Guest Rudy Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 ' date='Oct 16 2009, 10:26' post='4316433']Ohayo gozaimasu!Ohayu gozaimasu, ikaga desu ka?
ice_paul Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Hello heavenshi ! :D va salut pe toti si spor va doresc !
thoricik Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 ' date='Oct 15 2009, 23:54' post='4315972']Povestea merge mai departe Ca vantul din Vama Veche...macar s-a intamplat ceva azi :) "You see, I learned something today..."pff prea mult, ma bag si eu la somn PS. : weekendul asta voi fi in Timisoara (pt. TM Base) putina lispa la xp , se poate spune k mi-am dat un ss d 2 zile ... NB all(y) ;))ohhh poate reusim sa ne vedem :DHello heavenshi ! :D va salut pe toti si spor va doresc !:-* lil ice :D spor si tie micutulep.s. Referitor la ruperea aliantei...asta este, daca adevarul doare ... mie personal imi pare rau pentru ca nah ma intelegeam ok cu unele persoane... show must go on! ;;) yupyyy weekend :bananadance2:
ReKooL Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Yeaahhh am ajuns si acasa! Cam ploua pe aici dar in fine! Astept sa intre in actiune chronos sa imi inchida pc din iasi sa pot sa intru de acasa pe char! Not long now :D !
MYKIDUTA Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 mneatza all! am o idee si as vrea opinii.......daca am face un wing Heaven?.....cu care sa ne aliem si in care sa bagam persoanele care ar merita in Heaven, dar din motive de spatiu locativ nu ii putem lua.
Guest Rudy Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 mneatza all! am o idee si as vrea opinii.......daca am face un wing Heaven?.....cu care sa ne aliem si in care sa bagam persoanele care ar merita in Heaven, dar din motive de spatiu locativ nu ii putem lua. Interesanta idee, dar cine va fi gm la el?
thoricik Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 mneatza all! am o idee si as vrea opinii.......daca am face un wing Heaven?.....cu care sa ne aliem si in care sa bagam persoanele care ar merita in Heaven, dar din motive de spatiu locativ nu ii putem lua. Problema este cu GM-ul ... trebuie sa fie un om sa joace non stop sau de exemplu poate face Tsu de pe sm-ul lui guildul? pentru ca un alt gm intr-un final se poate decida sa rupa ally :rofl2: ... idea este interesanta totusi :D
ReKooL Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 "non-stop rr" e motto-ul tau Puf? :))Daca era non stop rr cred ca aveam mai multe! Faza a fost ca a zis riky ca are nevoie de buff! A convenit la amandoi :)Problema este cu GM-ul ... trebuie sa fie un om sa joace non stop sau de exemplu poate face Tsu de pe sm-ul lui guildul? pentru ca un alt gm intr-un final se poate decida sa rupa ally :rofl2: ... idea este interesanta totusi :DPe mine nu ma baga-ti in ecuatie! Eu sunt un MARE afk-ist :) !