa le clasificam. Am preferat sa fac acest reply, deoarece am observat ce se intampla cu problemele amanate, odata, de 2 ori si tot asa. Se rup aliante pe urma.1. Astazi am asistat la o conversatie interesanta intre Yonutz si Andrei, Yonu cere holder t2 si om sa stea on.Eu personal m-as fi dus, dar deja eram in k6 cu party de peste 12 ore, si eram si holder. Dar andrei care era liber a preferat sa mearga in k7, ca a cerut -rew- holder acolo. Numitima deplasat ca gandesc astfel, dar... wtf? :blink: nu ar trebui sa fie guilda pe primul loc?Bunn...2. O problema ce tine iara de ceva timp, si sa nu creada ca am ceva personal cu el, dar bate la ochi. Cu ce ocazie imi este mie tinuta morala de el cu cat ajut sau am ajutat fata de alianta, si cu ce drept am avut eu "tupeu" sa-i zic ce i-am zis lui micutzzu? Din cate tin minte, cand majoritatea nu aveau rr, el inca dadea singur la 2rr, ca apoi ridicata problema de mine sa spuna si citez "nu te supara man stai linistit, ca mai dau rr asta si sa vezi apoi , numai la party stau" care revine la primul subiect ridicat de mine. Nu cer aici ca nimeni sa stea non-stop 24/24 la party, dar cand ti se cere personal de catre un guild member ar trebui sa fie prima ta grija. Si aici revenind, nu e cred cel mai in masura sa-mi reproseze mie sau oricarui alt membru din guilda ca am fost rai cu "saracutii" Westside, prin ce am zis si ce am facut.Acum, va rog sa-mi spuneti si mie cum sa abordez acest individ, ca sincer nu mai am idei. Doresc sa fim o guilda unita care se ajuta, care se sustine prin decizii facute, dar cand eu si restul membrilor primim piedici de la 1 sau 2 indivizii, ceva nu merge.Timp am acordat, chiar de la primele rr-uri, nu l-am "certat" decat abia la al 3-lea rr, rabdare ca in timp se va schimba... dar conversatia de astazi m-a facut sa realizez ca il astept pe Mos Craciun in luna Octombrie.Multumesc celor ce au citit randurile de mai sus, sper ca nu s-au plictisit prea tare si sper ca impreuna sa ajungem la o rezolvare pe cale amiabila. Ca fata de Westside, prefer sa ne rezolvam problemele, decat sa fugim de ele. :right:
ReKooL Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Este adevarat ca guilda vine pe primul loc! Din punctul asta de vedere ma simt si eu rau ca de multe ori aveam party cu membri west si nu era elf in Heaven cand se cerea!In legatura cu punctul 1! Da, este gresit ce a facut! Putea sa se ofere sa il ajute pe Yonutz! In legatura cu punctul 2! Nu stiu ce sa zic pentru ca nu am fost de fata la certurile cu westside si respectiv ale lui tsu cu micu, si cat despre acordarea de party, probabil nu am simtit-o ca elf primind party mai tot timpul! Las la latitudinea altor spammeri sa mai spuna si ei ceva!
MYKIDUTA Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 nu ma lungesc, ca nu sunt genul. asadar:1. am fost on cand a avut loc discutia cu Yonutz. ca sa fiu sincer, ma asteptam la Andrey la un astfel de comportament. poate o sa imi spuna ca sunt nedrept, dar......scuza lui e de 2 lei (nu avea nush care din nush ce guild holder in k7 si trebuia neaparat ajutat, saracutzul!!!.......eu nu pot sa trag decat o concluzie de aici.....interesul personal primeaza). trag speranta doar ca va da cineva un reply care sa aduca si argumente in sprijinul lui andrey (ca l-a ajutat candva, cumva.....).2. eu personal nu am primit niciodata vreun party de la careva din West, ca atare nu le sunt dator cu nimic. si poate uita fazele cand tipau dupa elfii nostri, fara a chema alte chare la pt. de asemenea daca are dovezi contrare....astept sa le vad.solutiile sunt cam restranse: ori Andrey se trezeste si poate totusi realizeaza ca cei din guild ar trebui sa fie pe primul loc (mai ales ca, din cate stiu titlul de BM a atras si niste responsabilitati si promisiuni), ori...sa mearga la cei care sunt <mai intelegatori ca noi, si mai amarati>, poate are mai multe afinitati cu ei (a se traduce, egoismul mai dezvoltat)
balena Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Tinand cont ca la mijlocul lui octombrie deja ninge si e zapada destula , sansele ca mosu' sa ajunga mai repede cresc considerabil :)) .Cu referire la andrey , ma abtin , si eu avand mici conflicte cu el in trecut .
