MYKIDUTA Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 pai din cate vad, solutia cea mai sigura e un Gm <mana moarta> dp un char secundar (eu, tzu, ken...etc, care avem mg si nu jucam pe primul char) care nu va rupe in veci ally. in felul acesta mai putem lua oameni care ar vrea sa vina la noi dar nu au loc in guildul principal. si am rezolva si probl c ally. doar ca vom fi limitati la aprox 22 noi membri in wing.
ReKooL Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 pai din cate vad, solutia cea mai sigura e un Gm <mana moarta> dp un char secundar (eu, tzu, ken...etc, care avem mg si nu jucam pe primul char) care nu va rupe in veci ally. in felul acesta mai putem lua oameni care ar vrea sa vina la noi dar nu au loc in guildul principal. si am rezolva si probl c ally. doar ca vom fi limitati la aprox 22 noi membri in wing.Sau crestem un dl cu multe puncte in commands! O rezolvare mai eleganta!"Here I am, standing ?I'm free of all the hate in the world,Here I am, the future's brightI see the light, the light in your eyes"
C@mPionuL Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 nu e nevoie de dl atata timp cat aveti un caract secundar cu lvl 220 parerea mea :)spam cineva ? :-?
thoricik Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 facem ally cu inca 2 charuri secundare :rofl2:
MYKIDUTA Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 a inghetat si spamul pe frigu asta :((
spkeh Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 hi }{ ...teoo , mykiii :D ... mai este loc printre ingerasi si pentru mine ? ^_^