ReKooL Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 In apararea lui am de zis ca a mai stat la party! Nu ma refer 24/24! Dar l-am vazut si la party(si cu mine inclusiv)! Intr-o zi il crestea pe ETERON in arena! Nu are numai parti rele! Sa fim seriosi! Nici unul din noi nu e pur altruist! Avem si dozele noastre de egoism! La unii mai mult la unii mai putin!
VeninMG Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 1. Nu consider ca are rost pt unu lvl 350+ sa se duca in tarkan daca are obtiunea sa se duca undeva unde are xp mult mai bun. Daca se ducea la la alt party tarkan si nu ajuta guildu era alt ceva..dar asa..scuze..dar cred ca as fi facut la fel. 2. Acolo a gresit andrey. In prmu rand pt ca noi suntem guildu lui, noi am fost din nou tratati cu negrii pe plantatie.., sigur..lui nu i s-a intamplat ce s-a intamplat altora pt ca are un nr de reseturi si altfle vb cu el tocmai prin prisma acestui fapt.Adaug: In westside erau si oameni cu care iti facea placere sa fi ally ex Effect, TheNight etc..dar sunt si contraexemple pe care nu are rost sa le numesc care ma fac sa nu imi para rau ca s-a destramat alianta
ReKooL Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 1. Nu consider ca are rost pt unu lvl 350+ sa se duca in tarkan daca are obtiunea sa se duca undeva unde are xp mult mai bun. Daca se ducea la la alt party tarkan si nu ajuta guildu era alt ceva..dar asa..scuze..dar cred ca as fi facut la fel. 2. Acolo a gresit andrey. In prmu rand pt ca noi suntem guildu lui, noi am fost din nou tratati cu negrii pe plantatie.., sigur..lui nu i s-a intamplat ce s-a intamplat altora pt ca are un nr de reseturi si altfle vb cu el tocmai prin prisma acestui fapt.Adaug: In westside erau si oameni cu care iti facea placere sa fi ally ex Effect, TheNight etc..dar sunt si contraexemple pe care nu are rost sa le numesc care ma fac sa nu imi para rau ca s-a destramat aliantaPacat ca nu erai toti ca ei! Ehh asta e!
MYKIDUTA Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 1. Nu consider ca are rost pt unu lvl 350+ sa se duca in tarkan daca are obtiunea sa se duca undeva unde are xp mult mai bun. Daca se ducea la la alt party tarkan si nu ajuta guildu era alt ceva..dar asa..scuze..dar cred ca as fi facut la fel. adika, in cazul in care un non rr din g te solicita sa il ajuti sa tina un spot mare (u avand 4-6 rr), indiferent de lvl (chiar daca e in defavoarea celui non rr), u ti-ai pune o mana in c..... si ti-ai vedea mai departe de xp tau?......daca ti-ar fi facut tie faza asta, ca si prieten, cum ai fi reactionat?
Andr3yutzul Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Bun acuma sa fiu inteles (am intrat pe mu am salutat..... dupa am cerut undeva party ca ma grabeama sa merg la sala sa joc fotbal... dupa vad ca cere cineva pe global holder k7 si intre timp spune ionut daca sunt cu bk sauc eva de genu am spus cas sm... o spus bun vino credeam ca ma ia la party pur si simplu nu ca si holder..asa ca am mers in k7 sa nu-l incurc dupa cate imi amintesc si el e tot sm...oricum vad ca nu se vede ajutorul meu fata de voi daca nu am avut sansa sa am party cu unu din voi asta nu inseamna ca nu vreau sa va ajut de ft multe ori mi se intampla sa nu am pe cine sa i-au la party.....si in legatura cu tine Rudy aseara din cate imi amintesc iti dadusem spot si am mers sa caut eu altu...si in legatura cu WestSide daca ati avut vreo probleme cu ei prima data trebuia vorbit cu Thora s-au cu asistentul guildei nu sa sariti cu gura pe ei in fine acuma o sa fiu iara incoltit... toti mai avem si zile proaste